ΟΨΕΙΣ ΣΥΝΑΣΤΡΙΑΣ

ASTROTEAM GUEST
29/12/2020

Οι θετικές όψεις στη συναστρία είναι όταν οι πλανήτες κάνουν τρίγωνο ή εξάγωνο μεταξύ τους. Κάποιες σύνοδοι είναι εξαιρετικά σημαντικές, όπως στα Φώτα, Ηλίου με Σελήνη. Ανάλογα τον πλανήτη θα δούμε εάν είναι θετική ή αρνητική όψη.

ΟΨΕΙΣ ΣΥΝΑΣΤΡΙΑΣ ΗΛΙΟΥ ΜΕ ΠΛΑΝΗΤΕΣ

Όταν ο Ήλιος [ζώδιο] είναι σε θετικές όψεις με τη Σελήνη του άλλου, υπάρχει καλή συναισθηματική σχέση, ο ένας καταλαβαίνει τον άλλον. Συμπάθεια με την πρώτη ματιά. Καλή όψη για γάμο και συνεργασίες. Ισχυρός δεσμός, εσωτερική αίσθηση ότι ο ένας ανήκει στον άλλον.

Όταν ο Ήλιος είναι σε θετική όψη με τον Ερμή του άλλου, υπάρχει καλή επικοινωνία. Ο ένας θα δίνει καλές συμβουλές στον άλλον. Θαυμασμός αμοιβαίος για τις ιδέες τους. Ίδιο μήκος κύματος.

Όταν ο Ήλιος είναι σε θετική όψη με την Αφροδίτη του άλλου, υπάρχει όμορφη αρμονική σχέση. Δίνει αγάπη ο ένας στον άλλον. Καλή συναστρία για γάμο.

Όταν ο Ήλιος είναι σε θετική όψη με τον Άρη του άλλου, υπάρχει πολύ ένταση, πάθος σεξουαλικότητα. Ο Άρης ωθεί τον Ήλιο να δημιουργήσει, να δράσει. Καλός ανταγωνισμός.

Όταν ο Ήλιος είναι σε θετική όψη με τον Δια του άλλου, υπάρχει καλή σχέση επειδή ο Δίας προάγει, βοηθά τον Ήλιο και νιώθουν ασφάλεια.

Όταν ο Ήλιος είναι σε θετική όψη με τον Κρόνο του άλλου, υπάρχει σοβαρότητα, σταθερότητα. Καθοδηγεί ο Κρόνος τον Ήλιο. Ασφάλεια χωρίς να τον περιορίζει.

Όταν ο Ήλιος είναι σε θετική όψη με τον Ουρανό του άλλου, υπάρχει ξαφνικός έρωτας.
Θετική ανανέωση. Ο Ήλιος γοητεύεται από τον Ουρανό, ο οποίος τον απελευθερώνει.

Όταν ο Ήλιος είναι σε θετική όψη με τον Ποσειδώνα του άλλου, ο ρομαντισμός υπερισχύει.
Έρωτας, ευαισθησία. Ο ένας εξιδανικεύει τον άλλον. Συμπαραστέκονται.

Όταν ο Ήλιος είναι  σε θετική όψη με τον Πλούτωνα του άλλου, υπάρχει σεξουαλικό πάθος. Ο Πλούτωνας θεραπεύει τα τραύματα τού Ηλίου. Μεταμόρφωση.

ΟΨΕΙΣ ΣΥΝΑΣΤΡΙΑΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΜΕ ΠΛΑΝΗΤΕΣ

Όταν η Σελήνη είναι σε θετική όψη με τον Ερμή του άλλου, υπάρχει ταύτιση ιδεών ανταλλαγή απόψεων. Ο Ερμής βρίσκει καλό ακροατή τη σελήνη. Καλή συμβίωση.

Όταν η Σελήνη είναι σε θετική όψη με Αφροδίτη του άλλου, υπάρχουν ίδιες προτιμήσεις σε θέματα ομορφιάς καλλωπισμού. Υπάρχει βαθύ δέσιμο, στοργή ο ένας στον άλλον. Αγάπη και γονιμότητα ευνοείται.

Όταν η Σελήνη είναι σε θετική όψη με τον Άρη του άλλου, υπάρχει αποδοτική ενέργεια. Ο Άρης ενεργοποιεί τη Σελήνη και της δίνει ασφάλεια. Αυθορμητισμός, εκδήλωση ερωτικού ενδιαφέροντος.

Όταν η Σελήνη είναι σε θετική όψη με τον Δια του άλλου, υπάρχει χαρούμενη διάθεση, διασκέδαση. Εμπιστοσύνη μεταξύ τους αγάπη. Ο Δίας  ευεργετεί τη Σελήνη. Γάμος, γονιμότητα.

Όταν η Σελήνη είναι σε θετική όψη με τον Κρόνο του άλλου, θα δώσει σταθερότητα κι ωριμότητα στη σχέση. Η Σελήνη παίρνει ασφάλεια από τον Κρόνο. Ο Κρόνος θέλει να διαρκέσει η σχέση. Μακρόχρονος δεσμός.

Όταν η Σελήνη είναι σε θετική όψη με τον Ουρανό του άλλου, εξωτερικεύουν τα συναισθήματά τους με ασυνήθιστο τρόπο. Ψυχική σύνδεση ανανεώνονται συχνά. Εκφράζονται αυθόρμητα. Κάνουν πράγματα πού τούς ευχαριστούν.

Όταν η Σελήνη είναι σε θετική όψη με τον Ποσειδώνα του άλλου, τους δένει ο ρομαντισμός, η τέχνη και η πνευματικότητα. Συναισθηματισμός. Υπάρχει τρυφερότητα αλλά και φαντασία. Επικοινωνούν μέσα από διαίσθηση.

Όταν η Σελήνη είναι σε θετική όψη με τον Πλούτωνα του άλλου, υπάρχει έντονη ψυχική επικοινωνία. Ο Πλούτωνας βοηθά τη Σελήνη επουλώνει τραύματα από παλιά. Μεταμορφώνει την ψυχή της Σελήνης.

Από τη Φωτεινή Σαρδέλη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα