Ζώδια και Ωροσκόποι – Υδροχόος

ΒΑΣΙΑ ΚΟΝΤΗ
20/01/2022

Υδροχόος με Ωροσκόπο Κριό

Είναι ιδιαίτερα αγαπητός στον ευρύ κοινωνικό κύκλο γιατί συνηθίζει να ασχολείται με τα προβλήματα του κόσμου, να βοηθά και να συμπαραστέκεται σε οποιονδήποτε τον χρειαστεί. Δημιουργεί έτσι πολλές φιλίες κατά καιρούς, που όμως δεν τον ενδιαφέρει να τις συντηρήσει καθώς βαριέται εύκολα και ψάχνει διαρκώς για νέα ερεθίσματα. Ζωηρός και δραστήριος δεν συμβιβάζεται με μέτριες καταστάσεις και αναζητά το πάθος και την πλήρη αφοσίωση στον έρωτα. Όταν το βρει μόνο τότε είναι έτοιμος να προχωρήσει σε κάτι πιο σημαντικό.

Υδροχόος με Ωροσκόπο Ταύρο

Προνοητικότητα και ακρίβεια χαρακτηρίζουν τις κινήσεις του καθότι δεν επιθυμεί με τίποτα να μένει ξεκρέμαστος ή εκτεθειμένος. Με τεράστια δύναμη , επιμονή και υπομονή χτίζει το κοινωνικό και επαγγελματικό του προφίλ με σύνεση και σοβαρότητα. Κυρίως όμως δεν έχει μάθει να υποχωρεί ποτέ όποιο κι αν είναι το τίμημα όταν νιώσει ότι κινδυνεύουν δικά του πράγματα και συμφέροντα. Με τις σχέσεις του δυσκολεύεται αρκετά, γιατί είναι αρκετά πεισματάρης και εγωιστής για να παραδεχτεί πως είτε είναι ερωτευμένος είτε απλά πρέπει να υποχωρήσει μπρος στην θέληση-επιθυμία του συντρόφου του.

Υδροχόος με Ωροσκόπο Διδύμους

Το ελεύθερο και ανεξάρτητο πνεύμα του τον βοηθά να επικοινωνεί , να αντιλαμβάνεται και να μεταδίδει με μία εκπληκτική άνεση και γρηγοράδα τα συμβάντα που λαμβάνουν χώρα γύρω του. Αισθάνεται και είναι ελεύθερος από προκαταλήψεις και παραδοσιακά «πρέπει». Σαν χαρακτήρας όμως διακρίνεται για την καλοσύνη του και το ευχάριστο ύφος του χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν είναι αποφασιστικός και δραστήριος. Ενθουσιάζεται με τις σύγχρονες μεθόδους έρευνας και επικοινωνίας , υιοθετεί αμέσως όλες τις μοντέρνες αντιλήψεις σ’ όλους τους τομείς των κοινωνικών μεταρρυθμίσεων και είναι ιδιαίτερα αγαπητός όχι μόνο στα στενά οικογενειακά πλαίσια αλλά και ευρύτερα.

Υδροχόος με Ωροσκόπο Καρκίνο

Αγαπά την αλήθεια και την ειλικρίνεια σ’ όλες τις φάσεις της ζωής, ακόμα και τις πιο δύσκολες. Είναι όμως και ένας άνθρωπος το ίδιο φιλελεύθερος όσο και συντηρητικός. Σέβεται τις οικογενειακές παραδόσεις, μπορεί όμως και να εναντιωθεί απέναντι στις σκουριασμένες αντιλήψεις που ίσως τον περιορίζουν στις προσωπικές ελευθερίες. Υπάρχει ανεπτυγμένο το συναίσθημα της απόκτησης προσωπικής περιουσίας, η οποία ευνοείται ιδιαίτερα μέσω συντρόφου ή συνεργατών και γενικότερα τύχης παρά μέσω της δουλειάς. Όταν δημιουργήσει μια σχέση δίνει τον καλύτερό του εαυτό, προσφέρει άπλετα την συμπαράστασή και την αγάπη του όπως επίσης και την πλήρη και συνεχή ασφάλεια και προστασία του.

Υδροχόος με Ωροσκόπο Λέοντα

Ισχυρή και δυναμική προσωπικότητα προικισμένη με θέληση πείσμα και αντοχή , νιώθει ότι μπορεί να κατακτήσει τα πάντα αρκεί να το θελήσει. Δίνει μεγάλη σημασία στις προσωπικές του σχέσεις γιατί αποτελούν για εκείνον εφαλτήριο δράσεις για την υπόλοιπη ζωή του. Δημιουργεί ξαφνικές και απροσδόκητες σχέσεις που τον απασχολούν για μεγάλες περιόδους της ζωής του, τις διακόπτει όμως πάλι εντελώς ξαφνικά και κάτω από θυελλώδεις και παθιασμένες αντιδράσεις. Κανείς δεν αμφιβάλλει για την υπερβολική του αυτοπεποίθηση, τη θερμή και γενναιόδωρη φύση του, μόνο να προσέχει γιατί συχνά κινδυνεύει να χάσει το μέτρο!

Υδροχόος με Ωροσκόπο Παρθένο

Προσπαθεί να πατά γερά στα πόδια του στη γη και να βαδίζει σύμφωνα με τη λογική που του επιβάλει το κοινωνικό πλαίσιο το οποίο ζει, μα δυσκολεύεται να το καταφέρει πάντα γιατί τα καθημερινά αντικείμενα εργασίας του και των συντρόφων του , του προκαλούν ανία και βαρεμάρα με αποτέλεσμα να βρει νέους τρόπους διαφυγής απ’ την ρουτίνα της καθημερινότητας. Χρειάζεται δίπλα του ενδιαφέροντες ανθρώπους που να τον γεμίζουν και να του εξιτάρουν τη φαντασία προκειμένου να νιώθει ότι βρίσκεται σε ένα συνεχές επίπεδο προσωπικής εξέλιξης.

Υδροχόος με ωροσκόπο Ζυγό

Υπάρχει μέσα του μια έντονη προδιάθεση να κάνει πράγματα εκκεντρικά, ανατρεπτικά σχεδόν αναρχικά. Δραστήριος και δημιουργικός αναζητά και χρειάζεται την επαφή με τους ανθρώπους για να μπορέσει να εκδηλώσει με ζέση και ενθουσιασμό τα φιλειρηνικά του, συναισθήματα αδελφοσύνης αγάπης και ομόνοιας. Στα αισθηματικά του είναι αρκετά ακατάστατος καθότι αντιμετωπίζει τον έρωτα εντελώς ελεύθερα χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις. Κάνει λοιπόν όπως αισθάνεται ότι τον ευχαριστεί με αποτέλεσμα να έχει την φήμη του άστατου καρδιοκατακτητή!!

Υδροχόος με ωροσκόπο Σκορπιό

Ένας δυναμικός, αποφασιστικός χαρακτήρας εμφανίζεται πότε με την μορφή του επαναστάτη και πότε με τη μορφή του υπερήφανου απελευθερωμένου αντικομφορμιστή. Συχνά δημιουργεί προβλήματα με το περιβάλλον του ακριβώς επειδή δεν μπορούν να τον καταλάβουν. Αν βάλει κάτι στο μυαλό του, είναι αδύνατον να μην πολεμήσει με νύχια και με δόντια μέχρι να καταφέρει να το κατορθώσει! Η ζωή πολλές φορές είναι απρόβλεπτη μαζί του και είναι χαρακτηριστικός ο μαχητικός τρόπος που αντιμετωπίζει την κάθε δυσκολία. Ερωτικός μα απρόσιτος εξωτερικά, ψάχνει για έναν πραγματικό έρωτα που θα τον ζήσει με τα απόλυτα παθιασμένα και φλογερά του κίνητρα.

Υδροχόος με ωροσκόπο Τοξότη

Προοδευτικές ιδέες και αντιλήψεις υιοθετούνται γρήγορα και ωθούν το άτομο σε ακαριαίες και συγχρόνως ριζοσπαστικές αλλαγές στον τρόπο σκέψης και επικοινωνίας. Ζωηρά και δραστήρια άτομα χαίρονται την επαφή με μοντέρνο κόσμο ενημερωμένο και με μια τάση στα ξαφνικά και γρήγορα ταξιδάκια είτε πρόκειται για απαίτηση της δουλειάς τους είτε για λόγους αναψυχής. Δυσκολεύονται να αποφασίσουν για μια δέσμευση επειδή όχι μόνο τους αρέσει να νιώθουν ελεύθεροι να ασχολούνται με τα ποικίλα ενδιαφέροντά τους μα και επειδή κατά βάθος φοβούνται ότι θα χάσουν την προσωπική τους έκφραση μέσα από ένα σύντροφο, που θα είναι αναγκασμένοι να έχουν σαν κέντρο αναφοράς!

Υδροχόος με ωροσκόπο Αιγόκερω

Έχει ανεπτυγμένο το αίσθημα της απόκτησης τόσο υλικού όσο και πνευματικού πλούτου. Σοβαρός και αυτάρκης τρομάζει με τη φτώχεια και την αδυναμία και βάζει σκοπό της ζωής του να αποκτήσει όσα περισσότερα μπορεί προκειμένου να αισθανθεί ασφάλεια και άνεση. Ένα έξυπνο επιχειρηματικό μυαλό σαν το δικό του συνδυασμένο με σκληρή δουλειά και προσπάθεια είναι το μεγάλο ατού του προς την επίτευξη των στόχων του. Δύσκολος στις προσωπικές του σχέσεις απαιτεί από τους συντρόφους του σύνεση, οικονομία και προπάντων πειθαρχία στους νόμους που ο ίδιος θεσπίζει στο όνομα της υγιούς συμβίωσης και διατήρησης της σχέσης τους!

Υδροχόος με ωροσκόπο Υδροχόο

Άνθρωπος που δεν ανέχεται την δέσμευση, δεν μπορεί να κατανοήσει την έννοια της κτητικότητας και δε διστάζει να εκφραστεί ελεύθερα και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Δείχνουν απόμακροι και ψυχροί μα στην πραγματικότητα η ψυχή τους είναι απαλή και ρομαντική και φοβούνται πως αν τους την πληγώσουν, θα καταρρεύσουν μια για πάντα. Αυτό που τους χρειάζεται για να λειτουργήσουν είναι η έμπνευση! Έμπνευση και δημιουργία στην επαγγελματική τους ζωή, έμπνευση και υψηλά ιδανικά στις προσωπικές τους σχέσεις. Είναι γεννημένοι για να εισάγουν νέα πρότυπα, νέες αντιλήψεις, καινούργια εκσυγχρονιστικά και υπερβατικά δεδομένα.

Υδροχόος με ωροσκόπο Ιχθύς

Διαθέτει εκπληκτική διαίσθηση και ένστικτο! Η προθυμία του για βοήθεια και ο ρομαντικός του χαρακτήρας είναι τα πιο γλυκά του χαρακτηριστικά που τον κάνουν αγαπητό στο περιβάλλον του αν και συνήθως τον χαρακτηρίζουν ιδιόρρυθμο. Οι ιδιαίτερες καλλιτεχνικές του τάσεις είναι συνήθως πρωτότυπες και εκκεντρικές! Στις προσωπικές του σχέσεις είναι ευαίσθητος και επιθυμεί συντρόφους που να του προσφέρουν καταφύγιο, στοργή, θαλπωρή. Αρκετή προσοχή σε σχέση χρειάζεται με κρυφούς ανταγωνιστές και εχθρούς που ξεπηδούν κάθε τόσο, συνήθως μέσα απ’ τον επαγγελματικό του χώρο.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα