Μηνιαίες Προβλέψεις Νοεμβρίου 2024: Ζυγός – Τοξότης

ASTROTEAM GUEST
26/10/2024

Ο Νοέμβριος κάνει πρεμιέρα με την Νέα Σελήνη την πρώτη του μέρα, στην 9η μοίρα Τοξότη, ωθώντας μας σε ενάρξεις και πολύ δράση, όμως θα υπάρχουν ανασταλτικοί παράγοντες, και εμπόδια. Επίσης μια πολύ στενή και προκλητική όψη πυροδοτεί εντάσεις, ίσως βία αλλά και εκ νέου πολεμικές συρράξεις να φουντώνουν στο ξεκίνημα αυτού του μήνα. Ο λόγος για την αντίθεση ακριβείας Άρη – Πλούτωνα, αλλά και η σύνοδος Άρη Βόρειου Δεσμού εντείνει τέτοια θέματα, έχοντας ευτυχώς όμως και διεξόδους.

Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη στις 2/11 ανοίγοντας ορίζοντες στην επικοινωνία. Μέσα από τις προκλήσεις ένα Θεϊκό Σχέδιο συντελείται 4-9/11 με έναν εξαιρετικό σχηματισμό στον ουρανό, αγγίζοντας πολύ θετικά τις τελευταίες μοίρες των ζωδίων της γης, αλλά και του νερού, όπως επίσης και τις πρώτες των ζωδίων του αέρα, καθώς και της φωτιάς. Όμως με την είσοδο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω στις 11/11 και τη δύσκολη όψη με τον Κρόνο, θα υπάρχει μια τάση για παραίτηση, αβεβαιότητα, αδιαφορία, σκυθρωπότητα, που μετά θα γίνει ανικανοποίηση, και το συναίσθημα, η σκέψη, η αντίληψή μας θα παρεμποδίζονται. Επίσης θα μας διακατέχει μια τάση δυσπιστίας, επιφυλακτικότητας και όχι καλής διάθεσης.

Η Πανσέληνος στις 15/11, στην 24η μοίρα του Ταύρου, με συμμετοχή του Ουρανού, αλλά και στο Μεσοδιάστημα Άρη/Κρόνου, μας προϊδεάζει για κάτι που θα κάνει πολύ εκρηκτικά ή σοκαριστικά την εμφάνισή του, αλλά και για κακοκεφιά, και υλική στενότητα, ή ελλείψεις όσον αφορά τη γη και τις καλλιέργειες. Από τις 17/11 και μετά ο Κρόνος επιτέλους μπαίνει σε ευθεία πορεία, σχηματίζοντας όμως αρνητικές γωνίες με Ερμή και ανάδρομο Δία, από την άλλη εξάγωνο με Αφροδίτη για παρηγοριά. Στις 19/11 το γεγονός της τελευταίας 20ετίας, που έχει ήδη ξεκινήσει να εκφράζεται, με το οριστικό πέρασμα του Πλούτωνα στον Υδροχόο, υπόσχεται να επηρεάσει βαθιά και ριζικά τους γεννημένους στις πρώτες μοίρες των σταθερών ζωδίων. Η ατμόσφαιρα ελαφραίνει τέλος του μήνα, θα αποκτήσουμε πιο αισιόδοξη ματιά, και παρόλο που ο Ερμής αναδρομεί από τις 28/11 και μετά, οι συνθήκες στον ουρανό είναι ευνοϊκές και συνάδουν να κλείσει αρκετά διαφορετικά.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη την 1/11 στην 9η Σκορπιού, στον τομέα των εισοδημάτων, ίσως εκκινήσεις σχετικές σε κάτι νέο, και πιο σταθερό, όμως με αρκετές αντιπαραθέσεις. Οι δοσοληψίες και οι συνεννοήσεις μπορεί να αποβούν και βοηθητικές, επίσης πολλές μετακινήσεις ίσως και ταξίδια να προκύψουν, όπως και αντικείμενα μάθησης ευνοούνται αρκετά. Ότι αφορά στα παιδιά ή χόμπι σας, αλλά και το ερωτικό παιχνίδι, μπαίνει για ένα πολύ μακρύ διάστημα υπό έλεγχο, και ξεκαθάρισμα. Σε θέματα εργασίας και μικροενοχλήσεων στην υγεία σας, θέλοντας και μη, μπαίνει τάξη, ειδικά σε όσους ανήκουν στο δεύτερο δεκαήμερο, ενώ για τις τελευταίες μοίρες του ζωδίου υπάρχει ακόμα ασάφεια στους συγκεκριμένους τομείς. Σε συλλογικούς χώρους και φίλων θα αναπτύξετε δράση, αλλά δώστε προσοχή τις πρώτες μέρες σε τυχόν επιθετικές συμπεριφορές.

Από τα μέσα του μήνα και μετά θα νιώσετε την επιθυμία να οργανώσετε παραπάνω τα οικογενειακά ζητήματα ή του σπιτιού, κάτι το οποίο θα επιτελείται μετ΄εμποδίων, και η Πανσέληνος στις 15/11 στην 24η μοίρα Ταύρου θα σας αποκαλύψει τυχόν προβλήματα με το ταίρι σας, ή όσους μοιράζεστε κοινές απολαβές. Τέλος του μήνα θα μπείτε στη διαδικασία να επανεξετάσετε ότι σχετίζεται με το μέσον μεταφοράς, ίσως και την αλληλογραφία σας, όπως και ζητήματα με αδέλφια ή κοντινούς συγγενείς.

Σκορπιός

Εσείς τα καινούργια ξεκινήματα θα τα έχετε στο κοντινό περιβάλλον, πιθανόν και νέες σχέσεις ή συνεργασίες να σας απασχολήσουν με τη Νέα Σελήνη της 1ης/11, στην 9η μοίρα Σκορπιού, ακόμα και εμφάνιση μπορεί να αλλάξετε. Πάρε δώσε οικονομικά πολλά, ευνοϊκό διάστημα σε αυτόν τον τομέα, μήπως και επιστροφές οφειλόμενων προκύψουν το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, όπως και συζητήσεις και αναθεωρήσεις στο τέλος του. Στον χώρο του σπιτιού ετοιμάζονται μεγάλες αλλαγές για τα επόμενα χρόνια, κάτι που μάλλον το έχετε ήδη καταλάβει, με δυσκολίες μεν, απαραίτητες δε, και μεταμόρφωση της οικογενειακής δομής, η οποία θα ξεκινήσει να πραγματοποιείται για τους γεννημένους στην αρχή του ζωδίου σας. Από τις 11/11 η επικοινωνία και οι βόλτες θα έχουν πιο εύθυμο πρόσωπο, με λίγο παραπάνω χαρά και ευχαρίστηση, έστω και συγκρατημένη, αν και η δράση σας θα είναι στραμμένη και θα δώσετε πολύ σημασία στην εικόνα και τα επαγγελματικά σας.

Η Πανσέληνος στις 15/11 στην 24η μοίρα Ταύρου, στο απέναντι ζώδιο σας επιφυλάσσει ενδεχομένως εκπλήξεις, κάτι αναπάντεχο, αλλά καθοριστικό, θα εμφανιστεί από το πουθενά, που ίσως το περιμένατε καιρό. Εσείς του 3ου δεκαημέρου, ενδόμυχα μπορεί να το αναμένατε και μία ζωή… Προσέχετε μόνο τα εμπόδια και την παραπλάνηση σε θέματα φλερτ ή κάποιας δημιουργίας σας, αν και υπάρχει κάποια σχετική βοήθεια να τα ξεπεράσετε.

Τοξότης

Με τη Νέα Σελήνη στην αρχή του μήνα στην 9η μοίρα Σκορπιού, κάτι καινούργιο προετοιμάζετε, που ακόμα δεν είναι ανακοινώσιμο, ίσως και νέα πλεύση σε ψυχολογικό επίπεδο. Σας ταλαιπωρούν αναστολές και δυσκολίες με τους γονείς ή με το σπίτι, σας περιορίζει ίσως μια συγκατοίκηση, αλλά και δεν μπορούν ακόμα να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Ίσως μόλις προχωρήσει σε ευθεία πορεία ο Κρόνος από αυτό το πεδίο, από τα μέσα και μετά του μήνα, να δεσμευτείτε σοβαρά σε ζητήματα οικογενειακά. Στον τομέα της μετάδοσης πληροφορίας, διαδίκτυο, αλλά και σε ότι αφορά μετακινήσεις, μεταφορικό μέσο, αδέλφια, γραπτά, μάθηση, θα έρθει ολοκληρωτική μεταμόρφωση, ξεκινώντας οριστικά από αυτό το διάστημα, και για τα επόμενα χρόνια. Ο Δίας ανάδρομος από απέναντι δεν αποκλείεται να σας επιστρέψει σχέσεις, ή συνεργασίες, κα θα πρέπει να δώσετε χρόνο σε δεύτερες σκέψεις.

Από 11/11 είναι ευνοϊκή περίοδος στα οικονομικά, θα ανέβει κάπως το κασέ. Η Πανσέληνος, στις 15/11, στην 24η μοίρα Ταύρου, στον οίκο της εργασίας με τον Ουρανό ιδιομοιρία, ίσως σας αποκαλύψει καταστάσεις που δεν είχατε σκεφτεί, επίσης και στα καθημερινά και προληπτικά θέματα υγείας δώστε έμφαση. Ο Ερμής θα αναδρομήσει στο τέλος του μήνα από το ζώδιό σας, και σας ζητάει αναθεωρήσεις, και μια άλλη ματιά στα προσωπικά σας, και το στενό περιβάλλον. Παρόλα αυτά η ενέργεια θα είναι με το μέρος σας, και ίσως και ταξίδια να έχουν τελικά διευκόλυνση.

 

Από τη Γαβριέλα Βαλλιανάτου

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα