Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 23/9 έως 29/9

ASTROTEAM GUEST
20/09/2024

Κριός

Στην αρχή της εβδομάδας καλό θα είναι να προσέξετε τί ακούτε στην εργασία σας αλλά και γενικά στην καθημερινότητά σας, γιατί μπορεί να μην είναι αληθινό και να χρειάζεται φιλτράρισμα. Κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας ασχολείστε με τη σχέση σας και καλό θα είναι να αναλογιστείτε ποια συμπεριφορά σας πρέπει να θυσιάσετε για χάρη και των δυο σας. Καλό θα είναι να μην υπάρχουν εγωισμοί και να είναι και οι δύο πλευρές όσο πιο ειλικρινής γίνεται.

Ταύρος

Όσο και να θέλετε να ακούσετε αυτά τα όμορφα λόγια, να ξέρετε ότι θα είναι σαν τις σειρήνες. Το τραγούδι τους θα είναι γλυκό αλλά όχι αληθινό, για αυτό προσοχή. Ασχοληθείτε καλύτερα με την διατροφή και την υγεία σας και αν υπάρχει κάποια κακιά συνήθεια, ήρθε η ώρα να την αφήσετε πίσω.

Δίδυμοι

Η ενασχόληση με την οικογένειά σάς αυτή την εβδομάδα μπορεί να κρύβει κάποια απογοήτευση. Αφήστε το πεδίο να καθαρίσει και μην πάρετε αποφάσεις ακόμη. Όσο για τον έρωτα και τα αισθηματικά σας, μπορεί να έρθει κάτι το οποίο δεν είναι και τόσο άγνωστο και μάλλον έχετε αφήσει μισό τελειωμένες καταστάσεις, που θα ξανά έρθουν στην επιφάνεια.

Καρκίνος

Το μυαλό σας θα θέλει να δραπετεύσει και να ξεφύγει αυτή την εβδομάδα, κάτι το οποίο μπορεί να σας βγάλει εκτός προγράμματος. Η επικοινωνία με τους γύρω σας χρειάζεται προσοχή, καθώς άλλα θα θέλετε να πείτε και άλλα θα εννοείται, εκτός και αν αυτός θα είναι ο σκοπός σας. Επίσης, θα σας απασχολήσουν τα οικογενειακά σας, καθώς θα έρθουν στο προσκήνιο κάποιες καταστάσεις που μάλλον θα πρέπει να κάνετε πίσω.

Λέων

Προσοχή στα οικονομικά σας και πού ξοδεύετε τα χρήματά σας. Όχι σε ουτοπικές επενδύσεις αυτή την εβδομάδα και όχι στα ρίσκο. Μία ωραία εργασία για αυτή την εβδομάδα είναι να αναλογιστείτε τί θα ήταν αυτό που θα πρέπει να αφήσετε πίσω στον τρόπο που σκέφτεστε. Τί είναι αυτό που σας μπλοκάρει το μυαλό και να το αφήσετε να χαθεί μια για πάντα.

Παρθένος

Εσείς και οι σημαντικοί άλλοι για αυτές τις μέρες θα παίξουν πολύ σπουδαίο ρόλο. Ποιος είναι αυτός που κρύβεται πίσω από το ψέμα; Μήπως όμως είστε και εσείς που δε θέλετε να δείτε την αλήθεια; Χρησιμοποιήστε τη διάκρισή σας, για να βγείτε από το αδιέξοδο. Επίσης, σκεφτείτε τί είναι αυτό που θα χαρίσετε για πάντα στη λήθη, ούτως ώστε να αισθανθείτε και πάλι εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.

Ζυγός

Ώρα να βουτήξετε στο υποσυνείδητό σας και να καθαρίσετε ότι δεν είναι αληθινό. Προσοχή, γιατί το σκοτάδι θα είναι βαθύ και παραπλανητικό, όμως είναι δουλειά που μπορεί να γίνει. Αυτό θα σας βοηθήσει στο να ξεδιαλύνετε ποια συμπεριφορά σας πλέον είναι περιττή και να την απελευθερώσετε ώστε να έρθετε σε επαφή καλύτερα με τον αληθινό εαυτό σας.

Σκορπιός

Καλύτερα αυτή την εβδομάδα να μην ακούσετε την γνώμη των φίλων σας, μπορεί η πληροφορία να είναι τελικά λάθος για αυτό ας στηριχθείτε στην δική σας κρίση. Επίσης αν υπάρχει κάποιο παλιό τραύμα που σας απασχολεί ήρθε η στιγμή να κοιτάξετε την πληγή και να την θεραπεύσετε μέσω της αγάπης. Το τραύμα πάει να είναι τραύμα όταν του βάλουμε λίγο βαμβάκι και αγάπη.

Τοξότης

Το ενδιαφέρον σας στρέφεται στην καριέρα σας αφού θα χρειαστεί να τσεκάρετε διπλά και τριπλά ότι κάνετε για να μην γίνει κάποιο λάθος. Προσπαθήστε να κρατήσετε το μυαλό σας καθαρό και εστιασμένο όσο γίνεται και ας μην είναι εύκολο. Επίσης αν έχετε κάποιες εκκρεμότητες με φίλους σας καλό θα είναι να λυθεί αυτή την εβδομάδα εφόσον θα σας κάνει να καταλάβετε και για τον εαυτό σας κάποια πράγματα.

Αιγόκερως

Αν έχετε επαφές με ανθρώπους που είναι αρκετά μακριά σας αυτή η εβδομάδα μπορεί να μην είναι τόσο ευνοϊκή και να μην πάνε τα πράγματα όπως τα θέλετε. Επίσης θα ασχοληθείτε με την καριέρα σας και καλό θα ήταν να σκεφτείτε τί θα πρέπει να αφήσετε πίσω ή τί θα είναι αυτό που θα πρέπει να διορθώσετε στον τρόπο που εργάζεστε ώστε να φτάσετε πιο κοντά στην κορυφή σας.

Υδροχόος

Στην αρχή της εβδομάδας αν σκέφτεστε να δανειστείτε χρήματα από κάποιον άλλον μάλλον δεν θα πραγματοποιηθεί και καλό θα είναι να βασιστείτε σε εσάς και μόνο. Από την άλλη μεριά σκεφτείτε τί είναι αυτό που σας περιορίζει την οπτική και σας κάνει κάπως στενόμυαλους, αφήστε το πίσω και νιώστε τον ορίζοντα σας να ανοίγει. Άλλωστε εσείς Υδροχόοι μου ήρθατε για να κάνετε την διαφορά και όχι να είστε τετριμμένοι.

Ιχθύες

Λύκε λύκε είσαι εδώ; Ποιος είναι ο κακός ο λύκος και ποιος είναι η Κοκκινοσκουφίτσα; Και αυτό όντως θα είναι ένα μυστήριο εφόσον τα πράγματα θα είναι περίπλοκα στις σχέσεις. Στο δεύτερο μισό όμως της εβδομάδας καλύτερα να χαλαρώσετε και να μάθετε να εμπιστεύεστε τους άλλους, αφού μάλλον αυτοί θα είναι που θα σας δείξουν τον δρόμο.

 

Από τη Δασκαλάκη Πηνελόπη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα