Η τάση της εβδομάδας 14 – 20/10

ASTROTEAM GUEST
11/10/2024

Το τρίγωνο Ηλίου (Ζυγό) – Δία (Διδύμους) ανοίγει θεαματικά την εβδομάδα (14/10) με την αισιοδοξία και το όραμα που έχουμε για το μέλλον να έχει τον πρώτο λόγο.

Τα επικοινωνιακά μας ταλέντα και η διπλωματική μας ικανότητα μπορεί να σώσουν την κατάσταση σε πολλές περιπτώσεις όταν θα βρεθούμε σε δύσκολη στιγμή. Και το λέω αυτό καθώς η αντίθεση Ηλίου – Χείρωνα την ίδια μέρα συμπίπτει και με το τετράγωνο του Άρη προς τον Ήλιο. Αυτές οι όψεις δυσχεραίνουν το κλίμα και φορτώνουν με εντάσεις & ανταγωνισμό τις σχέσεις, οικογενειακές ή επαγγελματικές. Από την άλλη, την ίδια στιγμή ολοκληρώνεται και η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ουρανό που φέρνει ξαφνικά και αιφνίδια συμβάντα σε σχέσεις και οικονομικά με αποτέλεσμα να είμαστε ταραγμένοι στα αισθηματικά ή εξαιτίας ενός οικονομικού εξόδου να βρισκόμαστε σε αδιέξοδο. Σχέσεις που μας καταπιέζουν τώρα ήρθε η ώρα να λήξουν.

Στη συνέχεια (16/10) η όψη Αφροδίτης – Ποσειδώνα κάνει πιο γλυκό και συμπονετικό το κλίμα ενώ μπορεί να προκύψουν νέοι έρωτες έπειτα από τις συγκρούσεις των τελευταίων ημερών, μάλιστα στις 17/10 η όψη της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα δίνει και βάθος σε αυτές ενδυναμώνοντάς τες. Στις 17/10 έχουμε και την πανσέληνο του μήνα στο ζώδιο του Κριού βάζοντας φωτιά σε πάθη και έρωτες αναζωπυρώνοντας όμως και τις εστίες εντάσεων αφού σχηματίζει μια σύνοδο με τον Χείρωνα και ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα! Όσοι είναι Καρκίνοι, Ιχθύς, Σκορπιοί, Αιγόκεροι, Ταύροι και Παρθένοι των τελευταίων ημερών μπορεί να δούνε να συμβαίνουν αναπάντεχα στην προσωπική τους ζωή καθώς ενώ τελειώνει κάτι θα πάρει την θέση του κάτι άλλο πιο όμορφο μετά από λίγο! Η Αφροδίτη άμεσα (18/10) περνά στον Τοξότη, κάνοντας τον έρωτα υπόθεση περιπέτειας και ενθουσιασμού.

 

Από τον Πάνο Ζήκο

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα