Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 21/10 έως 27/10

ASTROTEAM GUEST
16/10/2024

Κριός

Οι σχέσεις σάς και οι συνεργασίες σάς ξεκινούν αυτή την εβδομάδα με κάποια εμπόδια εφόσον ξεπροβάλλουν κάποια θέματα εξουσίας και ποιος είναι αυτός που έχει το πάνω χέρι. Με καλή συνεργασία και διπλωματία όμως μπορούν να ξεπεραστούν. Επίσης αυτή η εβδομάδα θα είναι καλή για να φτιάξετε μυστικά οικονομικά πλάνα και να σκεφτείτε τις οικονομικές σας επενδύσεις.

Ταύρος

Σας έχει πιάσει μία εμμονή με την καθημερινότητα και την ρουτίνα σας, αφού βλέπετε το πρόγραμμα να ξεγλιστρά από τα χέρια σας. Με καλύτερο όμως προγραμματισμό μπορείτε να τα πάτε πολύ καλύτερα. Ευνοούνται αυτή την εβδομάδα να σκεφτείτε πιο μακροχρόνια σχέδια και πλάνα ως αναφορά την σχέση σας και να περάσετε στην εφαρμογή τούς.

Δίδυμοι

Οι έρωτες και τα φλερτ για αυτή την εβδομάδα θα έχουν αρκετό πιπέρι στην συνταγή τους. Προσοχή στις ζήλιες και στην πόλωση. Στρέψτε το ενδιαφέρον σας στην καθημερινή σας εργασία εφόσον αυτή την εβδομάδα θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις που θα διευκολύνουν την κατάσταση της.

Καρκίνος

Στην αρχή αυτής της εβδομάδας τα οικογενειακά και τα θέματα σπιτιού χρειάζονται ψυχραιμία. Ίσως αναδυθούν κάποιες καταστάσεις από παλιές υποθέσεις όπου αφορούν τα άτομα της οικογένειας σας και να πρέπει να λυθούν. Πάντως αν σκέφτεστε καινούργιους τρόπους για να εκφράσετε την δημιουργία σας, αυτό μπορεί να είναι πολύ εποικοδομητικό γιατί θα σας βοηθήσει να επεκτείνεται τον ορίζοντα σας.

Λέων

Ποια είναι αυτή η σκέψη που έχει κυριέψει το μυαλό σας και δεν λέει να φύγει; Ίσως θέλετε να τελειώσετε υποθέσεις με έγγραφα ή ακόμα σας απασχολούν θέματα με τα αδέρφια σας. Πάντως αν σκέφτεστε το πώς θα έρθουν οικονομικές βοήθειες μέσω τρίτων ατόμων μέσα στο δικό σας σπίτι αυτό δείχνει να είναι πολύ εφικτό.

Παρθένος

Τα οικονομικά σας και η αύξηση τους θα είναι ένα ζητούμενο πολύ σημαντικό για εσάς αυτές τις μέρες. Θυμηθείτε ότι όταν νιώσετε περισσότερη αυτοπεποίθηση με τον εαυτό σας το κυνήγι θα μπορέσει πιο εύκολα να φέρει θησαυρούς. Πάντως η σκέψη σας θα γυρίζει γύρω από τα χρήματα αυτό το διάστημα και εξετάστε και την πιθανότητα της συνεργασίας…ίσως κάποιος άλλος σας δώσει πολύτιμες πληροφορίες.

Ζυγός

Θέλετε να περπατήσετε τον δρόμο μόνοι σας και δεν θέλετε να ακούσετε καμία συμβουλή από οικείους ή την οικογένεια σας. Πάντως αν κάθεστε στα κρυφά και ανοίγεται συνέχεια τον τραπεζικό σας λογαριασμό, θα μπορέσετε να φτιάξετε ένα πλάνο για να οργανωθείτε καλύτερα και να δείτε και κάποιες αυξήσεις.

Σκορπιός

Τις πρώτες μέρες αυτής της εβδομάδας ίσως ξεπροβάλλουν κρυφοί φόβοι και ανασφάλειες που μπορεί να έχετε. Ο διαλογισμός θα είναι κάτι όμως που θα μπορέσει να σας βοηθήσει να κάνετε λίγο ησυχία στο μυαλό σας για να μπορέσετε να ακούσετε τί έχει να σας μεταφέρει. Επίσης η σκέψη σας στρέφεται στις δικές σας ανάγκες και ενδιαφέροντα, ακόμη και αν μιλάμε για ανατρεπτικές αλλαγές όπως είναι μία μετακόμιση. Πάντως η σκέψη σας είναι σε σωστό δρόμο και αυτό θα σας κάνει τουλάχιστον χαρούμενους.

Τοξότης

Υπάρχει κάποιου είδους καχυποψία περί των φιλιών σάς; Είναι κάτι που σας κάνει να νιώθετε ανασφαλείς; Πάντως αν νιώθετε ότι θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στις φιλίες σας κάντε το αφού δώσετε ευκαιρίες γιατί τα πράγματα μπορεί να μην είναι έτσι όπως παρουσιάζονται τώρα. Επίσης αυτή την εβδομάδα τα λόγια δεν βγαίνουν εύκολα από εσάς και προτιμάτε να παραμείνετε στο παρασκήνιο. Μία βουτιά πάντως στο παρελθόν πάντα μας βοηθά για να περάσουμε στο μέλλον.

Αιγόκερως

Η καριέρα σας και η κοινωνική σας εικόνα είναι πολύ σημαντική για εσάς αυτή την εβδομάδα. Θέλετε να δείξετε και να αποδείξετε στον εαυτό σας και στους γύρω σας ότι έχετε τον πλήρη έλεγχο της. Επίσης αυτή η εβδομάδα είναι κατάλληλη για νέους στόχους και μακροχρόνια σχέδια, εφόσον να είστε σίγουροι ότι αυτό που σας ψιθυρίζει στο αυτί το σύμπαν είναι μια πολύ καλή ιδέα.

Υδροχόος

Οι σχέσεις με τους συγγενείς σας και άτομα σε μακρινή απόσταση από εσάς, αυτή την εβδομάδα δοκιμάζονται και ίσως προκύψουν θέματα μαζί τους. Επίσης καταστρώνεται τα σχέδια σας ως αναφορά την καριέρα σας και πώς αυτή θα αποφέρει χρήματα και αξιοπιστία προς εσάς.

Ιχθύες

Ασχολείστε με τα κοινά οικονομικά σας και τα έσοδα μέσω τρίτων και αυτό θα είναι ένα πεδίο προκλητικό για αυτές τις μέρες. Όμως αυτή την εβδομάδα σκέφτεστε και πιο φιλοσοφικά θέματα και απαντάται και σε πιο βαθιές ερωτήσεις. Κάτι το οποίο θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας.

 

Από την Πηνελόπη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα