Η Γενέθλη του Σκορπιού | 23/10 – 21/11/2024

ΓΙΟΥΛΗ-ΙΛΛΥΤΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ
19/10/2024

«Μια στάλα Ήλιο θέλει η μέρα και λίγα όνειρα, να πάμε παρακάτω»

 Γ. Ρίτσος

Αγαπημένοι Σκορπιοί, το Γενέθλιό σας, σάς βρίσκει συγκεντρωμένους και επιμελείς σε ό,τι αφορά στους στόχους σας. Έχετε παραδειγματιστεί από την γνώση και τις δεξιότητες που αποκομίσατε το προηγούμενο διάστημα, και τώρα με μεθοδικότητα και οργάνωση, βάζετε σε τάξη το πρόγραμμά σας.  Για όσους δεν ευχαριστηθήκατε τις διακοπές, υπάρχουν ακόμη ευκαιρίες για ταξίδια και μικρές έστω αποδράσεις. Υπάρχει δε το ενδεχόμενο, κάποιοι να κάνουν ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους, ενώ όσοι έχετε παιδιά, για λόγους που αφορούν σε αυτά. Οι Σκορπιοί, του δεύτερου δεκαημέρου κυρίως, θα έχουν την ευκαιρία να επαναδιαπραγμευτούν μια επαγγελματική πρόταση, η οποία ναι μεν θα είναι εξελικτική και πολλά υποσχόμενη, θα είναι πολύ πιεστική και απαιτητική δε. Η πρόκληση είναι, να παραμερίσετε την επιφυλακτική σας διάθεση και να πάρετε την εμπειρία, ό,τι και αν αποφασίσετε.

Η πρόκληση είναι, να μην υπερεκτιμήσετε τον εαυτό σας και να χρησιμοποιήσετε το προαίσθημά σας, προκειμένου να προετοιμαστείτε προκαταβολικά.

Το διάστημα από 28/10 έως 4/11, ενώ θα νοιώθετε έντονη την ανάγκη για δημιουργία και επαφές με τους φίλους σας, θα έχετε έμπνευση και φαντασία, μα η ανυπομονησία και η βιασύνη, θα γίνουν αιτία να διασκορπίζετε την ενέργειά σας, χωρίς αποτέλεσμα. Φροντίστε να κάνετε ένα βήμα την φορά, προκειμένου να τροχοδρομήσετε τους στόχους σας, με επιτυχία. Αναστατώσεις στο σπίτι ή από τον σύντροφο, θα σας προκαλέσουν εκνευρισμό, ίσως απρόβλεπτα έξοδα για το σπίτι, ή όσοι μένετε σε ενοίκιο να έλθετε σε αντιπαράθεση με τον ιδιοκτήτη / ενοικιαστή για θέματα του ακινήτου, οικονομικά κυρίως. Σε προσωπικό επίπεδο, πιθανές διαφωνίες με τον σύντροφο σε θέματα κοινών στόχων να σας δημιουργήσουν εκνευρισμό και δυσθυμία. Η πρόκληση είναι, να μην υπερεκτιμήσετε τον εαυτό σας και να χρησιμοποιήσετε το προαίσθημά σας, προκειμένου να προετοιμαστείτε προκαταβολικά. Για το ίδιο διάστημα, να προσέχετε στις καθημερινές σας μετακινήσεις, στα ταξίδια αλλά και στις συζητήσεις που κάνετε. Υπάρχει κίνδυνος ατυχημάτων κυριολεκτικών και επικοινωνιακών.

Η Νέα Σελήνη την 1η Νοεμβρίου, θα βοηθήσει στην ανάπτυξη της επαγγελματικής σας εξέλιξης, λαμβάνοντας μάλιστα την βοήθεια ενός ανώτερου σε ιεραρχία από εσάς ατόμου, ή μεγαλύτερου σε ηλικία. Δεν θα λείψουν φυσικά οι ίντριγκες και τα εμπόδια, ωστόσο η αποφασιστικότητα και το επαγγελματικό σας πνεύμα, μπορούν να σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Τα οικονομικά σας έχουν ανοδική πορεία, μέσα από σκληρή δουλειά όμως, ενώ μπορείτε να ρυθμίσετε ευνοϊκά για εσάς, τις οικονομικές σας οφειλές. Είναι πολύ πιθανό, κάποιοι σκορπιοί να λάβετε επιστροφές χρημάτων, αλλά θα δώσετε κιόλας, οπότε θα διατηρηθεί κατά κάποιον τρόπο μια οικονομική ισορροπία. Αποφύγετε τις σπατάλες στην διασκέδαση και τα υπέρογκα «έξοδα παράστασης», όσοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Υπάρχει και η μερίδα εκείνων που θα κάνουν δαπάνες για ιατρικούς λόγους.

Ο λόγος σας, θα αποπνέει εμπιστοσύνη, και παράλληλα θα σας χαρακτηρίζει έντονο αίσθημα ευθύνης σε ό,τι κάνετε.

Η εκκεντρική Πανσέληνος στις 15 Νοεμβρίου, θα προκαλέσει κυρίως συναισθηματικές διαταραχές και θα δημιουργήσει αναστάτωση σε σχέσεις και συνεργασίες. Ξαφνικές αναποδιές στο σπίτι, και ανατροπές στην εργασία σας. Η εριστική συμπεριφορά των άλλων, θα σας προκαλέσει συναισθηματική υπερένταση. Η πρόκληση είναι, να μην μεγαλοποιήσετε κι εσείς τις καταστάσεις, και να φροντίσετε να αποβάλλετε το στρες και τις «ανθρώπινες» τοξίνες, με τέχνη, προσευχή, διαλογισμό και δραστηριότητες που ευχαριστούν την ψυχή σας. Με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Αιγόκερω από τις 11/11, κι έως το τέλος της Γενέθλης σας, θα έχετε ώριμες και ρεαλιστικές ιδέες, ενώ η επικοινωνία με τους άλλους, θα είναι πιο εποικοδομητική. Αυτήν την περίοδο, μπορείτε να συμβιβάσετε τυχόν δύσκολες καταστάσεις με αδέλφια, συγγενείς και τον/την σύντροφό σας. Ο λόγος σας, θα αποπνέει εμπιστοσύνη, και παράλληλα θα σας χαρακτηρίζει έντονο αίσθημα ευθύνης σε ό,τι κάνετε. Διόλου απίθανο να προκύψουν ερωτικές σχέσεις με άτομα μεγαλύτερα σε ηλικία, αυτά που με την εμπειρία τους, θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν να πάτε ένα βήμα παραπέρα.

Νοιώστε την προστασία που σας παρέχει το Σύμπαν αυτήν την περίοδο, και αφεθείτε στην εξέλιξη.

Χαρούμενη Ηλιακή Επιστροφή!!!

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα