Η Γενέθλη του Ζυγού | 22/9 – 23/10

ΓΙΟΥΛΗ-ΙΛΛΥΤΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ
13/09/2024

«..Κι εσύ τα δέχεσαι με απελπισία αυτά τα πράγματα που δεν τα θέλεις. Άλλα ζητά η ψυχή σου, γι’ αλλά κλαίει..»

Κ. Καβάφης

Αγαπημένοι Ζυγοί, είναι καιρός που κάνετε υπομονή, προκειμένου να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας. Το Γενέθλιό σας είναι πολλά υποσχόμενο, σε ό,τι αφορά στα επαγγελματικά, αλλά και τα καθημερινά σας ζητούμενα, αρκεί να φροντίσετε κι εσείς λίγο τον εαυτό σας. Είναι σημαντικό, να μείνετε όσο μπορείτε ανεπηρέαστοι από τις απόψεις των άλλων, προκειμένου να καταφέρετε να βάλετε τάξη στις σκέψεις σας. Ο καθιστικός τρόπος ζωής, μπορεί να προκαλέσει διαταραχές στην υγεία σας, γι’ αυτό, φροντίστε να εντάξετε την άσκηση στις δραστηριότητές σας και μια ισορροπημένη διατροφή, προκειμένου να βοηθήσετε στην καλύτερη λειτουργία του πεπτικού σας συστήματος.

Καθ’ όλην την διάρκεια της Γενέθλης σας, θα σάς απασχολήσει η εργασία σας, και η εξέλιξη της καριέρας σας. Γεγονός είναι πως θα είστε πιεσμένοι, θα έχετε υπερένταση, ίσως υπάρξουν υπερβολικές απαιτήσεις από τους γύρω σας, αλλά θα έχετε αρκετή ενέργεια, προκειμένου να υπερκεράσετε τις όποιες δυσκολίες και να ομαλοποιηθεί η ροή των γεγονότων. Η πρόκληση είναι να κρατήσετε την ψυχραιμία σας, προκειμένου να αποφύγετε τον εκνευρισμό και τις εντάσεις με τους άλλους. Στα ίδια πλαίσια λίγο ως πολύ, θα κινηθεί και η προσωπική σας ζωή. Είναι πολύ πιθανόν οι αξιώσεις του συντρόφου ή των υπολοίπων μελών της οικογένειας να είναι υπερβολικές απέναντί σας, ωστόσο, οποιαδήποτε διένεξη, θα είναι παροδική και σύντομα θα αποκατασταθεί η αρμονία στις σχέσεις. Όσοι έχετε παιδιά, παρόλο τον εκνευρισμό, θα έχετε θετικές εξελίξεις.

Δημιουργεί εκνευρισμό και δυσθυμία, μπλοκάροντας σχέσεις και συνεργασίες.

Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό, θα ευνοήσει στην τακτοποίηση των καθημερινών σας εξόδων, καθώς και των οικογενειακών οικονομικών υποχρεώσεων, ενώ δεν αποκλείεται να έλθουν αναδρομικά έσοδα στην οικογένεια. Όσοι είστε παντρεμένοι ή σε σχέση, θα υπάρξει κάποια αύξηση στα έσοδα του συντρόφου, ενώ μπορείτε να τακτοποιήσετε προς όφελος σας δάνεια και εκκρεμότητες με τα δημόσια ταμεία. Οι Ζυγοί, των τελευταίων ημερών κυρίως, υπάρχει περίπτωση να αλλάξουν δουλειά. Η πρόκληση είναι, να παραμερίσετε τον ενθουσιασμό και να εξετάσετε την όποια πρόταση, ενδελεχώς, προκειμένου να σιγουρευτείτε για τις προθέσεις και τις υποσχέσεις των άλλων. Η Νέα Σελήνη και Έκλειψη στις 2 Οκτωβρίου, σίγουρα έχει ήδη δώσει το στίγμα της. Δημιουργεί εκνευρισμό και δυσθυμία, μπλοκάροντας σχέσεις και συνεργασίες. Κάποιοι μπορεί να εκλάβουν την έκβαση των γεγονότων ως αποτυχία, ενώ κάποιοι άλλοι που θα φανείτε αδιάλλακτοι, ενδέχεται να εμπλακείτε σε έντονες διαμάχες. Το βέβαιο ωστόσο είναι, ότι αυτή η πλανητική επιρροή, θα καταδείξει ό,τι φθαρμένο και σαθρό χρειάζεται να αποκατασταθεί ή αντικατασταθεί, εφ’ όσον δεν υπάρχουν περιθώρια βελτιωτικών αλλαγών. Κι αυτό δεν θα γίνει με εύκολο τρόπο, μιας και οι φιλονικίες και οι διενέξεις θα έχουν τον πρωταρχικό λόγο. Όσοι έχετε δικαστήρια σε αναμονή, ας είστε καλά προετοιμασμένοι.

Το Σύμπαν ωστόσο επιμένει να σας τροφοδοτεί με ευκαιρίες εξέλιξης!

Το διάστημα από 6 έως 10 Οκτωβρίου, η επικοινωνία βελτιώνεται, και εσωτερικά κίνητρα σας ωθούν να προνοείτε για τις πράξεις και τις δράσεις σας. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για όσους το έχουν επιθυμία, να κάνουν ένα ταξίδι αναψυχής, ή θρησκευτικό προσκύνημα. Η περίοδος επίσης προσφέρεται για γόνιμες συζητήσεις και επίλυση τυχόν διαφορών, με τους συνεργάτες σας ή τους υφισταμένους σας, εάν είστε ανώτεροι σε ιεραρχία ή εργοδότες. Ιδιαίτερα ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες και για τους φοιτητές, αλλά και για όσους επιθυμούν να εξελίξουν το γνωστικό τους πεδίο. Η πρόκληση είναι ο υπερβολικός ενθουσιασμός. Εν συνεχεία, και έως τις 17 Οκτωβρίου, αναμοχλεύονται στο μυαλό σας, σκέψεις και ιδέες που αφορούν στους στόχους που είχατε θέσει παλαιότερα. Η ανάγκη για γνωσιακή αλλά και επαγγελματική εξέλιξη, καθώς και αλλαγές που θέλετε να κάμετε προκειμένου να εξωραΐσετε τις συνθήκες της ζωής σας, θα είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν. Η σκληρή Πανσέληνος της ίδιας ημέρας, θα ρίξει το φως της σε όλα αυτά τα οποία έως τώρα επιλέγατε να μην βλέπετε, εισπράττοντας από τους άλλους, είτε αυτοί είναι προσωπικές επαφές ή επαγγελματικές, εριστικότητα και αψάδα. Το Σύμπαν ωστόσο επιμένει να σας τροφοδοτεί με ευκαιρίες εξέλιξης, μιας η κυβερνήτριά σας η Αφροδίτη, με το πέρασμά της στον Τοξότη, στις 18 Οκτωβρίου, δίνει την χάρη και την εύνοιά της, σε επαφές, επικοινωνίες, οικονομικού περιεχομένου συζητήσεις, μικρές αποδράσεις και επιμόρφωση.

Είναι τα τελευταία σας Γενέθλια, με τον Νότιο Δεσμό της Σελήνης στο ζώδιό σας. Πλούσιοι πλέον από την εμπειρία που αποκτήσατε, είναι στην δική σας ευχέρεια να κάνετε την απαραίτητη στροφή στην ζωή σας, αυτήν που θα σας προσφέρει χαρά, ευτυχία και αφθονία σε όλα τα επίπεδα. Καλή ροή και Χαρούμενη Ηλιακή Επιστροφή!!!

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα