Η τάση της εβδομάδας 7 – 13/10

ASTROTEAM GUEST
05/10/2024

Η εβδομάδα αυτή συνεχίζει στο πιεστικό κλίμα των προηγούμενων ημερών αν και απομακρυνόμαστε κάπως από τις εκλείψεις η επιρροή τους δεν σταματά!

Ο Άρης από τον Καρκίνο συνεχίζει να ερεθίζει την 19η μοίρα των παρορμητικών (βλέπε 8.4.2024 – έκλειψη στην 19η Κριού) και όσοι είναι γεννημένοι κοντά στις 8/4, 11/10, 8/1 & 11/7 θα έχουν άμεσα εξελίξεις είτε στο προσωπικό είτε στο επαγγελματικό είτε σε θέματα υγείας. Φυσικά έχουμε και τους ευνοημένους της υπόθεσης για την εβδομάδα αυτή και δεν είναι άλλοι από τους Σκορπιούς, τους Ταύρους, τους Ιχθύς & τους Καρκίνους του 2ου δεκαημέρου αφού ο Άρης από τον Καρκίνο θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με την Αφροδίτη στις 18ο Σκορπιού (8/10). Χαρίζει λάμψη, ομορφιά, σαγήνη, γοητεία, ερωτισμό και πολλές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες για τα ζώδια του νερού!

Επόμενες θετικές όψεις είναι ο Ερμής με τον Χείρωνα 21ο Ζυγού/Κριού, ενώ παράλληλα ο Ερμής θα σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στους Διδύμους. Αυτές είναι όψεις βοηθούν στο να μιλήσουμε για τα τραύματα μας, για τις σκέψεις που μας βασάνιζαν και να βρούμε διέξοδο ανακούφισης, καλύτερης επικοινωνίας και να ζητήσουμε τις χάρες που θέλουμε. Μια καλύτερη μέρα για υπογραφές συμβολαίων, ταξίδια, αποστολές βιογραφικών για Διδύμους, Ζυγούς & Υδροχόους αρχές 3ου δεκαημέρου.  Στις 13/10 ο Ερμής από την τελευταία μοίρα του Ζυγού λίγο πριν περάσει στον Σκορπιό δημιουργεί ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 29.40ο του Αιγόκερω και οι σκέψεις σκοτεινιάζουν, δυσχεραίνει το κλίμα στην επικοινωνία ενώ οι εμμονές παίρνουν το «πάνω χέρι». Αυτή η όψη τονίζει ιδιαίτερα και την ορθοδρόμηση του Πλούτωνα στην τελευταία μοίρα του Αιγόκερω όπου οδηγεί τους γεννημένους στο τέλος του Κριού, Ζυγού, Καρκίνου & Αιγόκερω σε οριστικές αποφάσεις και ξεκαθαρίσματα!

 

Από τον Πάνο Ζήκο

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα