Ο ΕΡΜΗΣ ΣΤΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΑΠΟ 11/7- 28/7/2021

ASTROTEAM GUEST
09/07/2021

Ο Ερμής στο ζώδιο του Καρκίνου λειτουργεί με συναισθηματική αντίληψη στα γεγονότα και η επικοινωνία θα έχει συναισθηματική έκφραση και αληθινό ενδιαφέρον.
Η διαίσθησή μας θα είναι πολύ ανεπτυγμένη γιατί η σκέψη μας θα εμβαθύνει και θα ταυτίζεται με τη ψυχική μας ενόραση. Το πιο χρήσιμο επικοινωνιακό γεγονός είναι πως θα ταυτιζόμαστε με τη ψυχική διάθεση των άλλων ανθρώπων.Η κατανόηση και η ψυχραιμία που θα βιώνουμε θα είναι ιδιαίτερα βοηθητική για θα μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις οικογενειακές και συναισθηματικές μας καταστάσεις.

Η εσωστρέφεια είναι ένα από τα στοιχεία του Ερμή στον Καρκίνο και πιθανόν να υπάρχουν σκέψεις που δεν θα εκφράζουμε. Οι πιο ευαίσθητοι συναισθηματικά θα θυμηθούν καταστάσεις από το παρελθόν και το δάκρυ θα κυλήσει, την ίδια στιγμή που θα συγχωρούν όποιον άνθρωπο τους πλήγωσε στο παρελθόν.
Επίσης με τον Ερμή στον Καρκίνο θα υπάρχει η επιθυμία να επισκεφτούμε την τόπο που έχουμε γεννηθεί και πολλές αναμνήσεις θα έρθουν στη μνήμη μας από τη παιδική μας ηλικία.

Πολλές συζητήσεις για την αγοροπωλησία ακινήτων ή θετικές ειδήσεις που αφορούν την ακίνητη περιουσία θα προσφέρουν ευκαιρίες.
Η διέλευση του Ερμή από τον Καρκίνο θα ευνοήσει τα ζώδια του υγρού στοιχείου, δηλαδή τους Καρκίνους, Σκορπιούς και τους Ιχθύες. Θα προσφέρει επίσης πολλές ευκαιρίες στα ζώδια της γης δηλαδή στους Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους.

Επίσης επηρεάζει τους πλανήτες που είναι σε αυτά τα ζώδια και τους Ωροσκόπους.
Στις 12/7/2021 ο Ερμής δημιουργεί μια πολύ θετική όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο των Ιχθύων και ευνοεί ιδιαίτερα τα ζώδια του υγρού στοιχείου Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες και της γης Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους των πρώτων τριών ημερών των ζωδίων.

Όλοι εσείς μπορείτε να βρείτε λύσεις στα θέματα που σας απασχολούν, να πάρετε χρήσιμες πληροφορίες που θα σας προσφέρουν ευκαιρίες για μια συμφωνία ή ένα συμβόλαιο, για να βρείτε δουλειά, να πάτε ένα ταξίδι αναψυχής,να υποβάλλεται μια αίτηση στο δημόσιο, ακόμα να έχετε ευχάριστες επαφές με άτομα που βρίσκονται στο εξωτερικό. Επίσης για τους σπουδαστές η όψη θα είναι θετική για τα αποτελέσματα των σπουδών σας.

Στις 20/07/2021 ο Ερμής συνεχίζει με θετική όψη με τον Ουρανό σε εξάγωνο και προσφέρει ευχάριστες ειδήσεις για τα ακίνητα, επίσης προσφέρει πολύ έξυπνες ιδέες στους επιχειρηματίες που ασχολούνται με την εστίαση, ακόμα πολύ βοηθητική όψη για τα άτομα που δουλεύουν από το σπίτι με το διαδίκτυο για αύξηση των εσόδων τους.

Επηρεάζει τους Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Αιγόκερους και Ιχθύες και όσους έχουν πλανήτες και Ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια από την 11η μοίρα – 16η μοίρα. Εμπιστευτείτε την τεχνολογία που δημιουργεί ευκαιρίες και με έξυπνο τρόπο θα σας προσφέρει κέρδος.

Στις 24/07/2021 Ο Ερμής σχηματίζει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα και η όψη δημιουργεί την ευκολία να έρθουμε σε επικοινωνιακή επαφή με τα άτομα που έχουμε συναισθήματα και να μιλήσουμε με λόγια καρδιάς.
Κάποια από τα όνειρα μας γίνονται πραγματικότητα και οι καλλιτέχνες θα έχουν πολλές ευκαιρίες να εκφράσουν το ταλέντο τους και να έχουν επαγγελματική καταξίωση.

Πολλές γλυκές αναμνήσεις θα πλημμυρίσουν τη σκέψη μας, ένα τραγούδι μια όμορφη ταινία μας συναρπάζει και η φαντασία κορυφώνεται μαζί με τα συναισθήματα.
Ιδιαίτερα επηρεάζει Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες που έχουν Πλανήτες και τον Ωροσκόπο από τη 19η μοίρα -24η. Επίσης λειτουργεί θετικά για τους Ταύρους και Αιγόκερους.

Στις 25/7/2021 ο Ερμής δημιουργεί αρνητική όψη αντίθεσης με τον Πλούτωνα και η ενέργεια εκφράζεται με μεγάλη ένταση καχυποψίας και σκληρά λόγια. Οι επιθέσεις θα έχουν διαφορετικές αιτίες ενώ θα εκφράζονται με μικρές αφορμές. Η επικοινωνία θα έχει κρυφά κίνητρα και θα υπάρχει η τάση να επιβληθούμε και δυστυχώς να εκφραστούμε με ανταγωνιστικό τρόπο.

Τα ¨παιχνίδια¨της σκέψης δεν θα είναι αθώα αλλά ύπουλα και σκοτεινά. Τα ζώδια που επηρεάζει η όψη είναι οι Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι που έχουν γεννηθεί στο τέλος των ζωδίων και ιδιαίτερα όσοι έχουν πλανήτες από την 22η -27η μοίρα. Όλοι εσείς καλείστε να διαχειριστείτε την όψη για να μη πληγώσετε άτομα που αγαπάτε.

Από την Ιωάννα Κατσιμάρδου

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα