Ετήσιες Προβλέψεις – ΖΥΓΟΣ 2022

ASTROTEAM GUEST
13/12/2021

Καλή Χρονιά Ζυγοί!

Με το στυλοβάτη Κρόνο να διελαύνει από το ζώδιο του Υδροχόου, κάνοντάς σας αρμονικές όψεις, τα πράγματα έχουν μια ιδιαίτερη σοβαρότητα αλλά και σταθερότητα απέναντί σας. Φυσικά, μέσα από τη σκληρή δουλειά που μας ζητά ο Κρόνος και την αποφασιστικότητα που θα χρειαστεί, έτσι ώστε να εκμεταλλευτείτε τις επερχόμενες ευκαιρίες.

Επαγγελματικά

Μεγάλες προοπτικές καριέρας αλλά και κοινωνικής καταξίωσης εμφανίζονται, εκπλήρωση σκοπών, στόχων αλλά και βελτίωση των ήδη υπάρχοντων εργασιακών συνθηκών. Συνεργασίες και συμπράξεις έρχονται και δένουν, αφήνοντας πολλές μελλοντικές υποσχέσεις.

Αισθηματικά

Όσοι έχετε ήδη κάποια σχέση έρχεται να εδραιωθεί ίσως και να επισημοποιηθεί. Οι ελεύθεροι όμως, αναζητάτε πλέον κάτι είτε πιο σοβαρό είτε πιο σταθερό και φυσικά ο Δίας από τον Κριό απέναντί σας, από τις 11/5 έως και τις 30/10, σας δίνει απλόχερα την εύνοιά του, τόσο σε διαπροσωπικά όσο και σε συνεργατικά θέματα.

Οικονομικά

Να είστε προετοιμασμένοι για τυχόν αναπάντεχα έξοδα!

Λόγω της ισχύος των τετραγώνων Κρόνου-Ουρανού, χρειάζεται προσοχή για απρόσμενα έξοδα και οικονομικές απώλειες, ειδικά από τις 30/9 έως και τις 13/10, οπότε καλό θα ήταν να βάλετε την αποταμίευση στα σχέδιά σας, έτσι ώστε να είστε προετοιμασμένοι για τυχόν αναπάντεχα έξοδα.

Αρκετά καλή περίοδος είναι από τις 24/6 έως και τις 18/7, όπου η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων αλλά και από 30/9, όπου θα εισέλθει στο ζώδιό σας, έως και τις 23/10. Προσοχή χρειάζεται στις 19 και 20/10 ειδικά για τους Ζυγούς του τρίτου δεκαημέρου, λόγω του τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα.

Καλείστε να κάνετε το πιο δύσκολο αυτή τη χρονιά, το οποίο για εσάς είναι το να πάρετε αποφάσεις. Με ξεκαθάρισμα ανάμεσα σε συναίσθημα και λογική, με σύνεση και σοβαρότητα, στο πλήρωμα του χρόνου θα ανταμειφθείτε δεόντως.

Ανάδρομοι Πλανήτες

Θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε σχέσεις και συνεργασίες του παρελθόντος…

Ερμής: Η πρώτη αναδρομή του πλανήτη Ερμή γίνεται στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, από τις 13/01 έως και τις 05/02. Θα σας απασχολήσουν θέματα με τα παιδιά, την οικογένεια και το σύντροφο, γι’ αυτό και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, να μην πείτε λόγια για τα οποία θα μετανιώσετε και δημιουργήσετε ψυχρό κλίμα με τους αγαπημένους σας. Επίσης, θέματα που αφορούν ομάδες, συλλόγους αλλά και φιλίες θα έρθουν στο προσκήνιο, δημιουργώντας περισσότερο άγχος και νευρικότητα. Χαλαρώστε και αφήστε τον Ερμή στην ορθοδρόμησή του να σας δώσει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα των καταστάσεων.

Η δεύτερη αναδρομή πραγματοποιείται στο ζώδιό σας, από τις 9/9 έως και τις 2/10, όπου και θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε σχέσεις και συνεργασίες του παρελθόντος, κάνοντας βαθιά εκκαθάριση, έτσι ώστε να εδραιωθούν πιο ασφαλείς και σταθερές συνθήκες.

Αφροδίτη: Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο νέο έτος ήδη ανάδρομη στο ζώδιο του Αιγόκερω, από τις 18/12/2021 έως και τις 30/01/2022, ερεθίζοντας θέματα σπιτιού και οικογένειας για εσάς, όπως επίσης και θέματα που αφορούν τόσο την καριέρα, όσο και την κοινωνική σας εικόνα.

Στη διάρκεια της αναδρομής αποφύγετε οποιαδήποτε αλλαγή στην εμφάνισή σας, οποιαδήποτε αισθητική επέμβαση, καθώς δε θα έχει το αναμενόμενο αποτέλεσμα.

Άρης: Ο Άρης αναδρομεί προς το τέλος του έτους στο ζώδιο των Διδύμων, από τις 29/10 έως και τις 13/01/2023, όπου θα σας απασχολήσουν θέματα σπουδών, ταξιδιών αλλά και θέματα που αφορούν την επικοινωνία, τα οχήματα και τις μεταφορές.

Εκλείψεις

Οι Εκλείψεις της χρονιάς πραγματοποιούνται στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, ταράζοντας τόσο τις υλικές μας ασφάλειες όσο και τις πνευματικές. Εντάσεις αλλά και παρεξηγήσεις είναι, επίσης, πολύ πιθανόν να συμβούν. Προσοχή θα χρειαστεί για όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες στο ωροσκόπιό τους κοντά στις μοίρες αυτές:

  • 30/04/22 -10η μοίρα του Ταύρου
  • 16/05/22 -25η μοίρα Σκορπιού
  • 25/10/22 -02η μοίρα Σκορπιού
  • 08/11/22 -16η μοίρα Ταύρου

 

Από την Άννα Μαρία Γάσπαρη

 

Το δικό σου, μοναδικό ID Zodiac – Necklace, θα το βρεις εδώ!

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα