Πώς θα επηρεάσει η κίνηση του Ερμή στην Παρθένο κάθε ζώδιο – Ωροσκόπο;

ASTROTEAM GUEST
18/07/2024

Πώς θα επηρεάζει η ορθή και ανάδρομη κίνηση του Ερμή από την Παρθένο κάθε ζώδιο – ωροσκόπο;

Κριός – στην αναδρομή θα έχετε συναντήσεις με πρόσωπα από το εργασιακό περιβάλλον για το α δεκ. ενώ οι υπόλοιποι θα πιεστείτε λιγάκι στη καθημερινότητα σας για να τα βγάλετε πέρα με αυξημένες υποχρεώσεις και ευθύνες τόσο στην εργασία όσο και σε θέματα υγείας και φιτνες.

Ταύρος – Ερωτικές θα είναι οι επιστροφές για εσάς εν μέσω καλοκαιριού στην ανάδρομη φάση του Ερμή για το α δεκ. Οι υπόλοιποι θα παιδευτείτε λιγάκι στα θέματα των παιδιών και του έρωτα αλλά θα τα καταφέρετε εφόσον είστε λίγο πιο προσαρμοστικοί στις απαιτήσεις του έτερον ήμισυ.

Δίδυμοι – δικός σας κυβερνήτης ο Ερμής που γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στην Παρθένο και συνδέεται άμεσα με την οικογένεια και το σπίτι, επιστροφή στα πάτρια εδάφη για το α δεκ. ενώ οι υπόλοιποι προφανώς θα αναγκαστείτε να κάνετε κάποιες συζητήσεις με τους δικούς σας που μπορεί να μην σας αρέσουν.

Καρκίνος – επαφές με τους γύρω σας και πρώην φίλους θα σημάνει η αναδρομή του Ερμή για το α δεκ. ενώ οι υπόλοιποι θα έχετε πιο άμεσες και γρήγορες εξελίξεις όσον αφορά σπουδές, ταξίδια και αρκετές συναντήσεις.

Λέων – κατά την αναδρομή του Ερμή επαναξιολογείτε θέματα οικονομικών αλλά γενικώς βλέπετε με τι αξίζει να ασχοληθείτε και τι όχι λίγο πριν περάσει ανάδρομος και στο δικό σας ζώδιο. Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει από Σεπτέμβριο στα οικονομικά και στις αποφάσεις για τα εισοδήματα σας!

Παρθένος – επιστροφές από άτομα ή και δικές σας προθέσεις για να επιστρέψετε σε πρώην ειδικά όσοι είστε στο α δεκ. η ανάδρομη κίνηση του Ερμή είναι πάνω σας. Οι λοιποί Παρθένοι από Σεπτέμβριο θα τρέξετε όλες σας τις εκκρεμότητες και θα ξεκαθαρίσει και τοπίο τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά.

Ζυγός – εσείς κλείνεστε αρκετά και κάνετε κρυφά ραντεβού με θαυμαστές ενώ δεν θέλετε να κοινοποιείτε τίποτα που μπορεί να σας πληγώνει! Από το Σεπτέμβριο σιγά σιγά θα ξεκαθαρίσετε μέσα σας πρώτα τι είναι αυτό που θέλετε και στα επαγγελματικό θα βάλετε μια σειρά με το παρασκήνιο βέβαια να συνεχίζεται. Ρίξτε μια μάτια στην υγεία και την ψυχολογία σας και μην φορτώνεστε με τα βάρη άλλων.

Σκορπιός – το α δεκ. θα αναθεωρήσει στόχους και την επαφή με πρώην φιλικά πρόσωπα. Να προσέξτε οι υπόλοιποι τις όποιες διαφωνίες με φίλους ή συνεργάτες αλλά θεωρώ ότι θα βρείτε τις απαραίτητες λύσεις για να επικοινωνήσετε αυτά που θέλετε και θα καταφέρετε να πετύχετε τους στόχους σας.

Τοξότης – επιστροφές και αναθεωρήσεις γύρω από το επαγγελματικό σας περιβάλλον θα έχετε ειδικά του α δεκ. ενώ οι υπόλοιποι από Σεπτέμβριο θα ξεκαθαρίσετε το τοπίο στα επαγγελματικά σας καθώς θα υπάρχουν αρκετά νέα δεδομένα. Φροντίστε μόνο να τα αξιοποιήστε σωστά και όχι παρορμητικά.

Αιγόκερως – για το α δεκ. θα δείτε ότι θα έρθετε σε επαφή με παλιούς συγγενείς ή άτομα από μακριά, μπορεί να επιστρέψουν και άτομα που ερωτικά είχατε χαθεί αρκετό καιρό ενώ οι υπόλοιποι θα τα βρείτε καλύτερα από Σεπτέμβριο μιας και θα είναι πιο καθαρό το τοπίο τόσο σε σπουδές, ταξίδια αλλά και επαφές με άτομα από το εξωτερικό θα σας ενθουσιάσουν.

Υδροχόος – η αναδρομή του Ερμή για εσάς θα σημάνει ότι πρέπει να προσέξετε περισσότερο θέματα οικονομικών, δανείων και οτιδήποτε μοιράζεστε στο από κοινού πορτοφόλι. Για τους υπόλοιπους θα κινείτε λίγο οι εύκολα από το Σεπτέμβριο αρκεί να είστε συνετοί στις οικονομικές υποχρεώσεις.

Ιχθύες – επιστροφές και αναθεωρήσεις με πρόσωπα που σας απασχόλησαν στο ερωτικό παρελθόν για το α δεκ. Για τους υπόλοιπους θα τρέξουν αρκετές επικοινωνίες και γνωριμίες αλλά και αποφάσεις για συνεργασίες και φυσικά θα υπάρχουν ευκαιρίες μες το Σεπτέμβριο!

 

Από τον Πάνο Ζήκο

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα