Η Γενέθλη του Λέοντα | 22/7 – 22/8

ΓΙΟΥΛΗ-ΙΛΛΥΤΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ
18/07/2024

«Ζήσε έτσι ώστε η ευτυχία σου να εξαρτάται όσο γίνεται λιγότερο από τα εξωτερικά πράγματα».

Επίκτητος

Αγαπημένοι Λέοντες, το Γενέθλιό σας ξεκινά με δράση, τον Ερμή και την Αφροδίτη χορηγούς σας και μια πανσέληνο στην πλάτη σας, που σας επιβάλλει να διεκπεραιώσετε θέματα της καθημερινότητάς και της εργασίας σας, διευθετώντας τις όποιες εκκρεμότητες.

Η αλήθεια είναι πως δεν θα γίνουν όλα αβίαστα, μιας και θα αντιμετωπίσετε μια σχετική δυσκαμψία από τους άλλους, ενώ μικροπροβλήματα που ενδέχεται να παρουσιαστούν θα γίνουν εμφατικά από την οικογένεια. Η πρόκληση είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, διότι εν τέλει, θα πραγματώσετε τους σκοπούς σας. Παρ’ όλα αυτά νοιώθετε καλά, τραβάτε τα βλέμματα των άλλων καθώς και τον θαυμασμό, και συνεχώς ομορφαίνετε. Είναι η εποχή, που μπορεί να ευδοκιμήσει η οποιαδήποτε διάθεση αλλαγής στην εμφάνισή σας, αλλά και οι αισθητικές επεμβάσεις. Μέχρις τις 26/7 να προσέχετε λίγο στις επαγγελματικές σας συνδιαλλαγές, αυτά που λέτε και αυτά που πράττετε, προκειμένου να αποφύγετε διαμάχες και οικονομική απώλεια.

Για όλο το διάστημα της Γενέθλης σας, θα είναι αυξημένη η κοινωνικότητά σας, θα έχετε αρκετές προτάσεις για εξόδους και παρέες, ενώ θα απολαμβάνετε τα θετικά σχόλια των φίλων και των γνωστών προς το πρόσωπό σας. Εν τούτοις, δεν θα παύσετε να «κυνηγάτε» το όνειρό σας, και να δρομολογείτε τους στόχους σας. Αυτό για εσάς, θα είναι ένα καλοκαίρι διαρκούς κίνησης, προκειμένου να αναπτύξετε τα οικονομικά σας και να υλοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Η πρόκληση είναι να μπορέσετε να χαλαρώνετε και να ξεκουράζεστε, προκειμένου να είστε συνεπείς σε ό,τι κάμετε, για να αποφύγετε τα κακόβουλα σχόλια. Θα κάμετε έξοδα για το σπίτι, για κοινωνικές εκδηλώσεις και για ταξίδια, ωστόσο θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με την διαχείρηση των οικονομικών σας, διότι κάποια από τα παραπάνω έξοδα δεν θα είναι αναμενόμενα.

Η πρόκληση είναι να διατηρήσετε την ισορροπία.

Με την Νέα Σελήνη στις 5/8 μπορείτε να θέσετε σε εφαρμογή τα δημιουργικά σας σχέδια που αφορούν τόσο στα επαγγελματικά σας, όσο και στις οικονομικές σας προσδοκίες. Είναι μια περίοδος θα βιώσετε έντονα συναισθήματα με το έτερόν σας ήμισυ, ενώ οι αδέσμευτοι μπορούν να απολαύσουν κι εκείνοι, την χαρά και τον έρωτα. Για όσους επιθυμούν την απόκτηση ενός παιδιού, οι συνθήκες ευνοούν, και είναι εξαιρετικά δημιουργική αυτή η περίοδος για τους καλλιτέχνες. Οι φοβίες που έχουν αναδυθεί το τελευταίο διάστημα, θα εξακολουθήσουν να σας απασχολούν, θεωρώ όμως πως, οι εως τώρα εσωτερικές σας διεργασίες είναι ικανοποιητικές, στο βαθμό που μπορούν να άρουν σε ένα μεγάλο ποσοστό τις ανασφάλειές σας, και να εξυπηρετήσουν την προβολή σας, καθώς και τις ορθές κινήσεις που χρειάζεται να κάνετε για την εξέλιξή σας, τόσο την προσωπική, όσο και την επαγγελματική. Η πρόκληση είναι να διατηρήσετε την ισορροπία.

Από τις 6/8 κι έπειτα τα οικονομικά σας γίνονται καλύτερα, ενώ δεν αποκλείεται να λάβετε χρήματα που σας όφειλαν. Υπάρχει η περίπτωση δε, να υπάρξει πρόταση για μια νέα δουλειά, και για όσους εργάζονται ήδη, συζήτηση για πιθανή προαγωγή. Ο Ερμής στην αναδρόμησή του, θα φέρει παλαιότερες σκέψεις ή επαγγελματικές προτάσεις πάλι στο προσκήνιο, ενώ παράλληλα η ενέργειά του, θα σας εξυπηρετήσει προκειμένου να κάνετε μια προσωπική ανασκόπηση, και να ξεκαθαρίσετε πλέον, αυτά που πραγματικά έχετε ανάγκη, προκειμένου να ζείτε την ζωή σας, για την δική σας ύπαρξη και όχι για τους άλλους. Η πρόκληση είναι, να αφουγκραστείτε την ψυχή σας, και όχι τις εξωτερικές επιταγές.

Στο επαγγελματικό επίπεδο, θα έχετε ήδη το plan B έτοιμο!

Το διάστημα από 16/8 εως το τέλος της Γενέθλης σας, θα σας ζητήσω να είστε πάρα πολύ προσεκτικοί με τα οικονομικά σας. Αποφύγετε να δανείσετε, προτάσεις για συνεργασίες ή οικονομικού τύπου επενδύσεις, σκεφθείτε τις δύο και τρεις φορές, χαλιναγωγήστε τις υπερβολές, διότι αυτή θα είναι μια περίοδος που θα δημιουργήσει εκνευρισμό, δυσκολίες στην καθημερινή ροή της οικογένειας, στην δουλειά, αλλαγή προσωπικού εάν είστε ιδιοκτήτες ή προϊστάμενοι και γενικότερες αλλαγές λόγω κωλυμάτων. Τέλος η Πανσέληνος στις 19/8, θα καταδείξει την ανάγκη για ξεκαθάρισμα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, που ενδέχεται να οδηγήσουν και σε αιφνίδια διάσπαση. Σε αυτήν την περίπτωση, ναι μεν θα ταραχτείτε, αλλά τουλάχιστον στο επαγγελματικό επίπεδο, θα έχετε ήδη το plan B έτοιμο!

 

Χαρούμενη Ηλιακή Επιστροφή!!!

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα