Οι Ορθόδρομοι χάρτες έχουν αρνητικό κάρμα;

ASTROTEAM GUEST
09/09/2024

Όπως το ίσιο δεν χρειάζεται χάρακα, έτσι και το δίκαιο δεν χρειάζεται δικαιοσύνη.

Επίκτητος

Οι Δεσμοί της Σελήνης είναι οι πρωταγωνιστές του κάρμα στον ορθόδρομο χάρτη γιατί είναι η μόνη καρμική συνθήκη της ενσάρκωσης. Η ψυχή εδώ καλείται να εργαστεί με τα θέματα των ζωδίων και των οίκων που βρίσκονται οι δεσμοί της Σελήνης, έχοντας την γνώση όλων των πλανητών αλλά και την ακραία εκδήλωση των Δεσμών της Σελήνης στο περιβάλλον. Ένας ορθόδρομος πλανήτης για την καρμική αστρολογία σημαίνει πως ο άνθρωπος έχει εργαστεί εσωτερικά με τα θέματα του ζωδίου που βρίσκεται ο πλανήτης και έφτασε στο σημείο να γεννηθεί την στιγμή που πάνω στον ουρανό ο πλανήτης είναι ορθόδρομος. Κάθε πλανήτης αποτελεί μια ευκαιρία για την ανάπτυξη και την εξέλιξη της ψυχής μέσω των θεμάτων που αντιπροσωπεύει στην εσωτερική αστρολογία. Ο ορθόδρομος χάρτης δηλώνει πως όλοι οι πλανήτες είναι ορθόδρομοι, τη στιγμή της γέννησης.

Ψυχή με λίγες ενσαρκώσεις; Νέες απαίδευτες ψυχές ή εξελιγμένη ψυχή που δεν χρειάζεται πλέον να στραφεί προς τα μέσα για να εξελιχθεί; Ψυχές χωρίς αρνητικό κάρμα για να προσφέρουν την θεραπευτική ενέργεια στο περιβάλλον τους; Ψυχές που θέλησαν να μάθουν και έμαθαν;

Ίσως να είναι ενσαρκώσεις με πρωτοβουλία, κάτι σαν να λέμε Ουρανοκατέβατοι. Ο χρόνος θα δείξει την αλήθεια και η έρευνα μαζί με την πρακτική της Αστρολογίας, θα δώσει κάποια στιγμή στο μέλλον και αυτές τις απαντήσεις στην ανθρωπότητα. Αν σκεφτούμε πως δεν υπάρχει κάτι να μάθει ο άνθρωπος από τα θέματα των ζωδίων παρά μόνο από τα θέματα των δύο ζωδίων στα σημεία κλειδιά στον χάρτη που είναι οι Δεσμοί της Σελήνης αμέσως καταλαβαίνουμε δύο πράγματα το πρώτο είναι πως αυτός ο άνθρωπος έχει έρθει ήδη με όλη την γνώση στα θέματα των ζωδίων που βρίσκονται οι πλανήτες ή είναι άνθρωπος που δεν έχει δημιουργήσει ακόμα αρνητικό κάρμα γιατί είναι μια ψυχή χωρίς πολλές ενσαρκώσεις και τώρα σιγά-σιγά, ζωή με την ζωή, γνωρίζει τον εαυτό του.

Μέσα από την εξέταση αυτών των χαρτών, μπορεί να αναδειχθεί ένα βαθύτερο και πιο ενδιαφέρον προφίλ της ανθρώπινης ύπαρξης!

Οι ορθόδρομοι αστρολογικοί χάρτες είναι ένας σημαντικός πυλώνας στην αστρολογία που μπορεί να βοηθήσει στην εμβάθυνση της κατανόησης της φύσης της ανθρώπινης ύπαρξης. Μέσω της ανάλυσης των ορθόδρομων αστρολογικών χαρτών, μπορούμε να ανακαλύψουμε τα δυνατά σημεία και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει κάθε άτομο κατά τη διάρκεια της ζωής του. Οι διαστάσεις της πνευματικής εξέλιξης, του καρμικού φορτίου και των εσωτερικών προκλήσεων είναι μερικά από τα θέματα που μπορούν να διερευνηθούν μέσω αυτών των χαρτών. Κατά τη διάρκεια μιας αστρολογικής συνεδρίας, οι αστρολόγοι αναλύουν τους ορθόδρομους χάρτες για να προσφέρουν κατευθυντήριες γραμμές και κατανοήσεις για τον τρόπο με τον οποίο ένα άτομο μπορεί να αναπτύξει τον εαυτό του και να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που συναντά στη ζωή του. Μέσα από την εξέταση αυτών των χαρτών, μπορεί να αναδειχθεί ένα βαθύτερο και πιο ενδιαφέρον προφίλ της ανθρώπινης ύπαρξης και να προσφέρει ερεθίσματα για πνευματική ανάπτυξη και ευημερία σε εκείνον που ενδιαφέρεται για την αυτογνωσία του.

 

Από τη Μαρί Ελμισιάν

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα