Μηνιαίες Προβλέψεις Αυγούστου 2021: Κριός – Δίδυμοι

ASTROTEAM GUEST
31/07/2021

Κριός

Τον Αύγουστο, η διασκέδαση και ο έρωτας θα έχουν την τιμητική τους.

Θα απασχολήσουν τη σκέψη σας οι ερωτικές ιστορίες που είχατε το προηγούμενο διάστημα, όμως είναι η ώρα να ξεκαθαρίσετε το τοπίο και να αποφασίσετε ποια είναι εκείνη η ιστορία στην οποία αξίζει να επενδύσετε. Θα κλείσετε λοιπόν, αισθηματικές “εκκρεμότητες” και θα αφοσιωθείτε στα καινούργια που έρχονται! Εξάλλου ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που μπορείτε να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε. Ενδεχομένως να μην σας αφήνει να το χαρείτε όσο θα θέλατε η εργασία σας ή η αναζήτηση εργασίας, όμως μπορείτε να βρείτε την ισορροπία, ώστε να εκμεταλλευτείτε το χαλαρό αυγουστιάτικο κλίμα για να νιώσετε όμορφα.

Ειδικά, από 16 Αυγούστου και μετά με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ζυγό, ευνοείστε πολύ σε θέματα σχέσεων, οπότε θα είναι ιδανικό διάστημα για όλα όσα θέλετε να ‘προχωρήσετε’ σε αυτό τον τομέα. Επιπλέον, θα έχετε εύνοια και σε οικονομικά ζητήματα που σχετίζονται με κάποια συνεργασία.

Καλό θα ήταν να προσέξετε να μην βρεθείτε σε αντιπαράθεση με άτομα από το εργασιακό περιβάλλον, ιδιαίτερα λόγω του παρορμητικού του χαρακτήρα σας.

Ταύρος

Τον Αύγουστο, φαίνεται να εστιάζετε κυρίως σε οικογενειακά θέματα αλλά και θέματα που αφορούν τα παιδιά σας. Θα θελήσετε να αλλάξετε την υπάρχουσα δυναμική στις σχέσεις με την πατρική σας οικογένεια ή με την οικογένεια που έχετε δημιουργήσει, σε μια προσπάθεια να νιώσετε καλύτερα μέσα σε αυτές και να ‘αναπνεύσετε’. Όσοι είστε single, μπορεί να σας σας απασχολήσει μια ερωτική περιπέτεια ή κάποιο φλερτ το οποίο θέλετε μεν να προχωρήσετε αλλά θα αναρωτιέστε αν αξίζει.

Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θα κάνετε ένα ξεκαθάρισμα σε αυτούς τους τομείς και θα αποφασίσετε ποιοι κύκλοι κλείνουν και παράλληλα θα δείτε κάποιους άλλους να ανοίγουν το επόμενο διάστημα.

Έχετε δεχτεί πολλές πιέσεις τον τελευταίο καιρό και έχετε φορτωθεί με υποχρεώσεις, με αποτέλεσμα να είναι στιγμές που θέλετε να τα τινάξετε όλα στον αέρα. Παράλληλα, διάφορα απρόοπτα γεγονότα σας έχουν αποδιοργανώσει και προσπαθείτε να βρείτε τις ισορροπίες σας. Ο Αύγουστος είναι ένας ιδανικός μήνας για να πάρετε το χρόνο σας και να βρείτε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας ώστε να δείτε τι είναι αυτό που σας ενοχλεί και να σχεδιάσετε στρατηγικά τα επόμενα βήματα σας.

Δίδυμοι

Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας στον οποίο θα εστιάσετε σε θέματα που αφορούν συγγενείς, αδέρφια και θα κάνετε ένα ξεκαθάρισμα στις σχέσεις μαζί τους.

Θα έχετε την τάση να μιλήσετε επιθετικά στις 17 και 18 του μήνα και με ιδιαίτερα αιχμηρή κριτική στο οικογενειακό περιβάλλον.

Εσείς που έχετε γεννηθεί 12, 13 και 14 Ιουνίου χρειάζεται να προσέχετε λίγο παραπάνω καθώς μπορεί να έχετε μια εξιδανικευμένη εικόνα για θέματα προσωπικά και επαγγελματικά και αργότερα να απογοητευτείτε. Για το λόγο αυτό, να είστε σε επιφυλακή και να αναζητήσετε υποστήριξη από άτομα που εμπιστεύεστε την κρίση τους. Επιπλέον, ελλοχεύουν παρεξηγήσεις και εξαπατήσεις το διάστημα 24 και 25 Αυγούστου, συνεπώς είναι προτιμότερο να μην εμπλακείτε σε σοβαρές συζητήσεις ή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις εκείνες τις μέρες. Γενικότερα, μπορεί να νιώθετε μια εξασθένηση σε σωματικό επίπεδο για το λόγο αυτό να προσέχετε ιδιαίτερα την διατροφή και την ξεκούραση σας.

Από τις 16 Αυγούστου και μετά θα έχετε ιδιαίτερη εύνοια σε ερωτικά ζητήματα, και ακόμη περισσότερο ευνοημένοι θα είστε εσείς που έχετε γεννηθεί 17, 18, και 19 Ιουνίου.

Εύα Κόκκορα

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα