Μηνιαίες Προβλέψεις Ιανουαρίου 2022: Ζυγός – Τοξότης

EYA ΚΟΚΚΟΡΑ
30/12/2021

Καλό μήνα και Καλή χρονιά!

Ο πρώτος μήνας του χρόνου θα έχει πολλά γεγονότα και για να μπορείτε να παρακολουθείτε πιο άνετα σας τα έχουμε μαζεμένα εδώ:

  • Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω 2/1
  • Ανάδρομη (φαινομενικά) πορεία του Ερμή στον Υδροχόο 15/1
  • Πανσέληνος στον Καρκίνο 18/1
  • Ορθοδρόμηση Ουρανού στον Ταύρο στις 19/1
  • Πέρασμα των Δεσμών της Σελήνης στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού 19/1
  • Πέρασμα Άρη στον Αιγόκερω στις 24/1
  • Ορθοδρόμηση Αφροδίτης στις 30/1

Κάθε φαινόμενο θα το αναλύσουμε στα live που γίνονται κάθε εβδομάδα στη σελίδα μας στο Facebook, οπότε μείνετε συντονισμένοι! 

Ζυγός

Νέα ελπιδοφόρα ξεκινήματα φέρνει ο πρώτος μήνας του χρόνου, τα οποία έχουν να κάνουν με το σπίτι σας, την οικογένεια σας ή κάποιο γονέα. Προσοχή όμως, να γίνουν το αργότερο μέχρι τις 13/1.
Τα θέματα αυτά θα σας απασχολήσουν όλο τον Ιανουάριο καθώς και θέματα που αφορούν τα παιδιά σας ή κάποιο φλερτ και ίσως επανεξετάσετε το πώς κινείστε σε αυτά  από τις 15/1 και μετά, λόγω της ανάδρομης κίνησης του Ερμή.

Στις 24/1 ο Άρης από τον Αιγόκερω θα αποτελέσει την κινητήρια δύναμη σας για να δρομολογήσετε οικογενειακά θέματα ( λέμε “όχι” στο άγχος και στην ένταση και “ναι” στον δυναμισμό και την αποφασιστικότητα).
Επιπλέον, στις  30/1 η Αφροδίτη γυρίζει επιτέλους σε ευθεία πορεία και μπορείτε να εκφραστείτε ίσως λίγο πιο ζεστά, ενώ παράλληλα μπορεί να ολοκληρώσετε τις όποιες αισθητικές αλλαγές στο σπίτι σας ή τις όποιες οικονομικές δοσοληψίες που έχετε για θέματα σπιτιού ή με μέλη της οικογένειας σας.

Η Πανσέληνος στις 18/1, φαίνεται να φωτίζει πλευρές της καριέρας που αγνοούσατε ως τώρα και ίσως αυτό σας οδηγήσει σε μια κρίσιμη καμπή. Από την άλλη μπορεί να σηματοδοτεί μια περίοδο κρίσης στα επαγγελματικά σας σχέδια, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν θα σας βγει σε καλό. Μην μείνετε στο πώς φαίνονται τα πράγματα τώρα και αξιοποιήστε όποια καινούργια πληροφορία προς όφελος σας. Το βασικότερο όμως είναι να μην αμφισβητήσετε τον εαυτό σας και να μην κλονιστείτε σε προσωπικό επίπεδο, αλλά να δείτε πώς μπορείτε να βγείτε δυνατότεροι και σοφότεροι από αυτή την κρίση. 

Σκορπιός

Ο Ιανουάριος φαίνεται να είναι ένας…επικοινωνιακός μήνας για εσάς. Πολλές συζητήσεις, μετακινήσεις και επαφές με συγγενικό περίγυρο, κυρίως αδέρφια και ξαδέρφια έχει το μενού για εσάς.
Από τη μια θέλετε να κάνετε κάποια ξεκινήματα σε αυτούς τους τομείς, λόγω της Νέα Σελήνης στις 2/1, κυρίως γιατί με την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης έχετε επαναξιολογήσει τις σχέσεις σας με το συγγενικό περιβάλλον και θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές.

Έχετε υπόψιν ότι μέχρι και τις 13 Ιανουαρίου μπορείτε να κάνετε ξεκινήματα σε σχέσεις, εμπορικές συναλλαγές, να κάνετε κοντινά ταξιδάκια ή ό,τι άλλο επιθυμείτε. Ωστόσο, από εκεί και μετά καλό θα ήταν να μείνετε στα σχέδια καθώς η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα σας δημιουργήσει καθυστερήσεις και εμπόδια.Επιπλέον, λόγω αυτού του γεγονότος, θα επανεξετάσετε θέματα που αφορούν το σπίτι σας ως οίκημα και οικογενειακά θέματα.

Στις 24/1 ο Άρης ίσως σας παρακινήσει σε δράση, όμως χρειάζεται να κάνετε υπομονή μέχρι να επιστρέψει ο Ερμής σε ευθεία πορεία (τον Φλεβάρη). Προσοχή σε …αιχμηρά λόγια που μπορεί να πείτε και να μετανιώσετε μετά όπως επίσης και σε “προσκλήσεις” για καβγά από το συγγενικό σας περιβάλλον.
Ιδιαίτερα ευνοημένοι θα είστε εσείς που έχετε γεννηθεί από 24/10 έως και  2/11, λόγω του Δία που σας φέρνει ευκαιρίες και ευχάριστα γεγονότα.

Δυστυχώς, εσείς που έχετε γεννηθεί 3 Νοεμβρίου είστε οι πιο ζορισμένοι και θα χρειαστεί να κάνετε λίγο υπομονή μέχρι τον Φλεβάρη όπου θα περάσει και από εσάς ο Δίας για να σας ανακουφίσει, καθώς το δίδυμο Κρόνος-Ουρανός σας έχει στριμώξει.

Τέλος, οι Σκορπιοί που έχετε γεννηθεί από 4 μέχρι και 12 Νοέμβρη πιέζεστε από υποχρεώσεις και ευθύνες οικογενειακές, που σχετίζονται με το σπίτι σας και προσπαθείτε να πάρετε ανάσα. Θυμηθείτε, πώς η καλύτερη τακτική είναι να αποδεχτείτε ότι περνάτε μια δύσκολη περίοδο και να δείτε πώς θα μπορέσετε να εξελιχθείτε μέσα από αυτήν. 

Τοξότης

Ο Ιανουάριος θα εξακολουθήσει να σας “τρέχει” λόγω του Άρη που είναι στο ζώδιο σας και κυριολεκτικά δεν θα μπορείτε να σταθείτε σε ένα σημείο. Ωστόσο, οι έγνοιες σας αυτόν τον μήνα είναι οικονομικής φύσεως.
Από την μία η ανάδρομη Αφροδίτη σας “επιστρέφει” χρωστούμενα χρήματα και η Νέα Σελήνη σας παρακινεί για οικονομικά ξεκινήματα, σας δίνουν μια ‘ανάσα’. Αυτό όμως πρόκειται να αλλάξει με το πέρασμα του Άρη στον Αιγόκερω στις 24/1,όπου και θα έχετε οικονομικό…’τρέξιμο’ οπότε φροντίστε να ελέγχετε τα έξοδα σας για να μην ξεμείνετε.

Ο Ερμής με την αναδρομή του από τις 15 και μετά θα σας φέρει κοντά στην αναθεώρηση των σχέσεων σας με συγγενικά πρόσωπα και κυρίως αδέρφια και ξαδέρφια. Επιπλέον, μπορεί να είστε επιρρεπείς σε παρεξηγήσεις, οπότε φροντίστε ιδιαίτερα τα λεγόμενα σας.
Αυτόν το μήνα, θα φωτιστούν θέματα κληρονομικά, δανείων, εφορίας και γενικότερα οικονομικών θεμάτων που διαχειρίζεστε με άλλα άτομα (ειδικά το σύντροφο σας) και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και οι όποιες εκκρεμότητες υπήρχαν μέχρι τώρα. Επειδή αυτό το γεγονός, οφείλεται στην Πανσέληνο στις 18/1, πιθανόν να σας κλονίσει λιγάκι ή να σας φέρει σε μια κρίση καθώς υπήρχαν κάποιες παράμετροι που δεν είχατε υπολογίσει μέχρι τώρα.

Ειδικά, αν έχετε γεννηθεί 12 και 13 Δεκέμβρη, τα μάτια σας δεκατέσσερα καθώς ελλοχεύουν εξαπατήσεις και απογοητεύσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.
Από την άλλη, χαράς ευαγγέλια για εσάς που έχετε γεννηθεί από 23/11 μέχρι και 2/12, καθώς ο Δίας φαίνεται γενναιόδωρος μαζί σας και σας κάνει τα χατίρια.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα