Μηνιαίες Προβλέψεις Οκτωβρίου 2024: Αιγόκερως – Ιχθύες

ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΑΤΣΙΟΥΛΗ
27/09/2024

Βασικές Πλανητικές Όψεις

  • 2 Οκτωβρίου Νέα Σελήνη – έκλειψη στη 10 Ζυγού
  • 17 Οκτωβρίου Πανσέληνος στην 24 Κριού

Αλλαγή Θέσεων/Κατεύθυνσης Πλανητών

  • 8 Οκτωβρίου ο Δίας σε στάση για να γυρίσει ανάδρομος
  • 11 Οκτωβρίου ο Πλούτωνας σε στάση για να επιστρέψει ορθόδρομος
  • 13 Οκτωβρίου ο Ερμής στον Σκορπιό
  • 17 Οκτωβρίου η Αφροδίτη στον Τοξότη
  • 23 Οκτωβρίου ο Ήλιος στον Σκορπιό

Ο σοφός λαός λέει “Το οκτωβριανό λάδι άλλος μήνας δεν το βγάζει!” Και φέτος το λάδι αυτό θα μας το βγάλει, άραγε, και μεταφορικά, καθώς ο μήνας ξεκινάει ολοκληρώνοντας τον κύκλο των προηγούμενων εκλείψεων στα παρορμητικά, με ένα νέο φεγγάρι στις δύο του μήνα στον όμορφο Ζυγό. Μια έκλειψη που οι έντονες καιρικές αλλαγές και συνθήκες για άλλη μια φορά θα φέρουν τα πάνω κάτω, δημιουργώντας ζημιές και προβλήματα σε όλους. Αξίζει να τονισθεί ότι η τελευταία έκλειψη στα παρορμητικά η οποία θα γίνει του χρόνου, γίνεται πολύ κοντά στη μοίρα αυτής του Οκτωβρίου, μην λάβετε τίποτα αψήφιστα. Λειτουργείτε υπεύθυνα.

Όλα… καίγονται υπό τις ακτίνες του Ήλιου και τη δυναμική των ημερών και ένα μεγάλο τρίγωνο στα νερά με τη συμμετοχή Αφροδίτης-Άρη-Κρόνου έρχεται να μεταφέρει λίγη πίστη και ελπίδα, από θετικής πλευράς. Αμοιβαιότητα, επαφή και πρακτικότητα και στη δράση και στη συναισθηματική έκφραση. Αρκεί να μη μείνουμε μόνο στην πίστη και η αφέλεια, το ψέμα και ο χειρισμός μας ξεπεράσουν! Συνωμοτεί και ο Ερμής στις 5, βάζει τρικλοποδιά στην επικοινωνία, δυσκολεύοντας τη, με εκρήξεις, κριτική και σκληρότητα. Στις 8 του μήνα γλυκαίνει επικοινωνιακά και βλέπει τα πράγματα πιο θετικά, ερχόμενος σε επαφή με το Δία. Ακριβώς πριν ο τελευταίος αναδρομήσει και ξαναδούμε ο καθένας που πρέπει να δώσουμε μια ώθηση για εξέλιξη. Ό,τι ακριβώς έκανε μέχρι τις 11 του μήνα ο Πλούτωνας με τη δική του πλουτώνια ενέργεια. Τελευταίο τσεκ σε ξεκαθάρισμα από ζιζάνια για τις τελευταίες τελευταίες μοίρες των παρορμητικών. Ό,τι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό.

Προσοχή το… παραμύθιασμα, βροχές, νερά και δάκρυα στις 28, με το τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα, και αντίθετα τη νευρικότητα και την έλλειψη συγκέντρωσης την τελευταία μέρα του μήνα.

Μαχητική και αγωνιστική διάθεση και με τον Ερμή να φοράει τα χρώματα του πολέμου, κάνοντας είσοδο στο Σκορπιό, και με την Αφροδίτη ήδη στο Σκορπιό να κάνει αντίθεση με τον Ουρανό. Σε αμοιβαία υποδοχή, έχουν τελείως διαφορετικά ζητούμενα. Προκαλούν με την απομάκρυνση και την έλλειψη εγγύτητας, με έναν εκκεντρικό και απροσδόκητο τρόπο. Οι τελευταίες ιδιαίτερα μοίρες των παρορμητικών δοκιμάζονται, πυροδοτούνται ξανά με την πανσέληνο στον Κριό στις 17 Οκτωβρίου. Φωτιά με φωτιά και η Αφροδίτη, ό,τι μπορεί να βοηθήσει περνώντας στον Τοξότη. Μεγαλύτερη ψυχραιμία και συνέπεια, ο Ερμής τρίγωνο με τον Κρόνο, με μια μεγαλύτερη ένταση και ανάγκη να αμυνθεί με το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, και, τέλος ψυχραιμία, εσωστρέφεια και επιφυλακτικότητα με το πέρασμα του Ήλιου στο Σκορπιό στις 23 του μήνα. Προσοχή το… παραμύθιασμα, βροχές, νερά και δάκρυα στις 28, με το τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα, και αντίθετα τη νευρικότητα και την έλλειψη συγκέντρωσης την τελευταία μέρα του μήνα. Είναι ένας μήνας που όσο δυνατά ξεκίνησε τόσο δυνατά κλείνει. “I should be over it now, I know/ It doesn’t matter much how old I grow/ I hate to see October go”, τραγουδά με λυρισμό ο Barry Manilow, ο οποίος αρνείται να τελειώσει ο μήνας αυτός.

Αιγόκερως

Έναρξη του μήνα και έκλειψη-νέα Σελήνη, από τα πιο σημαντικά διαστήματα της χρονιάς και για εσάς. Αλλαγές; Μόνο αλλαγές στο γάμο, στο σπίτι, στις σχέσεις, στις συνεργασίες, στην καριέρα, ακόμα και στη κατεύθυνση ζωής. Η έκλειψη αυτή αφορά 100% όλα τα σημαντικά για εσάς, αλλά και τον αντίκτυπο τον οποίο έχουν σε έσάς σαν κομμάτι της κοινωνίας, του κόσμου αυτού. Οι 4 και 6 του μήνα είναι ημερομηνίες που μπορούν να σας βοηθήσουν να δρομολογήσετε τις αλλαγές, να μπει το νερό στο αυλάκι. Προσοχή, ωστόσο, στις 5 νεύρα, φωνές, στη δουλειά και στο σπίτι. Από τις 8 μπορείτε να ξαναδείτε θέματα πολύ σημαντικά για εσάς, τόσο ενδοσκόπησης και … εσωτερικής καύσεςως, κλείσιμο και ολοκλήρωση καταστάσεων, αλλά και επικοινωνίας, συναλλαγών και σύνδεσης με τους γύρω. Πολύ σημαντικό διάστημα, επίσης, για να ξαναδείτε θέματα με τα αδέρφια, με συμβόλαια ή, ακόμα, το θέμα με το αυτοκίνητο και τη μεταφορά που σκέφτεστε.

Από τις 11 ένα βάρος φεύγει από πάνω πάνω σας και κλείνετε … τρύπες, όπου νιώθετε ότι ακόμα υπάρχουν εκκρεμότητες, για να προχωρήσετε σε κομμάτια άμεσα συνδεδεμένα με τα οικονομικά και την ασφάλεια. Το πιο καλό είναι που με εσάς πάντα υπάρχει λίστα προτεραιοτήτων και ποτέ δε βγαίνετε εκτός προγραμματισμού. Αυτό θα βοηθήσει όλο το μήνα, κυρίως τις … δύσκολες μέρες, όπως αυτή στις 13. Επιπολαιότητα, σπατάλες και παλικαρισμοί, μπορεί να γίνουν αιτία να εκτεθείτε σοβαρά. Εκτός αν το κάνετε επί τούτου! Σκέψεις πάνω σε όνειρα και προσδοκίες. Και η πανσέληνος στις 17 να βάλει φωτιά, να ανάψει τη φλόγα, να ζεστάνει την ψυχή σας συνδέοντάς σας ξανά με το εσωτερικό σας παιδί, το συναίσθημα, την πατρική οικογένεια, την οικογενειακή εστία και τη μητρική αγκαλιά. Πόρτες ανοίγουν και πόρτες κλείνουν, υπάρχει διέλευση όλο τον Οκτώβριο με σκοπό να ξεκινήσετε τη … σχολική χρονιά από μια νέα βάση. Προς το τέλος του μήνα οι προβολείς και η εστίασή σας ρίχνονται στους μελλοντικούς στόχους, αυτή τη φορά δεν περιέχουν μόνο καριέρα και φιλοδοξία, αλλά και έρωτα, συντροφική σχέση και “εγώ πότε θα γίνω μάνα;” Άλλη μια πρόκληση η 22 πάλι στα σημαντικά και αυτά που αξίζουν σας υπενθυμίζει ότι πρέπει να κοιτάτε.

Υδροχόος

Welcome, welcome, για εσάς η εποχή του Ζυγού και η νέα Σελήνη-έκλειψη από μια θέση η οποία συνδέεται άμεσα με χαρά και αισιοδοξία, με τη δική σας εξέλιξη! Ο συγγραφέας Mark Twain είχε πει πως το μυστικό για να πας μπροστά είναι να ξεκινήσεις, και εσείς έχετε ήδη ξεκινήσει, έχετε πάρει φόρα και είναι αδύνατον να πάτε πίσω. Αλλαγές στον τρόπο διαχείρισης νομικών θεμάτων, ακαδημαϊκής γνώσης και σπουδών, αλλά και θέματα με το ευρύτερο συγγενικό πλαίσιο. Ταξίδια και εμπειρίες μεταμορφωτικές και καλλιτεχνικά. Και όλα αυτά ταυτόχρονα μπορείτε να τα δεχτείτε και να τα… μεταβολίσετε άμεσα και πρακτικά. 4 και 6 θετικές ημερομηνίες για όλο αυτό. Προσοχή στις 5 σε νευρικότητα και βιασύνη κυρίως στην επικοινωνία, σε αυτά τα οποία λέτε. Από τις 8 τα οικονομικά είναι το βασικό θέμα με το οποίο πρέπει να ασχοληθείτε! Τα έσοδα από τη δουλειά, τα έσοδα από τα ταλέντα σας, κρυφά και φανερά, τα οποία αποφέρουν. Μπορείτε επίσης να δείτε πως θα αξιοποιήσετε δημιουργικά κάποια πλάνα για να αποδώσουν και στο πορτοφόλι σας. Συμπληρωματικά, μπορείτε να αξιολογήσετε και να εκτιμήσετε γενικότερα, πιο φιλοσοφημένα τις αξίες σας. Να κάνετε μια προτεραιοποίηση στο τι έχει σημασία για εσάς. Σαν αρχαιολογική σκαπάνη όλη η διαδικασία, ωστόσο, τα ευρήματα είναι ποικίλα και ενδιαφέροντα. Μην αφήσετε τη… σκόνη και το χρόνο να σας αποθαρρύνουν στην οπτική σας.

Από τις 13 τα επαγγελματικά είναι το βασικό σας μέλημα, σκέψεις, λέξεις, όλα. Κάποιες ιδέες για επιμόρφωση μπορούν να υλοποιηθούν και να μη μείνουν μόνο στο μυαλό. Ευκαιρία να αξιοποιήσετε τις επαφές σας για να κάνετε τη δουλειά σας και να την κάνετε καλύτερα. Πιο προκλητικές ημερομηνίες στην επικοινωνία και την κοινωνικοποίηση οι 12, 14 και 31. Φώτα στην πανσέληνο στις 17, και οι τόνοι ανεβαίνουν. Διαμάχες, χαρτιά, υπογραφές στο προσκήνιο. Προσέξτε βιασύνη, μπέρδεμα και ακαταστασία, μπορούν να φέρουν μεγαλύτερο χάος. Στα θετικά είναι έσοδα και ότι το κοινωνικό σας προφίλ γίνεται πιο γοητευτικό και πιο ελκυστικό από τους γύρω. Από 23 τα επαγγελματικά σας παίρνουν τη σκυτάλη και πέφτετε με τα… μούτρα στη δουλειά. Εδώ κολλάει το… καλό χειμώνα!

Ιχθύες

Ψάρια, για εσάς ο μήνας ξεκινάει με μια προκλητική νέα Σελήνη-έκλειψη σε έναν τομέα μεν υδάτινο, αυστηρό και γεμάτο αντιξοότητες, δε, με σκοπό να σας … ψήσει να σας σκληραγωγήσει. Θυμίζει και την επόμενη μέρα, έπειτα από έναν Σεπτέμβριο αρκετά ενδιαφέρον, και δρομολογεί τόσο σε ψυχολογική, όσο και σε οικονομική βάση αυτά τα οποία έρχονται. Θυμηθείτε τα ζυγά νούμερα, 4, 6, 8, μέρες για να προωθήσετε τα σχέδια, να οργανωθείτε, να δρομολογήσετε όχι μόνο το μήνα, αλλά τη σεζόν, τη σχολική/ακαδημαϊκή χρονιά. Ιδιαίτερα από τις 8 ξεκινάει μια περίοδος όπου μπορείτε να ξαναδείτε θέματα τα οποία αφορούν γενικότερα, τα πάντα όλα. Όχι μόνο φυσικής κατάστασης και εξωτερικής εμφάνισης, επαγγελματικά και κοινωνικού status, μα, κυρίως της κατεύθυνσης σας προς τη ζωή. Αγαπάτε τη θεωρία και τη φιλοσοφία, τώρα σας δίδετε μια ευκαιρία μιας συνολικής προσέγγισης προς τη ζωή, με χαρά, με αισιοδοξία. Προσπαθήστε αυτή τη φορά να συνδυάσετε θεωρία και πράξη, μην αφήνετε τίποτα να κλείσει τον ορίζοντά σας. Τώρα αρχίζει το καλό!

Τυχερό 13, θυμηθείτε και αυτή την ημερομηνία, αρωγός στο ταξίδι της εξέλιξης. Από τις 13, λοιπόν, μπορείτε να εστιάσετε σε θέματα με ταξίδια και διεύρυνση μέσα από εμπειρίες, με το νόμο, με σπουδές, σεμινάρια, επιμόρφωση, και την επικοινωνία, τη σύνδεσή σας με τον κόσμο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το διάστημα για να κερδίσετε πλευστότητα πουλένε και στη ναυπηγική, την ικανότητά σας να έχετε το καράβι σας ασφαλές. Στις 17 πανσέληνος σε θέματα ασφάλειας, οικονομικής -και όχι μόνο! Προσοχή σε έξοδα, προσοχή σε αποκτήματα και γενικότερα κινήσεις που βασίζονται στον παρορμητισμό. Ευνοϊκός ο Οκτώβρης γενικότερα, από τις 17 ευνοείστε από καταστάσεις και στην κοινωνική και στην επαγγελματική ζωή. Έλκετε ανθρώπους, δημιουργείτε συνθήκες, το σύμπαν συνωμοτεί για την ευμάρειά σας. 21 Οκτωβρίου έχετε τη δυνατότητα να ασχοληθείτε με σοβαρές, σημαντικές έννοιες, με πρακτικότητα. Οργάνωση, ακρίβεια, λεπτομέρεια. Από τις 23 ασχολείστε ξανά με την πιο πνευματική, μεταφυσική σας πλευρά.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα