Αφίξεις με σύνοδο Ήλιου-Πλούτωνα στον Υδροχόο: Παιδιά μιας άλλης διάστασης

ASTROTEAM GUEST
23/01/2024

Αφίξεις με σύνοδο Ήλιου-Πλούτωνα στον Υδροχόο: Παιδιά μιας άλλης διάστασης!

Ήξερες ότι τα παιδιά που θα γεννηθούν 21 και 22 Ιανουαρίου θα είναι ξεχωριστά; Αυτό θα συμβεί γιατί θα γεννηθούν με τη σύνοδο Ήλιου-Πλούτωνα στον Υδροχόο. Ήταν το 1778 όταν τα δύο αυτά ουράνια σώματα συναντήθηκαν στο ζώδιο του Υδροχόου αλλά όχι με απόλυτη σύνοδο. Την τελευταία φορά που συνέβη η απόλυτη σύνοδος όπως θα γίνει αυτές τις μέρες ήταν το μακρινό 1533! Η συγκεκριμένη “φουρνιά” ανθρώπων θα έρθει να μας ανοίξει τους ορίζοντες και να μας φέρει το μέλλον στο παρόν.

Τα στοιχεία που θα χαρακτηρίζουν αυτά τα παιδιά είναι τα εξής:

 • Δε θα είναι απλά έξυπνα με τη συμβατική έννοια, θα είναι ιδιοφυΐες. Μπορεί να πάρουν υποτροφίες ή να κερδίσουν χρονιά στο σχολείο λόγω υψηλού IQ.
 • Θα έχουν στόχους από νωρίς και την αίσθηση ότι έχουν ένα σημαντικό σκοπό στη ζωή. Αυτή η εσωτερική κινητήριος δύναμη θα τους οδηγήσει να τα καταφέρουν. Μπορεί να ξέρουν από πολύ νωρίς τι θέλουν να γίνουν όταν μεγαλώσουν.
 • Θα γίνουν πρωτοπόροι στο είδος τους και μπορεί να δούμε μεγάλους επιστήμονες, εφευρέτες, εξερευνητές, αθλητές ή καλλιτέχνες με αυτή την όψη που θα γράψουν ιστορία.
 • Θα έχουν τρομερή διαίσθηση και ένστικτο και θα πρέπει να το εμπιστεύεστε, καθώς θα πιάνει ακόμα και τις πιο λεπτές ενέργειες του χώρου.
 • Θα έχουν ισχυρή προσωπικότητα από νωρίς και δε θα δεχτούν να τα καταπιέζετε ή να τους επιβάλλετε τις δικές σας απόψεις εκτός αν πειστούν από τα επιχειρήματα σας.
 • Θα έχουν φιλοδοξία και έμφυτο ταλέντο να καταλαβαίνουν τι θέλει ο κόσμος και τις τάσεις του μέλλοντος. Αυτό μπορεί να τους κάνει πολύ επιτυχημένους στη δουλειά τους αλλά και να τους δώσει μεγάλη δημοφιλία ειδικά αν ασχοληθούν με επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με προβολή.
 • Θα είναι ελκυστικοί αλλά και κλειστοί και ιδιότροποι, οπότε ειδικά στον έρωτα μπορεί να βιώσουν προκλητικές καταστάσεις. Στη φιλία μπορεί να είναι πιο δοτικοί αλλά και πάλι θα είναι πολύ επιλεκτικοί και θα προτιμούν να έχουν λίγους αλλά πιστούς φίλους.
 • Θα προκαλούν ακραία συναισθήματα στους γύρω τους. Οι μισοί μπορεί να τους αντιπαθούν, γιατί έχουν την ικανότητα να βγάζουν στην επιφάνεια την αδύναμη πλευρά των ανθρώπων. Οι άλλοι μισοί θα είναι ορκισμένοι φαν τους.

Θα είναι διαφορετικοί, εκκεντρικοί, αντιδραστικοί

 • Πολλές φορές μπορεί να αισθάνονται τα μαύρα πρόβατα ή μόνοι μέσα στο πλήθος επειδή εκπέμπουν σε ένα διαφορετικό μήκος κύματος. Θα νιώθουν σαν να ανήκουν σε άλλη διάσταση.
 • Λόγω της αναγέννησης των κυττάρων που δίνει ο Πλούτωνας μπορεί να μικρο-δείχνουν, αλλά όταν μεγαλώσουν αρκετά μπορεί να κάνουν αισθητικές επεμβάσεις για να διατηρήσουν τη νεότητα τους. Επιπλέον ο Πλούτωνας θα τους δώσει μεγάλες δυνάμεις αυτοΐασης αλλά και θεραπευτικές ικανότητες προς τους άλλους μέσω του λόγου τους, της ενέργειας τους ή μέσω εναλλακτικών θεραπειών
 • Έχουν προδιαγραφή για μεγάλα κέρδη, οπότε αν ενδιαφέρονται για την ύλη μπορούν να πλουτίσουν
 • Τα επαγγέλματα που θα έχουν κλίση είναι σε ότι αφορά το διάστημα,τ α εναλλακτικά, τη πολιτική, τη ψυχαγωγία, επαγγέλματα θετικών επιστημών, ότι έχει να κάνει με την προηγμένη τεχνολογία και την ψυχολογία
 • Θα έχουν ακέραιους χαρακτήρες και θα ζουν με βάση τις ηθικές τους αρχές και αξίες και δύσκολα θα παρεκκλίνουν από τις ιδεολογίες τους ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να απομονωθούν. Θα προτιμήσουν τη μοναξιά από το να συμβιβαστούν με ανθρώπους που είναι αδύναμοι ψυχικά ή προσποιούνται κάτι που δεν είναι. Θα ανιχνεύουν το ψέμα και το fake από μακριά
 • Η ζωή θα τους επιφυλάξει δύσκολα γεγονότα που θα τους μεταμορφώσουν και θα τους δυναμώσουν, έτσι ώστε να τους προετοιμάσει για το σκοπό τους
 • Θα είναι διαφορετικοί, εκκεντρικοί, αντιδραστικοί με τη δική τους μοναδική ταυτότητα και κανείς δε θα μπορεί να τους αλλάξει. Ό,τι κάνει η μάζα αυτοί θα επιλέγουν το αντίθετο
 • Θα ενδιαφέρονται περισσότερο για τα κοινά και το σύνολο της ανθρωπότητας παρά για το κάθε άτομο ξεχωριστά. Μπορεί να γίνουν ακτιβιστές, φιλάνθρωποι, επαναστάτες ή αντιστασιακοί

Καλές αφίξεις λοιπόν στα παιδιά μιας άλλης διάστασης!

 

Από την Σουλάη Κατερίνα

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα