Πως θα επηρεάσει η ορθή & ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Τοξότη κάθε ζώδιο/Ωροσκόπο;

ASTROTEAM GUEST
25/10/2024
Ερμής στο Τοξότη – ορθός & ανάδρομος (2/11/2024 – 8/1/2025)

Κριός – αισιοδοξία στη σκέψη αλλά και αφέλεια, προσοχή στο φανατισμό των απόψεων σας, σε επαφές για σπουδές ή σχεδιασμό ταξιδιών θα συναντήσετε εμπόδια. Προσοχή στην αναδρομή τι αποφάσεις παίρνετε και πως σχεδιάζετε το μέλλον.

Ταύρος: επαφές και συζητήσεις για οικονομικά, δάνεια, εκκρεμότητες οικονομικές θέλουν μεγάλη προσοχή. Μια ψυχολογική αναμόχλευση θα υπάρχει καθώς οι συζητήσεις με τον σύντροφο θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση.

Δίδυμοι – επιστροφές από άτομα σε προσωπικό και συνεργατικό επίπεδο. Οι συζητήσεις με νέα άτομα που έρχονται στο προσκήνιο για να συνεργασίες δεν φαίνεται να καρποφορούν εύκολα, πιθανές διαφωνίες να σας φέρουν σε ρήξεις.

Καρκίνος – συζητήσεις μέσα στο εργασιακό περιβάλλον για αναπροσαρμογές, ψάχνεστε για θέματα υγείας και πως να φτιάξετε το πρόγραμμα σας ώστε να τα χωρέσετε όλα, κρατήστε ένα μέτρο και μην υπόσχεστε κάτι που δεν μπορείτε να το τηρήσετε γιατί θα προκύψουν απρόβλεπτα εμπόδια.

Λέων – αναθεωρήσεις σε προσωπικό επίπεδο με το τι σας δίνει χαρά, με τα παιδιά σας αλλά κι γενικώς με τα ερωτικά σας θα δείτε επιστροφές τώρα αλλά τα συμπεράσματα που θα βγάλετε δεν θα σας ικανοποιήσουν.

Παρθένος – μεγαλύτερη ανάγκη για να συζητήστε με άτομα του οικογενειακού σας κύκλου, προσοχή στις αποφάσεις που παίρνετε χωρίς την συμμετοχή των δικών σας ανθρώπων ειδικά αν συγκατοικείτε και χρειάζεται να αναπροσαρμόσετε μαζί τους την καθημερινότητα σας λόγω δουλειάς, παιδιών ή άλλων υποχρεώσεων καθώς δεν θα λείψουν οι παρεξηγήσεις.

Ζυγός – ο Ερμής στο φυσικό του οίκο για εσάς κάνει την ανάγκη για επικοινωνία μεγαλύτερη από ότι συνήθως αλλά δε θα λείψουν τα παρατράγουδα! Παλιοί φίλοι επιστρέφουν και τους συναντάτε στην αναδρομή . Το μεταφορικό σας και η καθημερινή μετακίνηση σας τραβά τη προσοχή, φανείτε ευέλικτοι στη καθημερινότητα και στην εργασία γιατί θα υπάρχουν απρόοπτα εμπόδια.

Σκορπιός – συζητήσεις – επαφές για οικονομικούς λόγους μπορεί να σας απογοητεύσουν από τα συμπεράσματα που θα βγάλετε, προσοχή μη ξεφύγετε στις αγορές σε κάθε περίπτωση & μείνετε ακάλυπτοι σε αλλά ζητήματα.

Τοξότης – ο Ερμής είναι επάνω σας και αυτό σας κάνει επικοινωνιακούς με το περιβάλλον σας αλλά να είστε εγκρατείς καθώς οι άλλοι δεν θα έχουν τις ίδιες προθέσεις . Προσοχή στην αφαιρετικότητα σας όταν πρόκειται να κάνετε δουλειές που απαιτούν συγκέντρωση και λεπτομέρεια όπως και στον φανατισμό των απόψεων σας εκεί που διαφωνείτε με τους άλλους είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι επιστροφές δεν θα έχουν την κατάληξη που μπορεί να φαντάζεστε.

Αιγόκερως –  ο Ερμής ένα ζώδιο πίσω από το δικό σας θέλει να μείνετε περισσότερο κρυφοί και μυστικοί στις πληροφορίες που μαθαίνετε αλλά και μοιράζεστε. Δεν είναι ανάγκη τώρα να κάνετε ανακοινώσεις αλλά να δουλέψετε πιο ιδιωτικά για οτιδήποτε θέλετε να προετοιμάσετε αργότερα όπου θα μπορείτε μες τη νέα χρόνια να το βγάλετε προς τα έξω. Προσοχή σε κουτσομπολιά αλλά και κλοπές.

Υδροχόος – κοινωνική περίοδος για εσάς με αρκετές συναντήσεις αλλά με τις παρέες σας μπορεί να υπάρχουν κάποιες παρεξηγήσεις, συζητάτε για τους στόχους σας κι πως μπορείτε να τους πετύχετε αλλά υπάρχει δυσκολία στην επίτευξη. Προσοχή μόνο στο ποιον εμπιστεύεστε καθώς μπορεί να γίνετε αφελείς απέναντι σε αυτά που σας λένε ειδικά κατά την αναδρομή!

Ιχθύες –  δυσκολίες στις επαφές που έχετε στα επαγγελματικό. Να είστε προσεκτικοί στις λεπτομέρειες και στις αποφάσεις που θέλετε να πάρετε & ειδικά στην αναδρομή όχι εύπιστοι στο καθένα που νομίζει ότι ξέρει καλύτερα για την επαγγελματική σας πορεία.

 

Από τον Πάνο Ζήκο

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα