Όψεις Ήλιου – Ουρανού | Επαγγελματικοί Δείκτες

ASTROTEAM GUEST
23/10/2024

Η σχέση Ηλίου με τον Ουρανό στον γενέθλιο χάρτη φανερώνει ιδιαίτερα στοιχεία πρωτοπορίας, οξύνοιας, εφευρετικότητας, αλλά και εξυπνάδας, ειδικά με έναν δυνατό Ερμή μπορεί να περιγράφουν μελλοντική διάνοια. Ακόμα κι αν δεν σχηματίζεται κύρια όψη, η απόσταση μεταξύ τους, θα μας δώσει σημαντικές πληροφορίες για την μετέπειτα ζωή ενός παιδιού σε ένα σύνολο, όπως και στην κοινωνία.

Σε πολύ εναρμονισμένες όψεις η προσωπικότητα θα εκπέμπει μαγνητισμό, ενώ σε προκλητικές, κάποια αποστασιοποίηση και μια γενικότερη αντιδραστικότητα. Καλό είναι να εντοπιστούν στο παιδικό ωροσκόπιο οι πιθανές διέξοδοι, επίσης ποια είναι τα στοιχεία που μπορούν να επιφέρουν την ισορροπία, ώστε να βοηθήσουμε στην εκδίπλωση των πτυχών ευφυΐας του παιδιού, χωρίς το ρίσκο των μη επιθυμητών αντιδράσεων από τις μικρές ομάδες γύρω του, σε μικρή ηλικία, καθώς και αργότερα ως νεαρό άτομο.

Ένας Ουρανός που υπερισχύει στην γενέθλια υπόσχεση μπορεί να επιφέρει εμπλοκές έως και επιζήμια χαρακτηριστικά, και εξαρτάται από την υπόλοιπη σύνθεση το πώς τελικά θα εκφραστεί. Υπάρχει ο κίνδυνος να επηρεαστεί αρνητικά το άτομο από δραστηριοποίηση σε σύνολα και φιλικές παρέες, όπως και το αντίθετο, και θα δείξει και τι είδος συναναστροφών θα επιλέξει. Μπορεί ακόμα και να σκιαγραφούν τον πατέρα όλα τα προαναφερόμενα, άρα εν μέρει και το παράδειγμα που θα ακολουθηθεί. Η όψη του Ηλίου με τον πλανήτη της επαναστατικότητας, και της εκκεντρικότητας θα φανερώσει και ένα παρεμφερές επάγγελμα. Θα δείξει την ένταση στη φύση του ατόμου, όπως και την αιτία, αλλά και τη ικανότητα διαχείρισης εκρηκτικών καταστάσεων. Οπότε καταλαβαίνουμε τη σημαντικότητα του προνοείν από μικρές ηλικίες για ομαλή διοχέτευση απρόσμενων συμπεριφορών σε εποικοδομητικούς διαύλους.

Η επόμενη γενιά των παιδιών που θα γεννηθούν με τον Ουρανό στους Διδύμους, αν και ολόκληρη η δομή της αστρολογικής σφραγίδας συμφωνεί, θα διαθέτει νέο αέρα, νέες ιδέες και έννοιες

Ένα ωροσκόπιο με έντονα Ουράνια στοιχεία δεν συμβιβάζεται σε οτιδήποτε συνηθισμένο ή ρουτίνας, άρα και το περιβάλλον εργασίας θα πρέπει να ταιριάζει με αυτά δεδομένα. Από την άλλη μια γωνία 72 ή 144 μοιρών με τον ‘Ήλιο θα αναδείξει μεγάλο ταλέντο στην εύρεση λύσεων στα επαγγελματικά, και μάλιστα με ξαφνικό τρόπο ενεργοποίηση τέτοιων δυνατοτήτων. Επίσης, ένας πολύ τονισμένος Ουρανός θα πρέπει να εξεταστεί με προσοχή, σε συνάρτηση με τον οίκο που τον φιλοξενεί, τις όψεις με τους υπόλοιπους πλανήτες, και τους οίκους που αγγίζουν, εκτός της σχέσης με τον Ήλιο, διότι θα είναι πεδία με απρόβλεπτα γεγονότα, απότομες αλλαγές και ανεξήγητες αντιδράσεις, κάτι που αναπόφευκτα θα επηρεάσει και την καριέρα. Η επόμενη γενιά των παιδιών που θα γεννηθούν με τον Ουρανό στους Διδύμους, αν και ολόκληρη η δομή της αστρολογικής σφραγίδας συμφωνεί, θα διαθέτει νέο αέρα, νέες ιδέες και έννοιες, που θα τις λαμβάνει από τον Κοσμικό Νου, και θα θέλει να σπουδάζει και να μαθαίνει συνεχώς. Θα απασχολείται με ασυνήθιστα πράγματα, με εφευρέσεις και επιστήμες.

Τα επαγγέλματα που έχουν σχέση είναι: αστρονόμος, πιλότος, αεροπορία, κοινωνιολόγος, τεχνολογία και internet, πολιτικός, ψυχολόγος, σύμβουλος, εναλλακτικά επαγγέλματα, αστρολόγοι, αστροναυτική, αεροναυπηγική, επαγγέλματα μελλοντικά που δεν έχουν επινοηθεί ακόμη, ψυχολόγοι, ψυχίατροι, ηλεκτρονικοί, ηλεκτρολόγοι, πληροφορική, ηχολήπτες, ηλεκτρονική μουσική, ακτινολόγοι, φυσικές και κοινωνικές επιστήμες, εφευρέτες, εκκεντρικά και καινούργια επαγγέλματα, ψυκτικοί, τηλεόραση, ραδιόφωνο, σινεμά, φωτογραφία.

 

Από τη Γαβριέλα Βαλλιανάτου

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα