Εβδομαδιαίες προβλέψεις Σάββατο 24/7 έως Παρασκευή 30/7

ASTROTEAM GUEST
23/07/2021

Η εβδομάδα χαρακτηρίζεται από μια “δικτατορική” πανσέληνο που γίνεται στις 24/7 στην 01 μοίρα του Υδροχόου. Παρόλο που λαμβάνει χώρα στο ζώδιο που πρεσβεύει την ανεξαρτησία, και την πρωτοπορία, αυτή την φορά το φως της δεν θα είναι αρκετό και άπλετο αφού εμποδίζουν την λάμψη της ο Κρόνος και ο Πλούτωνας. Επισφραγίζεται αλλά και ενισχύεται μια περίοδος περιορισμού της ελευθερίας και της χαράς όπου και θα στερηθούμε με όποιον τρόπο, αλλά και την έκφραση των πραγματικών μας αναγκών. Θα μας επιβάλλονται σχεδόν εμμονικά νέα δεδομένα για την ζωή μας που μπορεί να καταστείλουν την ψυχολογία μας… Χρειάζεται να κάνουμε υπομονή και να υπερβούμε με αξιοπρέπεια την επιβολή της σκληρότητας. Οι αποκαλύψεις συνομωσιών είναι πιθανή, και φυσικά αλήθειες κρυμμένες θα βγουν στο φως.

Αναλυτικότερα…

ΚΡΙΟΣ
Θα χρειαστεί να προσέξετε τις εντάσεις στο κοινωνικές συναναστροφές, στις σχέσεις με τους ανωτέρους σας και με άτομα εξουσίας, τις αντιπαραθέσεις στον χώρο τις καριέρας σας. Το ίδιο ισχύει και για το περιβάλλον της πατρικής οικογένειας. Μην πάρετε αποφάσεις αυτές τις μέρες γιατί είναι πιθανό να κάνετε σκέψεις που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, ίσως υπάρξουν και εμμονές. Δώστε περισσότερη προσοχή στα ζώα και στα παιδιά.
Με την πανσέληνο θα σας απασχολήσουν θέματα που έχουν σχέση με τους φίλους, εκκρεμότητες θα κλείσουν στο πεδίο αυτό και θα ολοκληρωθούν υποθέσεις.
Οικονομικά μέρες που επιφέρουν σταθερότητα, χρειάζεται όμως να έχετε τον οικονομικό έλεγχο και να προσέξετε τις σπατάλες. Αν χρειάζεται να διαπραγματευτείτε για την χρηματοδότησή σας από τρίτους φορείς ή φυσικά πρόσωπα, μπορείτε να σπεύσετε γιατί τα αποτελέσματα θα είναι ευνοϊκά για εσάς.
Συναισθηματικά Θα περάστε όμορφες στιγμές με τον σύντροφό και θα θελήσετε να διασκεδάσετε. Κάποιες διαφορές ίσως προκύψουν που έχουν σχέση με την καθημερινότητα σας και την ρουτίνα σας που όμως θα είναι ασήμαντες και δεν χρειάζεται να δώσετε βαρύτητα.
Tips εβδομάδας Διασκεδάζω, συγκρατώ τα νευρά μου, προσέχω τις ίντριγκες.

ΤΑΥΡΟΣ
Επιστρατεύστε για άλλη μια φορά την υπομονή σας. Η πανσέληνος θα επηρεάσει το περιβάλλον της καριέρας. Υποθέσεις που ήταν ανοιχτές θα κλείσουν αλλά με πίεση. Θα δεχτείτε πιέσεις από τους προϊστάμενους σας ή από άτομα εξουσίας με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να κινηθείτε όπως εσείς θέλετε και να αισθάνεστε καταπιεσμένοι ή εγκλωβισμένοι. Να προσπαθήστε να διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας χωρίς επιμονή και αδιάλλακτες απόψεις. Απλώς διαπραγματευτείτε.
Οικονομικά Εβδομάδα που χρειάζεται να προσέξετε τα οικονομικά που έτσι κι αλλιώς είναι ένας τομέας που δέχεστε πίεση, γιατί μπορεί να υπάρχει υπονόμευση απο άλλους. Να γίνετε διαλεκτικοί για να μην οδηγηθείτε σε διαμάχες αφού θα καθαρίσει το τοπίο και οι ένοχοι θα φανούν και θα δικαιωθείτε.
Συναισθηματικά Κρατήστε ισορροπίες γιατί το παραμικρό θα σας αναστατώνει και τα καυγαδάκια δεν θα λείψουν. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις που ίσως μετανιώσετε τις επόμενες ημέρες.
Tips εβδομάδας κάνω υπομονή, συγκρατούμαι, διαπραγματεύομαι, κρατάω ισορροπίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι ανώτερες σπουδές, το διαδίκτυο και κυρίως αν δουλεύετε διαδικτυακά, το εξωτερικό ή νέα από το εξωτερικό, δικαστικές υποθέσεις, είναι τα πεδία που θα σας απασχολήσουν με την πανσέληνο.
Ανοιχτά ζητήματα που σας απασχολούν σχεδόν όλο το χειμώνα τώρα θα ολοκληρωθούν και θα σας αποδώσουν. Είναι μια συναινετική πανσέληνος για εσάς παρόλο που γενικά το σκηνικό είναι ασφυκτικό και σας δίνονται λύσεις με περισσότερη ευκολία. Εκμεταλλευτείτε αυτή την περίοδο.
Οικονομικα Υπάρχει ισορροπία δεν είναι εβδομάδα ανατροπών, αλλά και δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για σημαντικές οικονομικές αποφάσεις. Προσέξτε τις διαπραγματεύσεις σας γιατί υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης ή να σας παρουσιάζεται μια κατάσταση όχι όπως είναι αληθινά. Κρατήστε μικρό καλάθι.
Συναισθηματικα Να μην φερθείτε με επιπολαιότητα και δημιουργήσετε εκρήξεις για ασήμαντους λόγους. Είναι πιθανό να βγουν στην επιφάνεια διλήμματα που αφορούν την σχέση σας που σας απασχολούν καιρό και τώρα είστε πιο ώριμοι για να αποφασίσετε και να δώσετε τέλος σε εκκρεμότητες. Θα υπάρχουν όμως παρόλα αυτά και όμορφες και ρομαντικές στιγμές!
Tips εβδομάδας Συγκρατούμαι, σκέπτομαι, δεν ενθουσιάζομαι, προσέχω τα ψέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η πανσέληνος θα αναδείξει ή θα ολοκλήρωση οικονομικά θέματα που έχουν σχέση με την χρηματοδότησή σας από τρίτους φορείς ή φυσικά πρόσωπα. Είναι πιθανό να δεχτείτε κάποιες πιέσεις που θα έχουν σχέση με αυτά τα ζητήματα ή να πρέπει να αναλάβετε κάποιες ευθύνες. Για μερικούς υπάρχει ολοκλήρωση ενός μεγάλου έρωτα. Θα χρειαστεί αυτή την εβδομάδα να είστε προσεκτικοί σε αυτά που οι άλλοι σας λένε, να τσεκάρετε αν είναι όντως αλήθεια και δεν υπάρχει ψέμα πίσω από αυτό που ακούτε.
Οικονομικά Δεν είναι εβδομάδα για μεγάλες οικονομικές κινήσεις ή αποφάσεις. Αν έχετε εκκρεμότητες οικονομικές, είναι πολύ πιθανό να κλείσουν. Αυτή η διαδικασία θα σας κάνει να αισθάνεστε πιεσμένοι, όμως θα υπάρχει αποτέλεσμα έστω και δύσκολα.
Συναισθηματικά Προσέξτε τις εντάσεις στις σχέσεις γιατί μπορεί με το παραμικρό να δημιουργήσετε ρήξεις γιατί θα διεκδικείτε, θα ζηλέψετε και θα έχετε απαιτήσεις. Είναι πολύ πιθανό να σας αποκαλυφθεί κάποιο παρασκήνιο.
Tips εβδομάδας Συγκρατούμαι, προσέχω, δεν παρασύρομαι σκέφτομαι πριν πράξω.

ΛΕΩΝ
Η πανσέληνος ολοκληρώνει και διαφωτίζει ζητήματα που έχουν σχέση με τους συνεργάτες και τις συνεργασίες, με την σχέση σας με τον σύντροφο της ζωής σας, και γενικά με όσους σχετίζεστε με οποιαδήποτε μορφή σχέσης. Πιθανόν κάποιες σχέσεις που ξεκίνησαν τον χειμώνα να τελειώσουν και κάποιες συνεργασίες να λήξουν. Χρειάζεται να λειτουργήσετε με σύνεση γιατί η νευρικότητα θα είναι διάχυτη. Πάρτε τον χρόνο σας και θα αποφασίσετε τις επόμενες μέρες μην φερθείτε επιπόλαια και αυταρχικά.
Οικονομικά Θα προκύψουν οικονομικά διλήμματα που θα χρειαστεί να βρείτε λύσεις. Προσέξτε τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα χρήματα μην σπαταλάτε χωρίς να σκέφτεστε.
Συναισθηματικά Να είστε εγκρατείς και να μην λέτε ή κάνετε πράγματα πριν σκεφτείτε και μάλιστα με απολυτότητα, γιατί μπορεί να έρθετε σε σύγκρουση με τον σύντροφο και λόγο της νευρικότητά σας να καταλήξετε σε διασπάσεις.
Tips εβδομάδας Κάνω υπομονή, δεν είμαι επιπόλαιος, συγκρατούμαι, διαπραγματεύομαι, δεν είμαι απόλυτος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σε ασφυκτικό κλοιό λόγω της πανσελήνου και διλήμματα που σας πιέζουν και έχουν σχέση με το περιβάλλον εργασίας σας, την καθημερινότητά σας γενικότερα αλλά πιθανό και ότι έχει σχέση με την υγεία σας.
Σας ζητούνται ευθύνες, ίσως και να σας επιβάλλονται και αυτό σας καταπιέζει παρόλο που αγαπάτε την πειθαρχία. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας όμως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γιατί λύσεις θα βρεθούν, και η είσοδος του Άρη στο τέλος του μήνα θα σας κάνει μαχητικούς για να αντιμετωπίσετε τις όποιες δυσκολίες.
Οικονομικά Είναι μια εβδομάδα που δεν δεικνύεται για σημαντικές οικονομικές κινήσεις. Έτσι και αλλιώς δεν θα προχωρούν οι υποθέσεις σας εύκολα και αυτό ίσως σας προβληματίσει, όμως υποθέσεις οικονομικές που σας απασχολούσαν τον χειμώνα έστω και δύσκολα κλείνουν.
Συναισθηματικά Είστε σε συναισθηματικό περιορισμό και δύσκολα εκφράζεται τις ανάγκες σας στον σύντροφο. Ίσως αισθανθείτε καταπιεσμένοι, και δεν θα έχετε όρεξη για πολλά. Όμως η Αφροδίτη είναι εδώ για σας και θα σας κάνει σιγά σιγά να επιτρέψετε στον εαυτό σας να χαρεί μαζί με τον σύντροφο και γιατί όχι να εισβάλει στην ζωή σας ένας έρωτας
Tips Εβδομάδας Ερωτεύομαι, χαίρομαι, εκφράζομαι, προσπερνάω.

ΖΥΓΟΣ
Η πανσέληνος κλείνει κύκλους αλλά και αναδεικνύει ότι έχει σχέση με την οικογένεια και τα παιδιά με τα επιχειρηματικά και επεκτατικά σας σχέδια, με τον τρόπο που διασκεδάζετε και χαίρεστε στην ζωή σας. Παρόλες τις δυσμενείς συνθήκες, εσείς θα βρείτε τον τρόπο και θα έχετε την ευκολία να περάσετε όμορφα. Προσοχή χρειάζεται αυτή την εβδομάδα με τις επαφές σας στο διαδίκτυο, προσέξτε τις απάτες, και να είστε προσεκτικοί στα ταξίδια σας.
Οικονομικά Προσέξτε τις κινήσεις σας και μην εμπιστευτείτε κανέναν αυτή την εβδομάδα. Κάντε συνετή διαχείριση και μην ρισκάρετε.
Συναισθηματικά Συγκρατημένοι θα είστε στην σχέση με τον σύντροφο και στο φλερτ γενικότερα. Για αρκετούς από εσάς υπάρχει ερωτικό παρασκήνιο ή μια κρυφή σχέση που αρχίζει και παίρνει σάρκα και οστά.
Κάντε προσπάθεια αν και αισθάνεστε λίγο σφιγμένοι να διασκεδάσετε και αφεθείτε γιατί αν το επιτρέψετε θα υπάρξουν όμορφες στιγμές.
Tips Εβδομάδας Προσέχω, ψάχνω για την αλήθεια, διαχειρίζομαι, ξεκουράζομαι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το πατρικό σπίτι και η οικογένεια θα είναι το πεδίο που θα σας απασχολήσει, λόγω της πανσελήνου θερμότητες και σχέδια που είχατε όλο τον χειμώνα μέσα στην πατρική οικογένεια ολοκληρώνονται.
Οι ημέρες απαιτούν να είστε προσγειωμένοι και να μη ρισκάρετε σε κανένα πεδίο της ζωής σας, ούτε πρακτικά ούτε συναισθηματικά, να μείνετε ουδέτεροι.
Οικονομικά Προσοχή στις υπερβολές και στις σπατάλες, μην πάρετε αμετάκλητες οικονομικές αποφάσεις και μην επενδύσετε ή ρισκάρετε αυτές τις μέρες, κρατήστε τις ισορροπίες και σκεφτείτε μακροπρόθεσμα.
Συναισθηματικά Θα είστε σε υπερένταση και θα έχετε τάσεις ελέγχου και ζήλιας. Μην βιαστείτε για το οτιδήποτε μέσα στην σχέση και μην φερθείτε επιπόλαια γιατί το σίγουρο είναι ότι τις επόμενες μέρες θα το μετανιώσετε. Προσπαθήστε να διαπραγματευτείτε.
Tips Εβδομάδας Δεν προτρέχω, σκέφτομαι, δεν φανατίζομαι, κατανοώ, περιμένω.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η σχέση με τα αδέρφια, οι σχέσεις με το στενό περιβάλλον, σκέψεις για σεμινάρια και εξειδικεύσεις, ότι έχει σχέση με το διαδίκτυο και με το μεταφορικό σας μέσο, είναι τα πεδία που η Πανσέληνος θα σας επιβάλλει να ασχοληθείτε. Αν έχετε εκκρεμότητες κλείνουν και σας δίνονται λύσεις. Σκέψεις και διλήμματα ίσως προκύψουν που έχουν σχέση με την καριέρα, τις κοινωνικές σας συναναστροφές και το περιβάλλον εργασία σας, προβλήματα που τα είχατε κρύψει κάτω από το χαλί και τώρα ήρθε η ώρα να τα αντιμετωπίσετε. Μην ξανά αποφύγετε την επίλυση γιατί με την είσοδο του Άρη στην Παρθένο τέλος του μήνα θα αναγκαστείτε να δράσετε και να βρείτε λύσεις, όποτε να είστε προνοητικοί.
Οικονομικα Μην πάρετε ρίσκα αυτή την εβδομάδα και μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις για τα χρήματά σας. Αν ενδιαφέρεστε να χρηματοδοτηθείτε από τρίτους, να είστε προσεκτικοί αλλά και καχύποπτοι στις προσφορές που θα δεχτείτε. Να ελέγξετε την αυθεντικότητά τους. Προσοχή στα έξοδα.
Συναισθηματικα Διασκέδαση και καλοπέραση είναι στο μυαλό σας με τον σύντροφο. Αποφύγετε τις υπερβολές αλλά και τις επιπολαιότητες
Tips Εβδομάδας Δεν βιάζομαι, σκέφτομαι, ελέγχω, συγκρατούμαι, δεν υπερβάλλω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οικονομικά θέματα ολοκληρώνονται για εσάς με την πανσέληνο. Καταστάσεις που σας απασχολούσαν το χειμώνα και αφορούσαν το εισόδημα σας ή τον τρόπο που εισπράττεται τα χρήματά σας οροθετούνται και σας δίνουν αποτέλεσμα. Στο περιβάλλον της εργασία σας θα υπάρξει ένταση και πιθανόν να βρεθείτε μπροστά σε κάποιο παρασκήνιο. Ίσως θελήσετε να αντιδράσετε, αλλά καλό θα ήταν να συγκρατηθείτε γιατί εσείς θα βγείτε κερδισμένοι. Αν έχετε κανονίσει μετακίνηση να είστε προσεκτικοί.
Οικονομικά Κλείνουν οι εκκρεμότητες και μπαίνετε σε νέες διαδικασίες ή βάζετε τις προϋποθέσεις για νέες διαδικασίες να εισπράττετε το εισόδημα σας. Ίσως αυτό σας γεμίσει προβληματισμούς όμως με την πειθαρχία που έχετε θα βρείτε τις σωστές λύσεις. Προσοχή στα έξοδα.
Συναισθηματικά Διλλήματα και προβληματισμούς θα έχετε για την συναισθηματική σας ζωή και αυτό σας κάνει λίγο συγκρατημένους. Θα θελήσετε να ξεκαθαρίσετε το τοπίο και ότι σας προβληματίζει και δεν θα υπάρχει ιδιαίτερη όρεξη για διασκέδαση. 25,26,27 του μήνα είναι καλές μέρες για να διαπραγματευτείτε και να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις σας και τότε ίσως αφεθείτε για να χαλαρώσετε
Tips Εβδομάδας Δεν βιάζομαι, κατανοώ, διαπραγματεύομαι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
H πανσέληνος στο δικό σας ζώδιο. Ολοκληρώνονται υποθέσεις που σας απασχολούσαν το χειμώνα και αφορούσαν σημαντικά γεγονότα της ζωής σας σε προσωπικό επίπεδο αλλά και στο στενό περιβάλλον σας.
Κύκλοι κλείνουν και βάζετε καινούργιες προϋποθέσεις για την συνέχεια σας Αυτό δεν γίνεται εύκολα. Είστε πιεσμένοι και ίσως προς το παρόν οι ανάγκες σας και τα θέλω σας να μην καλύπτονται.
Χρειάζεται να είστε υπομονετικοί και να εστιαστείτε στις καινούργιες καταστάσεις που ανοίγονται στην ζωή σας και τα οφέλη θα είναι μακροπρόθεσμα και μόνιμα.
Οικονομικά Προσέξτε τις σπατάλες και μην σπαταλήσετε τα χρήματα σας άσκοπα. Δεν είναι εβδομάδα που μπορείτε να κάνετε μεγάλες οικονομικές κινήσεις, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να δράσετε επιπόλαια.
Συναισθηματικά Εντάσεις θα υπάρχουν με τον σύντροφο και μικρές κόντρες που θα προέρχονται από ζήλια ή από τάσεις ελέγχου. Προσπαθήστε να είστε συγκρατημένοι και υποχωρητικοί. Μην λειτουργήσετε με πείσμα.
Tips Εβδομάδας Συγκρατούμαι, υποχωρώ, σκέφτομαι, περιμένω.

ΙΧΘΕΙΣ
Μια σημαντική πανσέληνο για εσάς. Κύκλοι κλείνουν στην ζωή σας και ολοκληρώνονται. Θα έχετε την ανάγκη να μείνετε με τον εαυτό σας ή να απομονωθείτε για να ιεραρχείστε μέσα σας τα καινούργια δεδομένα. Ίσως χρειαστεί να αφήσετε πράγματα και καταστάσεις και πρέπει να σκεφτείτε πως θα το κάνετε αυτό. Από 26 του μήνα όμως θα σας δοθεί η ευκαιρία να περάσετε όμορφα και να βάλετε σε εφαρμογή τις καινούργιες σας αρχές.
Οικονομικά Ισορροπημένη εβδομάδα, που χρειάζεται όμως να έχετε την προσοχή σας στις σπατάλες, γιατί ευκολά μπορεί να παρασυρθείτε. Να γνωρίζετε ότι έχετε την τύχη με το μέρος σας.
Συναισθηματικά Θα έχετε ρομαντική διάθεση, θα θελήσετε να περάσετε όμορφα και με σύμπνοια. Από 26 του μήνα και μετά θα βοηθηθείτε και πρακτικά γι’ αυτό ένα ταξιδάκι είναι πιθανό.
Tips εβδομάδας Αποφασιστικότητα, κουράγιο, ελπίδα, υλοποίηση.

Από τη Δήμητρα Κωνσταντινίδου

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα