Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 28/10 έως 3/11

ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΑΤΣΙΟΥΛΗ
25/10/2024

Κριός

Εστιάζετε σε θέματα ασφάλειας – ανασφάλειας, και ό,τι σας κάνει να αισθάνεσθε έτσι. Το ξεκίνημα γίνεται με πιο ρηξικέλευθες, ακόμα και δραματικές σκηνές και αφήνουν δυνατό αποτύπωμα, σίγουρα μέσα σας, όσο και γύρω σας!

Ταύρος

Προσπαθώντας να διατηρήσετε το… μικρό σπίτι στο λιβάδι, το οποίο έχετε στο μυαλό σας, έρχεστε σε αντιπαράθεση με την σχεδόν παράνοια γύρω. Αντιπαράθεση και κρίση είναι μονόδρομος. Από την άλλη, μια πόρτα κλείνει, άλλη ανοίγει.

Δίδυμοι

Η ανασφάλεια σας σας βάζει φωτιά, σας ενεργοποιεί σε θέματα καλύτερου και αποτελεσματικότερου ελέγχου και στην εργασία και στην υγεία, ακόμα και σε έκτακτα θέματα με το κατοικίδιο. Μια εβδομάδα αποκαλύψεων και εξελίξεων!

Καρκίνος

Τα social, τα παιδιά, οι φιλίες και το… κρεβάτι σας γίνονται πεδίο μάχης και αποκαλύψεων αυτή την εβδομάδα. Θέματα διαχείρισης, πειθαρχίας και ελέγχου με τον εαυτό σας και με τους άλλους τονίζονται!

Λέων

Πολύ παρασκήνιο και εσωτερικός αναβρασμός και εντάσεις, κάποιες φορές χωρίς να ξέρετε ακριβώς τον λόγο ή ακόμα και ποιον έχετε απέναντί σας! Είναι η τελευταία πρόβα πριν την έξοδο, μην τα τινάξετε όλα στον αέρα!

Παρθένος

Επικοινωνία και μετακίνηση κρύβουν κρίσεις, εντάσεις και είστε πάντα έτοιμοι για… πόλεμο! Προσέξτε τι διακυβεύετε πριν ρισκάρετε και τα παίξετε όλα! Φίλοι, παιδιά και ερωτικός σύντροφος περνούν τις δικές τους αγωνίες!

Ζυγός

Για άλλη μια φορά η ανασφάλεια σας στο επίκεντρο, ό,τι σας δίνει ασφάλεια βάλλεται ή τουλάχιστον έτσι το μετράτε. Καλύτερα να μασάτε, παρά να μιλάτε ή να δράτε αυτές τις μέρες. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και στο σπίτι και στη δουλειά!

Σκορπιός

Νέα ξεκινήματα ή μια νέα οπτική να δείτε τα πράγματα. Όλα είναι χτισμένα στο παρελθόν, ούτως ή άλλως… Προσοχή σε φιλικές και ερωτικές σχέσεις. Προσοχή στο τι ποστάρετε! Ή όλα είναι μέρος της διαδικασίας μιας αναγέννησης;

Τοξότης

Εν μέσω ανασκόπησης και κλεισιμάτων, εκπέμπετε την πρόθεσή σας στον κόσμο. Αποφασίζετε να βάλετε τη σκούφια σας αλλιώς και σας πάει. Η αισιοδοξία δεν είναι μακριά. Σίγουρα δεν είναι μακριά από τον τρόπο που σκέπτεστε!

Αιγόκερως

Μια προκλητική εβδομάδα θα δοκιμάσει αντοχές σε διάφορα επίπεδα. Υπόγειες αντιπαραθέσεις, ακόμα και υποσυνείδητα με τον ίδιο σας τον εαυτό, παίζετε τον δικηγόρο του διαβόλου. Τώρα, την επιτυχία εσείς θα την κρίνετε…

Υδροχόος

Τα επαγγελματικά να απορροφούν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας και του μυαλού σας, με στόχο να αποδείξετε και στο μέσα σας και στους γύρω ότι μπορείτε και το αξίζετε. Φροντίστε εξίσου και τα κομμάτια του εαυτού σας που δεν φαίνονται τόσο.

Ιχθύες

Αποκαλύψεις στο φιλικό και συγγενικό σας κύκλο σας βγάζουν από την πλάνη και τις αυταπάτες. Τελικός σκοπός είναι η εξέλιξη. Προσοχή στο τί… ανεβάζετε στα social, το φανατισμό σε συζητήσεις περί ιδεολογίας και γενικότερα πως εκφράζεστε.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα