Ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στον ΥΔΡΟΧΟΟ και ΑΙΓΟΚΕΡΩ από 14/01 – 04/02

ASTROTEAM GUEST
10/01/2022

Από τις 14/01/2022 ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από το ζώδιο του Υδροχόου, από το ζώδιο που έχει την καλύτερη θέση για να εκφράσει με τον ανώτερο τρόπο τα χαρακτηριστικά του. Στο φαινόμενο της ανάδρομης πορείας του στρέφεται η ενέργειά του εσωτερικά και μας οξύνει ιδιαίτερα το μυαλό, για να βρούμε λύσεις στα χρόνια προβλήματα που μας απασχολούν.

Τα ζώδια που επηρεάζει ιδιαίτερα από την αρχή της αναδρομής του είναι τα σταθερά του α’ δεκαημέρου, δηλαδή Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους. Όσοι ανήκετε σε αυτή την ομάδα των ζωδίων, καλό είναι να μην πάρετε καμία απόφαση στη διάρκεια της αναδρομής του. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να σκεφτείτε πολύ σοβαρά τις κινήσεις σας, να δείτε τις λεπτομέρειες που δεν έχετε υπολογίσει και μετά να δραστηριοποιηθείτε. Όσοι θέλετε να ασχοληθείτε με το διαδίκτυο για επαγγελματικούς λόγους ή για εκπαίδευση, είναι ένα διάστημα που μπορείτε να συζητήσετε πρώτα με ειδικούς για την καλύτερη χρήση του, για να αποφύγετε παγίδες.

Έρχεστε σε επαφή με άτομα που είχατε φιλική σχέση στο παρελθόν και χαίρεστε ιδιαίτερα!

Με την αναδρομή του Ερμή θα έρχονται πληροφορίες από πολιτικές αποφάσεις που έχουν συμφωνεί στο παρελθόν. Θα έρθουν ξανά συμπεριφορές κοινωνικού και πολιτικού χαρακτήρα που έχουμε έρθει σε επαφή στο παρελθόν και για άλλη μια φορά θα επαναλάβουμε συμπεριφορές, όπως διδασκαλία από το διαδίκτυο, εργασία, εμπόριο κ.λπ.
Πιθανόν τα ζώδια που σας επηρεάζει να αναθεωρήσετε φιλικές σχέσεις από κακές συμπεριφορές ή από πληροφορίες που δε γνωρίζατε. Έρχεστε σε επαφή με άτομα που είχατε φιλική σχέση στο παρελθόν και χαίρεστε ιδιαίτερα (γιατί είναι σε αυτά τα ζώδια ο Κρόνος-Χρόνος, που αποδεικνύει τις αξίες μέσα στο χρόνο).

Μετά τις 26/01 θα περάσει με την ανάδρομη κίνησή του στον Αιγόκερω και θα επηρεάσει τα παρορμητικά ζώδια του γ’ δεκαημέρου των τελευταίων ημερών, δηλαδή Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους. Προσοχή στις σχέσεις γάμου ή συνεργασιών, όσοι ανήκετε σε αυτή την ομάδα να ξανασκεφτείτε πολύ σοβαρά τις επαγγελματικές σας κινήσεις. Οι φιλοδοξίες σας καλό είναι να υπάρχουν, όμως οι κινήσεις σας να έχουν ρεαλιστικό χαρακτήρα και οποιαδήποτε δραστηριότητα να έρθει σε εφαρμογή, όταν ο Ερμής θα είναι σε ορθή πορεία.

Κάποια ψέματα θα αποκαλυφθούν.

Η συναντήσεις του Ερμή με άλλους πλανήτες θα χρωματίσουν επικοινωνιακά το διάστημα αυτό της αναδρομής του, όπως με την επαφή του με τον Ήλιο στις 23/01, που ο εγωισμός στην επικοινωνία θα κορυφωθεί και καλό είναι να μην κάνουμε σοβαρές συζητήσεις. Το φως του Ήλιου θα φωτίσει καταστάσεις από το παρελθόν και κάποια ψέματα θα αποκαλυφθούν.

Στις 29/01 ο ανάδρομος Ερμής θα συναντηθεί με τον Πλούτωνα και οι πολιτικές, αυταρχικές αποφάσεις και τα μυστικά μας αναστατώνουν. Οι ειδήσεις δεν είναι ευχάριστες και μας δημιουργούν αρνητικά συναισθήματα. Προσέχουμε την επικοινωνία μας όλο το διάστημα, γιατί θα υπάρχει παρανόηση και είναι πολύ πιθανό να υπάρχει επικοινωνιακή ταλαιπωρία, όπως καθυστερήσεις στα ραντεβού και στις μετακινήσεις. Προσοχή στην ασυνεννοησία και επειδή είναι ιδιαίτερα ανατρεπτικός και νευρικός Ερμής, να μην πληγώσουμε αγαπημένα πρόσωπα!

Ηλεκτρονικές συσκευές κινδυνεύουν από ιούς, γενικότερα προσοχή σε ζημίες σε όλες τις τεχνολογικές και ηλεκτρονικές συσκευές και στα ταξίδια, ιδιαίτερα στα αεροπορικά!
Δεν κάνουμε συμφωνίες, δεν υπογράφουμε συμβόλαια, δε δίνουμε καμία σοβαρή υπόσχεση, δεν αγοράζουμε αυτοκίνητα, μηχανάκια και οποιοδήποτε μέσω μεταφοράς και δεν κάνουμε ακριβές αγορές, ιδιαίτερα ηλεκτρονικές !

 

Από την Ιωάννα Κατσιμάρδου

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα