Αγαπημένο μου Αστρολόγιο : Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 7/06 έως 13/06

ASTROTEAM GUEST
06/06/2021

Αγαπημένο μου Αστρολόγιο bonjour! Mετά από μια βδομάδα χαμένη στο διάστημα και χαμένη στη μετάφραση, προσγειώνομαι ξανά στην ώρα μου για το ραντεβουδάκι μας! Απ΄ότι φαίνεται το σύμπαν θέλει να εστιάσουμε τη προσοχή μας στην έκλειψη Ηλίου που θα γίνει 10/06 στην 19° 47΄ των Διδύμων και επηρεάζει κυρίως τους Δίδυμους που έχουν γενέθλια εκείνη τη μέρα καθώς τους περιμένει μια χρονιά μεγάλων αλλαγών, αλλά και τους Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς. Έρχονται γεγονότα που απαιτούν να αλλάξουμε -ή να αφαιρέσουμε- κομμάτια της ζωής μας για να εξελιχθούμε. Τα νέα φεγγάρια ενδείκνυνται για καινούργια ξεκινήματα αλλά σε αυτό δυστυχώς η συμμετοχή του ανάδρομου Ερμή και του Ποσειδώνα είναι έντονη. Ό,τι νέο ξεκινά τώρα δεν έχει τάση για διάρκεια εκτός αν είναι υπόθεση που είχαμε αφήσει παλαιότερα στη μέση και τώρα επιστρέφει. Θα υπάρξουν ψέματα, λάθη, βλάβες, καθυστερήσεις, εξαπατήσεις και σύγχυση σε ό,τι αφορά επικοινωνία, ενημέρωση, παιδιά, εκπαίδευση, αδέρφια, μετακινήσεις, μικρά ζωάκια και φάρμακα. Ο Άρης σε αναιρετική μοίρα (και σε αντίθεση με Πλούτωνα) όντας καταπιεσμένος τόσο καιρό σε ένα ζώδιο που δε του πάει, παίρνει φόρα για να μπει στο επόμενο αφήνοντας πίσω του -με ένα τελευταίο ξέσπασμα- την υπερευαισθησία και τις οικογενειακές εντάσεις. Οι υπόλοιποι πλανήτες εν τω μεταξύ θα κάνουν ησυχία μέχρι να συμβεί η έκλειψη και δε θα πολυμιλάνε μεταξύ τους εκτός φυσικά από τον Κρόνο και τον Ουρανό που περιμένουν τη σειρά τους μέχρι να πυροδοτηθεί το μεταξύ τους τετράγωνο. Και ποιος καταλληλότερος για να το ενεργοποιήσει από τον Άρη που μπαίνει φλεγόμενος κυριολεκτικά και μεταφορικά στο Λέοντα; Όπως ξέρεις ο Άρης είναι πλανήτης ανυπόμονος και επηρεάζει καθ’ όλη τη διάρκεια το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται χωρίς να λογαριάζει δεκαήμερα. Άμεσα επηρεάζονται οι Λέοντες που αποκτήσουν περισσότερη αυτοπεποίθηση, θα ενεργοποιηθούν εντονότερα με δραστηριότητες αλλά θα έχουν και περισσότερα νεύρα ενώ η μπάλα παίρνει και Ταύρους, Σκορπιούς, Υδροχόους οι οποίοι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί εξαιτίας του τετραγώνου που είπαμε πριν γιατί το στρες, ο θυμός, η ανασφάλεια κι η κούραση θα περισσεύουν αυτό το διάστημα. Μαζί με τη είσοδο αυτή του Άρη συμβαίνει και το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού ταυτόχρονα με τετράγωνο Χείρωνα και χιαστί με Κρόνο που θα φέρει διλήμματα οικονομικά κι ερωτικά αλλά και ξαφνικές ευκαιρίες που θα έχουν όμως κάποιο τίμημα. Για να δούμε πως θα πάει για τα 12 ζώδια.

Για τους Κριούς

Ενδείκνυνται τα «νέα ξεκινήματα» που αφορούν παρελθοντικές, ημιτελείς καταστάσεις. Μπορούν να ξαναδουλέψουν με project που δεν είχαν ολοκληρώσει στο παρελθόν, να φτιάξουν ένα χαλασμένο μεταφορικό μέσο, να ολοκληρώσουν σπουδές που είχαν παρατήσει ή να διορθώσουν σχέσεις με συγγενείς και αδέρφια που δεν μιλιούνται. Όπως και να ΄χει θα πρέπει να προσέχουν όσα υπόσχονται ή τους υπόσχονται αλλά και όσα υπογράφουν. Μεγάλη προσοχή και σε όσους δίνουν εξετάσεις για τυχόν λάθη ή παρανοήσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας θα αρχίσουν να έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση, διάθεση για φλερτ και δημιουργία αλλά υπάρχει και η τάση για εντάσεις με τα παιδιά τους. Τα οικονομικά εξακολουθούν να είναι πηγή αβεβαιότητας αλλά ίσως μία ευκαιρία να λάμψει μέσα στο Σαββατοκύριακο (ακόμα και ερωτική) αρκεί να έχουν στο νου τους ότι μπορεί να είναι κάτι εφήμερο.

Για τους Ταύρους

Δοκιμάζεται η αυτοπεποίθηση και το σύστημα αξιών και ασφαλειών τους. Ο οικονομικός τομέας χρειάζεται προσοχή και δεν είναι κατάλληλο διάστημα να ξεκινήσουν κάτι καινούργιο παρά μόνο αν είχαν ασχοληθεί ξανά στο παρελθόν και το άφησαν στη μέση. Προς το τέλος της εβδομάδας θα αρχίσουν να πιέζονται περισσότερο. Θα έχουν κούραση, νεύρα και στρες είτε μέσα στην οικογένεια είτε στη δουλειά οπότε χρειάζεται ψυχραιμία ειδικά για τους γεννημένους 2-5/05. Επίσης προσοχή στην υγεία τους και σε ατυχήματα. Μέσα στο Σαββατοκύριακο μπορεί να υπάρξουν ξαφνικές ευκαιρίες στον οικονομικό -ή και τον ερωτικό τομέα- που να σχετίζονται με μετακινήσεις, εμπόριο, γραπτά και σπουδές αλλά υπάρχει πιθανότητα να είναι κάτι εφήμερο.

Για τους Διδύμους

Σκέφτονται καταστάσεις του παρελθόντος. Ας μη βιαστούν να πάρουν οποιαδήποτε σοβαρή απόφαση τώρα γιατί μάλλον θα το μετανιώσουν ειδικά όσοι έχουν γενέθλια 8-14/06 . Μπορούν όμως να κάνουν μια καλή ενδοσκόπηση, να διορθώσουν παλαιότερα λάθη και να προσέξουν την υγεία τους ή τυχόν ατυχήματα. Μια χρονιά που θα τους αλλάξει για τα καλά, περιμένει όσους έχουν γενέθλια τη μέρα της έκλειψης. Οι πιο τυχεροί είναι οι γεννημένοι 22-23/05. Στα τέλη της εβδομάδας αυξάνονται οι μετακινήσεις, οι επαφές αλλά και τα νεύρα οπότε προσοχή στην οδήγηση αλλά και σε καβγάδες κυρίως με αδέρφια, συγγενείς, γείτονες και δασκάλους. Κάποια ξαφνική οικονομική ενίσχυση ή ερωτική περιπέτεια τους αναπτερώνει το ηθικό αλλά μπορεί να είναι πρόσκαιρη χαρά.

Για τους Καρκίνους

Αναστατώνεται ο ύπνος τους, ξυπνούν φοβίες ή επιστρέφουν κρυφοί εχθροί από το παρελθόν. Όπως και να ΄χει πρέπει να προσέχουν την υγεία τους (και τη ψυχική) και να ασχοληθούν με πιο πνευματικά θέματα που θα τους ηρεμήσουν. Ενδείκνυται η ενδοσκόπηση και η ενασχόληση με τη μεταφυσική, τη τέχνη ή τη φιλανθρωπία. Προς το τέλος της εβδομάδας ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση τους και μπορεί να έχουν μια ξαφνική ερωτική πρόταση ή οικονομική ενίσχυση που σχετίζεται με το διαδίκτυο, τους φίλους και τις ομάδες όμως μπορεί έτσι ξαφνικά όπως ήρθε, να φύγει. Προσοχή για οικονομικές απώλειες και παρορμητικές αγορές.

Για τους Λέοντες

Οι παρέες και οι ομάδες περνούν από φάση μετάλλαξης για τους Λέοντες. Θα εμφανιστούν φίλοι από το παρελθόν ή ζητήματα που δεν είχαν λυθεί στο φιλικό περιβάλλον θα επιστρέψουν. Έχουν θέματα με το διαδίκτυο και καλό είναι να μη κάνουν αγορές που αφορούν τη τεχνολογία αυτό το διάστημα. Προς το τέλος της εβδομάδας η αυτοπεποίθηση αλλά και τα νεύρα, η πίεση, το άγχος και η κούραση αυξάνονται κατακόρυφα, κυρίως όσον αφορά τις σχέσεις και τη δουλειά (βάλλονται περισσότερο οι γεννημένοι 4-7/08). Γενικά χρειάζεται προσοχή στα ατυχήματα και στην υγεία τους. Ξαφνικοί έρωτες ή επαγγελματικές ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν αλλά δε δηλώνουν διάρκεια.

Για τους Παρθένους

Τα θέματα καριέρας βρίσκονται στο επίκεντρο και εκεί συμβαίνουν ανακατατάξεις. Δεν είναι κατάλληλη περίοδος να υπογράψουν συμβόλαια ή να ξεκινήσουν μια νέα δουλειά γιατί δε έχει τάση για σταθερότητα και αξιοπιστία. Μπορούν όμως να ασχοληθούν ξανά με δουλειές που δεν ολοκληρώθηκαν παλαιότερα ή με συνεργασίες από το παρελθόν. Προσοχή στην δημόσια εικόνα τους αλλά και στις εξαπατήσεις από σχέσεις και συνεργασίες χρειάζεται να δώσουν κυρίως οι γεννημένοι 11-16/09. Στο τέλος της εβδομάδας αρχίζουν να έχουν προβλήματα με τον ύπνο λόγω άγχους και υπερέντασης. Επίσης ενδέχεται να προκύψει ευκαιρία για οικονομική ενίσχυση ή και ξαφνικός έρωτας που να σχετίζεται με το διαδίκτυο, το φιλικό περιβάλλον ή το εξωτερικό αλλά μπορεί να είναι κάτι προσωρινό.

Για τους Ζυγούς

Είναι κατάλληλη περίοδος για να ασχοληθούν και να ολοκληρώσουν σπουδές που είχαν αφήσει στη μέση παλαιότερα. Δεν ενδείκνυνται τα ταξίδια γιατί θα υπάρχουν καθυστερήσεις, ακυρώσεις και λάθη. Αν πρέπει οπωσδήποτε να ταξιδέψουν καλό είναι να προσέχουν τα δρομολόγια, να έχουν τα απαραίτητα έγγραφα μαζί τους και να προσέχουν για τυχόν εξαπατήσεις. Οι νομικές υποθέσεις επίσης είναι πηγή προβλημάτων και πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί σε ό,τι υπογράφουν. Αν δίνουν εξετάσεις χρειάζεται συγκέντρωση και προσοχή στις απαντήσεις τους γιατί ο κίνδυνος για παρανοήσεις είναι μεγάλος. Επίσης θα αυξηθούν οι δραστηριότητες με παρέες ή ομάδες -αν ασχολούνται με τα κοινά- αλλά και οι εντάσεις στο φιλικό περιβάλλον. Μέσα στο Σαββατοκύριακο προκύπτει μια ξαφνική οικονομική ενίσχυση από κληρονομικά, δάνεια ή από κρατικά ταμεία και δεν αποκλείεται και μια ερωτική περιπέτεια με αμφίβολο όμως μέλλον.

Για τους Σκορπιούς

Περίοδο μετάλλαξης βιώνουν οι Σκορπιοί καθώς έχουν να αντιμετωπίσουν φοβίες και απώλειες σε οικονομικά και ασφάλειες. Μεγάλη προσοχή σε κληρονομικά, δάνεια και χρήματα τρίτων γιατί υπάρχει τάση καθυστέρησης, εξαπάτησης ή λάθους σε έγγραφα και συμβόλαια. Αποκτούν περισσότερη αυτοπεποίθηση αλλά και μαχητικότητα σε θέματα καριέρας. Εκείνοι που πρέπει να προσέχουν περισσότερο είναι οι γεννημένοι 4-6/11 γιατί αυξάνεται ο θυμός, η κούραση και το στρες σε ό,τι αφορά σχέσεις, συνεργασίες, δουλειά και οικογενειακό περιβάλλον. Επίσης προσοχή στην υγεία τους και για ατυχήματα. Μπορεί να προκύψει μια ξαφνική οικονομική ενίσχυση ή ένα ειδύλλιο μέσα στο Σαββατοκύριακο που σχετίζεται με το εξωτερικό ή τις σπουδές αλλά το πόσο αξιόπιστο είναι, ο χρόνος θα δείξει.

Για τους Τοξότες

Έχουν πολλές επαφές και τους απασχολούν θέματα σχέσεων και συνεργασιών του παρελθόντος. Πρέπει να αποφύγουν προς το παρόν τα νέα ξεκινήματα σε αυτούς τους τομείς εκτός αν πρόκειται για παλιές σχέσεις που επιστρέφουν αλλά όπως και να ΄χει πρέπει να είναι προσεκτικοί γιατί είναι επιρρεπείς σε λάθη και εξαπατήσεις ειδικά οι γεννημένοι 8-15/12. Γίνονται πιο σίγουροι για τη φιλοσοφία ζωής τους αρκεί να μη την επιβάλλουν με το ζόρι στους άλλους. Μέσα στο Σαββατοκύριακο μπορεί να προκύψει κάποια οικονομική ενίσχυση από τη δουλειά ή από τρίτους αλλά και ξαφνικές έντονες ερωτικές στιγμές με πρόσκαιρο χαρακτήρα.

Για τους Αιγόκερους

Έχουν ένα κομφούζιο στη καθημερινότητα με λάθη στο εργασιακό περιβάλλον, στις μετακινήσεις ακόμα και σε αποτελέσματα εξετάσεων. Οπότε με αυτές τις συνθήκες δεν ενδείκνυται η ανάληψη νέας δουλειάς ή νέων δραστηριοτήτων. Καλύτερα να επιστρέψουν σε παλιές δουλειές, να ολοκληρώσουν υποχρεώσεις που εκκρεμούν και να επανεξετάσουν θέματα υγείας και διατροφής. Προσοχή επίσης χρειάζεται και στα κατοικίδια τους. Αυξάνεται η λίμπιντο και ο σεξουαλικός τομέας ενεργοποιείται έντονα. Μέσα στο Σαββατοκύριακο μπορεί να προκύψει μια ξαφνική συνεργασία ή ένας έρωτας αλλά μάλλον είναι κάτι εφήμερο.

Για τους Υδροχόους

Μπορεί να ασχοληθούν ξανά με δημιουργικά ή επιχειρηματικά project που είχαν αφήσει στη μέση ή να καταπιαστούν με ένα παλιό χόμπι. Έρωτες από το παρελθόν κάνουν πάλι την εμφάνιση τους. Φλερτάρουν πολύ και γενικά ο ερωτικός τομέας ενεργοποιείται έντονα απλά όσον αφορά τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις χρειάζεται προσοχή σε εντάσεις και καβγάδες γιατί ήδη νιώθουν αρκετά πιεσμένοι και κουρασμένοι από δουλειά και οικογένεια ειδικά οι γεννημένοι 31/01-2/02. Ξαφνικό όφελος ή και ερωτική περιπέτεια που σχετίζεται με τον εργασιακό χώρο μπορεί να προκύψει μέσα στο Σαββατοκύριακο αλλά μάλλον είναι κάτι πρόσκαιρο.

Για τους Ιχθύες

Ανακατατάξεις και αναταραχές συμβαίνουν στο οικιακό περιβάλλον κυρίως για τους γεννημένους 8-16/03 αλλά και επαφές με συγγενείς ή αδέρφια που έχουν καιρό να δουν. Δεν είναι κατάλληλη περίοδος να ξεκινήσουν αλλαγές και ανακαινίσεις παρά μόνο εάν τις είχαν αφήσει στη μέση παλιότερα. Αν δουλεύουν με συγγενείς χρειάζεται προσοχή στη συνεννόηση γιατί η επικοινωνία δυσκολεύει πολύ αυτό το διάστημα. Αρχίζει το τρέξιμο και οι καθημερινές υποχρεώσεις και καλό είναι να προσέχουν για εντάσεις και ρήξεις στον εργασιακό χώρο που γίνεται πιο απαιτητικός και ανταγωνιστικός. Ξαφνικοί έρωτες και οικονομική ενίσχυση μπορεί να προκύψει μέσα στο Σαββατοκύριακο αλλά είναι αμφίβολης διάρκειας. Γενικά αυτό το διάστημα όλο ειδύλλια προκύπτουν για τους Ιχθείς! Οι πιο τυχεροί φυσικά που δέχονται την προστασία και την εύνοια του Δία είναι οι γεννημένοι 20-22/02.

Θα ήθελα να σου πω κι άλλα, για όσα μου συμβαίνουν με τον ανάδρομο Ερμή για παράδειγμα αλλά ο χρόνος μου τελειώνει. Σε 7 μέρες όμως θα είμαι πάλι εδώ μαζί σου! Μόλις θυμήθηκα ότι κάποτε τα ημερολόγια μύριζαν γαρδένια…

Από τη Σουλάη Κατερίνα

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα