Αγαπημένο μου Αστρολόγιο : Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 3/05 έως 9/05

ASTROTEAM GUEST
30/04/2021

Αγαπημένο μου Αστρολόγιο καλό μήνα και Χριστός Ανέστη! Καθώς σου γράφω αυτές τις γραμμές το φεγγάρι στέκεται απέναντι και με κοιτάει σα να με ελέγχει να δει τι θα σου πω…Είμαι πολύ ενθουσιασμένη γι’ αυτή τη βδομάδα -ίσως υπερβολικά- αλλά πώς να κάνω αλλιώς αφού ο Δίας με τα τετράγωνα του θα δώσει περίσσευμα αισιοδοξίας, χαράς, έρωτες, μετακινήσεις κι επαφές, πολλές επαφές! Τα μέτρα χαλαρώνουν επιτέλους κι έρχεται φρέσκος αέρας ανανέωσης. Ο Ερμής και λίγο αργότερα η Αφροδίτη με τα πέπλα της θα μπουν στους σκανταλιάρηδες Διδύμους που το μόνο που θέλουν είναι να μάθουν, να παίξουν και να μην έχουν σκοτούρες. Ο Ερμής αεικίνητος από την αγαπημένη του θέση ανοίγει τα σχολεία, τα μαθητούδια θα ξαναϊδωθούν, η κίνηση στους δρόμους θα μεγαλώσει κι οι νύχτες θα μακραίνουν. Η καλλιτεχνική διάθεση θα είναι διάχυτη ενώ παράλληλα θα γεννηθούν απόλυτοι, καρμικοί έρωτες αλλά και μεγάλα φιάσκο. Θα το ευχαριστηθούμε όπως και να ’χει όμως γιατί είπαμε Δίας είναι αυτός! Στο ξεκίνημα της εβδομάδας βέβαια ο Κρόνος μας σκοτεινιάζει και μας βαραίνει κάπως γιατί μας θυμίζει τα περιορισμένα μας οικονομικά αλλά και τις υποχρεώσεις ή τις δουλειές που πρέπει να κάνουμε πριν αφεθούμε στις απολαύσεις και όντως αν τις παραλείψουμε θα έχουμε θέμα αργότερα. Τελευταίο αλλά σημαντικό πριν σου αναλύσω τα ζώδια της βδομάδας είναι οι νάρκες που ενεργοποιεί ο Ερμής στης 6-9/05 καθώς θα περάσει από μοίρες εκλείψεων που έχουν έντονο το στοιχείο της υπερβολής.

Για τους Κριούς

Έχουν νεύρα με την οικογένεια και δουλειές στο σπίτι. Το focus συνεχίζει να υπάρχει στα οικονομικά τους -όπου μπορεί να υπάρχουν σημάδια βελτίωσης αλλά και σπατάλες- όμως δείχνει να μετατοπίζεται και στα μεταφορικά τους μέσα, στην επικοινωνία, τις σπουδές και τις επαφές τους με αδέρφια ή συγγενείς. Έντονη κοινωνική ζωή αλλά και ευκαιρίες για μετακινήσεις και έρωτες θα έχουν κυρίως οι γεννημένοι 21-29/03. Γενικότερα όμως οι έρωτες και τα οικονομικά οφέλη μπορεί να προκύψουν από το χώρο της δουλειάς, από το φιλικό περιβάλλον και δεν αποκλείεται να γίνει και κάτι κρυφό. Η τύχη και η εύνοια πηγαίνει σε όσους έχουν γενέθλια 18-19/04. Ο Πλούτωνας έχει γυρίσει ανάδρομος και όσοι είναι γεννημένοι 16/04 θα έχουν δοκιμασίες γιατί πρέπει να δουλέψουν με τις προσκολλήσεις τους.

Για τους Ταύρους

Ασχολούνται με τον εαυτό τους και τις αλλαγές που βιώνουν μέσα τους αλλά και στο άμεσο περιβάλλον τους. Αν εξαιρέσουμε τους Ταύρους που έχουν γενέθλια 30/04-4/05 κι έχουν το Κρόνο και τον Ουρανό να δοκιμάζει τις αντοχές τους σε προσωπικά κι επαγγελματικά ζητήματα, τους υπόλοιπους τους βρίσκω μια χαρά και πολύ χαίρομαι! Θα έχουν έντονη καλλιτεχνική διάθεση, εύνοια στα οικονομικά, επαφές με φίλους και προτάσεις για δουλειές. Έρωτες θα τους χτυπήσουν τη πόρτα και θα φύγουν αλλά κάποιοι ίσως μείνουν για πάντα! Χρειάζεται βέβαια και κάποια προσοχή γιατί υπάρχει τάση για σπατάλες, υπερβολές στις απολαύσεις παντός είδους, και υπεραισιοδοξία που μπορεί να τη μετανιώσουν αργότερα. Οι πιο τυχεροί της εβδομάδας είναι οι γεννημένοι 17-20/05.

Για τους Διδύμους

Περνάει ο Ερμής στο ζώδιο τους και τα Διδυμάκια αρχίζουν να νιώθουν ανανεωμένα. Μιλάνε περισσότερο (πόσο πιά) και μετακινούνται πιο πολύ και πιο γρήγορα. Τους απασχολούν θέματα σπουδών, διαβάσματα και αυξάνονται επαφές με νεαρά άτομα, συνεργάτες ή το ταίρι τους. Θέλει λίγο προσοχή στο τι λένε και πως οδηγούν γιατί έχουν τη τάση να είναι κάπως παρορμητικοί. Ίσως έχουν κάποιες κρυφές ερωτικές επαφές αλλά όχι για πολύ ακόμα και κάποιοι θα έχουν μια επιπλέον οικονομική ενίσχυση απ’ το κράτος ή από τρίτους. Τυχεροί του ζωδίου είναι οι γεννημένοι 19-20/06 αλλά και οι 3-5/06 οι οποίοι θα έχουν ευκαιρίες που θα τους αποδώσουν σταθερά οφέλη για μεγάλο χρονικό διάστημα. Χρειάζονται προσοχή στις υπερβολές και τις αποφάσεις που θα πάρουν οι γεννημένοι 25-29/05 γιατί ενεργοποιούνται εκλείψεις αλλά και οι 13-14/06 για εξαπατήσεις.

Για τους Καρκίνους

Ένταση και τρέξιμο έχει ήδη ξεκινήσει για τους Καρκίνους αλλά και νεύρα μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον. Προσοχή στις βιαστικές κινήσεις για τυχόν ατυχήματα αλλά και στους τσακωμούς. Επίσης με τον Ερμή στον 12ο οίκο τους χάνουν τη συγκέντρωση τους αλλά γίνονται ακόμα πιο διαισθητικοί απ’ ότι είναι. Νομίζω ότι κάποιο ερωτικό σκίρτημα θα προκύψει μέσα από καινούργιες ομάδες που θα μπουν ή από το φιλικό τους περιβάλλον και μπορεί να εξελιχθεί σε μεγάλο έρωτα…χμμ για να δούμε! Όπως και να ’χει καλοπερνάνε με τις παρέες τους κι από εκεί θα έχουν γενικότερη εύνοια. Πάντως αυτό το διάστημα χρειάζεται να έχουν διαφάνεια με δάνεια ή κληρονομικά και να είναι τυπικοί στις οικονομικές τους υποχρεώσεις. Από τον αγαπημένο Πλούτωνα θα δοκιμαστούν κυρίως οι γεννημένοι 19/07.

Για τους Λέοντες

Η τεχνολογία θα μπει για τα καλά στη ζωή τους όπως και φίλοι –νεότεροι μάλλον- που θα τους βοηθήσουν να δικτυωθούν ή και να ερωτοχτυπηθούν, ιδίως οι γεννημένοι 23-31/07. Μπορεί να ασχοληθούν με φιλοζωικά σωματεία, με τα κοινά, τη πολιτική ή την αστρολογία ποιος ξέρει (λίγη επικοινωνία με το σύμπαν τη χρειαζόμαστε όλοι). Κάποια επένδυση στη τέχνη μπορεί να τους αποφέρει κέρδη και δεν αποκλείεται οι singles να ερωτευτούν και μέσα από τον εργασιακό τους χώρο. Ζορισμένοι και κουρασμένοι εξαιτίας Κρόνου-Ουρανού είναι όσοι έχουν γενέθλια 2-6/08 οπότε χρειάζεται να επιστρατεύσουν την υπομονή τους και να μην αντιστέκονται στις αλλαγές που έρχονται. Η επαφή με τη τέχνη ή τη φιλανθρωπία θα τους ευεργετήσει πολύ αυτό το διάστημα. Τύχη και εύνοια σε οικονομικά, έρωτες, μετακινήσεις και γραπτά θα έχουν οι γεννημένοι 21-22/08 αλλά χρειάζεται προσοχή γιατί οι υπερβολές, η υπεραισιοδοξία και οι σπατάλες μπορεί να τους φέρουν τα αντίθετα αποτελέσματα.

Για τους Παρθένους

Οι Παρθένοι εξακολουθούν να το φιλοσοφούν και να σκέφτονται σπουδές και ταξίδια αλλά ως συνήθως η δουλειά και η καθημερινότητα τους προσγειώνει. Παράλληλα αυξάνονται οι μετακινήσεις τους για επαγγελματικούς λόγους ή αρχίζουν να ασχολούνται με το εμπόριο και τη προώθηση. Επίσης δεν αποκλείεται να ασχοληθούν επαγγελματικά με θέματα ομορφιάς και καλλωπισμού. Θα αρχίσουν να ακτινοβολούν, να δέχονται κομπλιμέντα και τη προσοχή του κοινού. Χρηματικά οφέλη αλλά και έρωτες μπορεί να προκύψουν σε χώρους διασκέδασης, σε ταξίδια, στο μέρος που σπουδάζουν ή από κάποια συνεργασία αλλά αν είναι κάτι φευγαλέο ο χρόνος θα το δείξει, ας κρατήσουν μικρό καλάθι όσοι είναι γεννημένοι 14-16/09 γιατί ο Ποσειδώνας δίνει θολή κρίση και εξαπατήσεις. Μπορεί να έχουν εντάσεις με φίλους ή ομάδες λόγω έντονης επαναστατικής διάθεσης. Χρειάζεται προσοχή σε όσους είναι γεννημένοι 27-31/08 γιατί τους επηρεάζουν άμεσα οι ενεργοποιήσεις των εκλείψεων.

Για τους Ζυγούς

Οι Ζυγοί έχουν αναλάβει δράση στα επαγγελματικά κι αν προσέξουν τις εντάσεις -γιατί μπορεί να τις κουβαλάνε από το οικογενειακό περιβάλλον- όλα θα πάνε καλά. Αυτή τη βδομάδα χρειάζεται να προσέξουν τις σπατάλες αλλά θα έχουν και κάποια οικονομική ενίσχυση τη οποία μπορεί να λάβουν μέσα από το σπίτι τους, από ακίνητα ή από κάποιο μπόνους απ’ τη δουλειά. Αλλά κι έρωτας μπορεί να τους χτυπήσει από εκεί τη πόρτα . Δεν αποκλείεται να κάνουν ένα ταξιδάκι ή να αποφασίσουν να ξεκινήσουν σπουδές κυρίως οι γεννημένοι 23/09-1/10. Κάποιοι Ζυγοί ίσως να έχουν μπλοκαρισμένο το σεξουαλικό κομμάτι ή δυσκολεύονται να διασκεδάσουν εξαιτίας δυσκολιών που μπορεί να αντιμετωπίζουν με τα παιδιά ή τον πατέρα τους. Ο Πλούτωνας κάνει αναδρομή και ξαναφέρνει στην επιφάνεια θέματα που πρέπει να αντιμετωπίσουν οι γεννημένοι 19/10.

Για τους Σκορπιούς

Οι Σκορπιοί κάνουν focus στις σχέσεις και τις συνεργασίες όπου μπορεί να υπάρχουν ρήξεις για τους γεννημένους 2-6/10 γιατί κάποιες σχέσεις δεν εξυπηρετούν πια το σκοπό τους. Γενικά μπορεί να έχουν κι εντάσεις με τα πεθερικά. Όσοι όμως δε συμπεριλαμβάνονται στις παραπάνω ημερομηνίες έχουν μια αρκετά καλή βδομάδα. Θα βγουν, θα συναναστραφούν κι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γνωρίσουν ένα μεγάλο έρωτα. Όσο για τους δεσμευμένους η σχέση τους θα γίνει πιο βαθιά και δυνατή. Αυξάνεται η ανάγκη τους για ουσιαστική επικοινωνία κάτι που χρειάζονται ούτως ή άλλως απλά τώρα υπερτονίζεται αυτό το στοιχείο. Θα έχουν έμπνευση, έντονη καλλιτεχνική διάθεση και κέρδη από τομείς που αφορούν τη τέχνη. Οικονομικό όφελος μπορεί επίσης να έχουν κι από τους γονείς, το εμπόριο ή τα μεταφορικά. Οι τυχεροί που όμως θα πρέπει να προσέξουν για να μη το παρακάνουν με υπερβολές και σπατάλες είναι όσοι έχουν γενέθλια 20-21/10.

Για τους Τοξότες

Η κοινωνική ζωή αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τους Τοξότες καθώς αυξάνεται η επικοινωνία, το φλερτ και οι συναναστροφές -ιδίως με νεαρά άτομα- οπότε σε συνδυασμό με τη λίμπιντο τους που είναι στα ύψη, μάντεψε! Η καθημερινότητα ομορφαίνει τουλάχιστον για όσους δε ζορίζονται με ανατροπές στο εργασιακό περιβάλλον ή την υγεία τους και ότι οικονομικά οφέλη έχουν προέρχονται από τη δουλειά ή το σπίτι τους. Προσοχή στις υπερβολές χρειάζονται όσοι είναι γεννημένοι 25-29/11 λόγω εκλείψεων που μπορεί να ενεργοποιηθούν και όσοι έχουν γενέθλια 13-14/12 εξαιτίας του Ποσειδώνα που πλανεύει, εξαπατά και προκαλεί εξαρτήσεις! Φυσικά υπάρχουν και οι τυχεροί του ζωδίου που είναι γεννημένοι 19-20/12 οι οποίοι όμως πρέπει να μη δώσουν υποσχέσεις που δε θα κρατήσουν και να μη ξοδέψουν λεφτά που δεν έχουν.

Για τους Αιγόκερους

Η καθημερινότητα τους γίνεται πιο όμορφη, μπαίνει σε πρόγραμμα και οι ρυθμοί αυξάνονται με περισσότερες επαφές και μετακινήσεις. Η πληγή στα οικονομικά τους παραμένει αλλά δεν αποκλείεται να έχουν κάποιο οικονομικό όφελος από το κοντινό τους περιβάλλον, από αδέρφια, συγγενείς, εμπόριο ή μετακινήσεις. Έχουν έμπνευση, καλλιτεχνική διάθεση και μπορεί ο έρωτας να τους χτυπήσει τη πόρτα μέσα από φίλους φίλων ή συγγενών. Φυσικά συνεχίζουν να βρίσκονται με ομάδες αλλά δεν ικανοποιούνται εύκολα αυτό το διάστημα και αλλάζουν συνεχώς τρόπους διασκέδασης όπως και ερωτικούς παρτενέρ. Δε είναι ζώδιο που θα κάνει εύκολα σπατάλες αλλά αν κάνει αυτή τη βδομάδα θα είναι για κάποιον κάποιο δημιουργικό εγχείρημα κι ελπίζω να τους αποφέρει κάτι. Στις σχέσεις επικρατεί μια ένταση και μια τάση για ρήξεις οπότε χρειάζεται προσοχή και φυσικά δε ξεχνάμε το Πλούτωνα που αναδρομεί για να δοκιμάσει αρχικά τους γεννημένους 16/01.

Για τους Υδροχόους

Είναι απασχολημένοι με την οικογένεια ή με εργασίες που πρέπει να γίνουν στο σπίτι και δυσκολεύονται κυρίως όσοι είναι γεννημένοι 30/01-3/02 γιατί έχουν ήδη αρκετές υποχρεώσεις με το Κρόνο στο ζώδιο τους κι ο Ουρανός που φέρνει τα πάνω κάτω στο χώρο του σπιτιού, τους ανατρέπει συνεχώς τη σταθερότητα που προσπαθούν να αποκτήσουν. Οι υπόλοιποι είναι μια χαρά, αρχίζουν τα φλερτ, τα νέα χόμπι και η όρεξη για δημιουργία. Αυξάνεται η καλλιτεχνική διάθεση και η ενασχόληση με τα παιδιά. Η ερωτική διάθεση ρέει άφθονη αυτή τη βδομάδα- μπορεί και κάτι κρυφό να προκύψει- ίσως να έχουν κάποιο οικονομικό όφελος από το οικογενειακό περιβάλλον ή από ακίνητα αλλά και οι σπατάλες μπορεί να προέλθουν από τους ίδιους τομείς γιατί είπαμε ο Δίας δίνει και παίρνει απλόχερα ειδικά για τους γεννημένους 17-18/02 λόγω υπεραισιοδοξίας και ενθουσιασμού. Πρέπει να προσέχουν τις εντάσεις στη δουλειά, την υγεία τους και μια τάση για ατυχήματα στη καθημερινότητα τους.

Για τους Ιχθύες

Οι Ιχθύες ετοιμάζονται να υποδεχτούν τον Δία την επόμενη βδομάδα που σίγουρα θα τους φέρει ένα καλό δώρο και είναι από τους πιο κινητικούς των ημερών παρόλο που κάποιοι δυσκολεύονται ακόμα να βγουν απ’ τον εγκλεισμό του σπιτιού. Μπορεί να ασχολούνται με κάποια μετακόμιση ή να έχουν πιο πολλές επαφές με την οικογένεια τους. Έχουν ξαφνικές ιδέες και λύσεις απ’ το πουθενά. Αυξάνεται η έμπνευση, η ρομαντική διάθεση και η συναισθηματική νοημοσύνη τους που είναι ήδη σε υψηλά επίπεδα. Το φλερτ και ο έρωτας έχουν εξέχουσα θέση από τη προηγούμενη κιόλας εβδομάδα αλλά ανοίγει η όρεξη τους και για αθλητισμό ή τυχερά παιχνίδια. Οικονομικό όφελος μπορεί να έχουν από ισχυρούς φίλους ή διασυνδέσεις αλλά και από τη δική τους έμπνευση που τους βοηθά να υλοποιήσουν τα όνειρα τους. Προσοχή θέλουν οι γεννημένοι 23-27/02 λόγω εκλείψεων που ενεργοποιούνται, για τυχόν υπερβολές που μπορεί να τους κοστίσουν.

Αυτά είχα να σου πω σήμερα κι ανυπομονώ για τις επόμενες μέρες αγαπημένο μου Αστρολόγιο, γιατί αυτό το άνοιγμα το περιμέναμε καιρό και μας αξίζει! Σε φιλώ και τα λέμε από βδομάδα και πάλι…

Από την Σουλάη Κατερίνα

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα