Μηνιαίες Προβλέψεις Νοεμβρίου 2024: Αιγόκερως – Ιχθύες

ASTROTEAM GUEST
26/10/2024

Ο Νοέμβριος κάνει πρεμιέρα με την Νέα Σελήνη την πρώτη του μέρα, στην 9η μοίρα Τοξότη, ωθώντας μας σε ενάρξεις και πολύ δράση, όμως θα υπάρχουν ανασταλτικοί παράγοντες, και εμπόδια. Επίσης μια πολύ στενή και προκλητική όψη πυροδοτεί εντάσεις, ίσως βία αλλά και εκ νέου πολεμικές συρράξεις να φουντώνουν στο ξεκίνημα αυτού του μήνα. Ο λόγος για την αντίθεση ακριβείας Άρη – Πλούτωνα, αλλά και η σύνοδος Άρη Βόρειου Δεσμού εντείνει τέτοια θέματα, έχοντας ευτυχώς όμως και διεξόδους.

Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη στις 2/11 ανοίγοντας ορίζοντες στην επικοινωνία. Μέσα από τις προκλήσεις ένα Θεϊκό Σχέδιο συντελείται 4-9/11 με έναν εξαιρετικό σχηματισμό στον ουρανό, αγγίζοντας πολύ θετικά τις τελευταίες μοίρες των ζωδίων της γης, αλλά και του νερού, όπως επίσης και τις πρώτες των ζωδίων του αέρα, καθώς και της φωτιάς. Όμως με την είσοδο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω στις 11/11 και τη δύσκολη όψη με τον Κρόνο, θα υπάρχει μια τάση για παραίτηση, αβεβαιότητα, αδιαφορία, σκυθρωπότητα, που μετά θα γίνει ανικανοποίηση, και το συναίσθημα, η σκέψη, η αντίληψή μας θα παρεμποδίζονται. Επίσης θα μας διακατέχει μια τάση δυσπιστίας, επιφυλακτικότητας και όχι καλής διάθεσης.

Η Πανσέληνος στις 15/11, στην 24η μοίρα του Ταύρου, με συμμετοχή του Ουρανού, αλλά και στο Μεσοδιάστημα Άρη/Κρόνου, μας προϊδεάζει για κάτι που θα κάνει πολύ εκρηκτικά ή σοκαριστικά την εμφάνισή του, αλλά και για κακοκεφιά, και υλική στενότητα, ή ελλείψεις όσον αφορά τη γη και τις καλλιέργειες. Από τις 17/11 και μετά ο Κρόνος επιτέλους μπαίνει σε ευθεία πορεία, σχηματίζοντας όμως αρνητικές γωνίες με Ερμή και ανάδρομο Δία, από την άλλη εξάγωνο με Αφροδίτη για παρηγοριά. Στις 19/11 το γεγονός της τελευταίας 20ετίας, που έχει ήδη ξεκινήσει να εκφράζεται, με το οριστικό πέρασμα του Πλούτωνα στον Υδροχόο, υπόσχεται να επηρεάσει βαθιά και ριζικά τους γεννημένους στις πρώτες μοίρες των σταθερών ζωδίων. Η ατμόσφαιρα ελαφραίνει τέλος του μήνα, θα αποκτήσουμε πιο αισιόδοξη ματιά, και παρόλο που ο Ερμής αναδρομεί από τις 28/11 και μετά, οι συνθήκες στον ουρανό είναι ευνοϊκές και συνάδουν να κλείσει αρκετά διαφορετικά.

Αιγόκερως

Θα απαλλαγείτε μια για πάντα από την βαθιά μεταμορφωτική διενέργεια του Πλούτωνα που σας μετουσίωσε σε κάτι εντελώς διαφορετικό, κρατώντας μόνο τα χρήσιμα στη ζωή σας. Οι γεννημένοι τις τελευταίες δύο μοίρες του ζωδίου ίσως να έχει να σας πει την τελευταία λέξη, έχοντας απαίτηση από εσάς να κάνετε, έστω τώρα, χώρο για την απόλυτη αλήθεια του, αν δεν φροντίσατε ήδη για αυτό, και εναντιωθήκατε. Η ψυχολογία σας είναι ανεβασμένη, αλλά και η καλή διάθεση και σε σχέσεις και στα προσωπικά ζητούμενά σας, και η Νέα Σελήνη της 1/11, στην 9η μοίρα Σκορπιού, που αφορά κάτι καινούργιο σε χώρους συλλογικούς, με παρέες, ή ακόμα και νέα σχέδια, θα σας δώσει ώθηση για κάτι που ίσως δεν το φαντάζεστε ακόμη, αλλά μπορεί να το ποθείτε πολύ κα να εκπληρωθεί. Με εύνοια στην επικοινωνία, αλλά και θετικές σκέψεις θα βρείτε λύσεις σε τυχόν αντιπαραθέσεις, αν προσέξετε λίγο τις διαπραγματεύσεις και πιθανές αναστολές γύρω στις 5-6/11.

Τα ξαφνικά γεγονότα και οι ανατροπές δεν έχουν σταματημό σε σχέση με τα παιδιά σας, αλλά και για ότι σας κάνει δημιουργικούς, με την Πανσέληνο στις 15/11 στην 24η μοίρα Ταύρου να φωτίζουν αυτά τα πεδία, και δεν αποκλείεται να σας αποκαλυφθεί κάτι που θα σας εκπλήξει. Στον εργασιακό τομέα μπορεί να ευεργετηθείτε από μια κατάσταση ή πρόσωπο του παρελθόντος. Το τέλος του μήνα θα σας βρει με δευτέρες σκέψεις και τάση να αναθεωρήσετε διαφορές με τα σημαντικά σας πρόσωπα.

Υδροχόος

Η μεγάλη ώρα έφτασε με την είσοδο του Πλούτωνα οριστικά στη ζωή σας. Η απόλυτη μετουσίωσή σας έχει ξεκινήσει σιγά σιγά και ριζικά ξεκινώντας από την πρώτη μοίρα του ζωδίου σας. Προσωπικός χώρος συμπεριφορά εμφάνιση σχέσεις υγεία θα υποστούν κάθαρση. Βοηθήστε την ολοκλήρωσή της από μέσα προς τα έξω και κρατήστε μόνο ότι εξυπηρετεί στην εξέλιξή σας. Η Νέα Σελήνη 1/11 στην 9η μοίρα Σκορπιού, στον τομέα της καριέρας ίσως σας ανοίξει νέους δρόμους αναζήτησης καινούργιου αντικειμένου. Δείξτε ευελιξία, και αποφύγετε την πολύ ακαμψία που δεν βοηθάει. Με πολύ βαθιά σκέψη και ενέργειες που πηγάζουν από υποσυνείδητες διεργασίες θα βοηθηθούν οι αλλαγές. Ίσως δεν αποφύγετε αψιμαχίες, που θα έρθουν από τους άλλους, όμως εσείς δράστε με σύνεση και δε θα χάσετε. Από 11/11 και μετά σας διακατέχει ένα αίσθημα ψυχικής εφορίας, κάτι που το έχετε πολύ ανάγκη.

Στα οικογενειακά θέματα υπάρχουν ακόμα απρόβλεπτες καταστάσεις, ίσως και πισωγυρίσματα, όμως και εκεί υπάρχει διευκόλυνση κατά έναν περίεργο τρόπο, και παρόλο που στα οικονομικά επικρατεί μεγάλη ασάφεια και δυσκολία, εσείς βγαίνετε αλώβητοι χρησιμοποιώντας το τελευταίο διάστημα περισσότερο τη φαντασία παρά τη λογική. Μπορεί να είναι άκρως αταίριαστο με τη φύση σας, πάντως αποδοτικό στην παρούσα φάση. Η Πανσέληνος στις 15/11 στην 24η μοίρα Ταύρου θα σας φέρει προ εκπλήξεων.

Ιχθύες

Η Νέα Σελήνη 1/11, στην 9η μοίρα Σκορπιού, είναι βοηθητική σε πεδία σπουδών, γνώσεων, ίσως ξεκινήσετε ένα μακρινό ταξίδι είτε πραγματικό, είτε σε φιλοσοφικές ανησυχίες, μπορεί και αναζητώντας την περιπέτεια. Με τον Ποσειδώνα για πολύ μεγάλο διάστημα στο ζώδιό σας, και ανάδρομος οι περιηγήσεις ακόμα και στη σφαίρα της φαντασίας, κάτι που γνωρίζετε τόσο καλά, σας προφυλάσσει από τα δύσκολα, ιδιαίτερα όσους ανήκετε στο τελευταίο δεκαήμερο. Από τις 11/11 και μετά βρίσκετε ευχάριστες παρέες να μοιραστείτε κοινά ενδιαφέροντα, και οι φιλικές συναναστροφές σας ικανοποιούν. Παράλληλα η δράση σας επεκτείνεται θέματα υγείας, αλλά και εργασίας, θέτοντας ένα πιο σοβαρό πρόγραμμα σε καθημερινές απαιτήσεις. Έρχονται καιροί που θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσετε τα ενδότερα προτού αναρωτηθείτε τι δεν πάει καλά προς τα έξω, και να αναπλάσετε τον ψυχικό σας κόσμο από την αρχή.

Η συνδιαλλαγές για θέματα επαγγελματικά γίνονται μετ’ εμποδίων, όμως υπάρχει μια σχετική εύνοια στην καριέρα και σε οικογενειακά ζητήματα. Ταυτόχρονα ότι αφορά επικοινωνία, μετακινήσεις κοντινές, στενοί συγγενείς, πιθανόν να σας προκαλέσουν κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις, ειδικά κατά την Πανσέληνο στις 15/11 στην 24η μοίρα Ταύρου. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, στο τέλος του μήνα που αναδρομεί ο Ερμής σε δύσκολη γωνία, θα σας καθυστερήσει ζητήματα, οπότε δώστε χρόνο σε επανεκτιμήσεις των καταστάσεων, για να διορθωθούν τυχόν ατοπήματα.

 

Από τη Γαβριέλα Βαλλιανάτου

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα