Αφροδίτη στον Λέοντα (12/7 – 5/8/24)

ASTROTEAM GUEST
10/07/2024

Η Αφροδίτη περνάει στον θερμό και πύρινο Λέοντα!

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα είναι φλογερή ερωμένη, θέλει όλη τη προσοχή και το θαυμασμό, τα φώτα και τους προβολείς πάνω της. Ερωτικά / οικονομικά γινόμαστε γενναιόδωροι αλλά και τόσο large που μπορεί να φτάνουμε σε υπερβολές στον έρωτα ή και το χρήμα ! Είναι μια Αφροδίτη που αγαπά τον έρωτα, το παιχνίδι, την χαρά, την διασκέδαση και μπορεί να φτάσει σε υπερβολικές εκδηλώσεις για να πάρει την προσοχή ενώ συχνά μπορεί να βρεθεί ανάμεσα σε κόλακες που μόνο καλό δεν της κάνουν καθώς της απομυζούν όλη την ενέργεια.

Οι όψεις της Αφροδίτης στον Λέοντα: η πρώτη όψη που θα σχηματίσει η Αφροδίτη είναι η αντίθεση με τον Πλούτωνα στις 01ο του Λέοντα/Υδροχόου (12/7) βγάζοντας στην επιφάνεια ζήλειες, ύπουλα παιχνίδια εξουσίας και φοβίες ή εμμονές για τις σχέσεις και τα οικονομικά. Στις 21/7 η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δια φέρνει ευχάριστες εξελίξεις και γνωριμίες ενώ το τετράγωνο με τον Ουρανό (2/8) φέρνει ανατροπές και ρήξεις σε σχέσεις ή συνεργασίες.

Η επιρροή τηςΑφροδίτης ανά ζώδιο – Ωροσκόπο:

Κριός – ο έρωτας θα σας κάνει τους πιο τυχερούς της περιόδου, δημιουργικά πρότζεκτ χαίρουν φήμης κοινού. Προσέξτε τα οικονομικά ρίσκα ειδικά του γ δεκ.

Ταύρος – η ανάγκη να φτιάξετε και να διακοσμήσετε το σπίτι σας θα σας ανεβάσει το κέφι. Προσοχή όσοι είστε στις πρώτες δυο μέρες και στο γ δεκ στις οικογενειακές σχέσεις ή σχέσεις συγκατοίκησης καθώς μπορεί να υπάρξουν διαφωνίες ή ρήξεις και να αιφνιδιαστείτε.

Δίδυμοι – επαφές και κοινωνικότητα θα σημάνει η παραμονή της Αφροδίτης και θα σας κάνει ακόμη πιο επικοινωνιακούς από ότι είστε συνήθως. Μακρυά από κουτσομπολιά ή λόγια που μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση για το γ δεκ.

Καρκίνος – τα οικονομικά της δουλειάς σε πρώτο πλάνο, ευκαιρίες αρκετές αλλά προσοχή στα έξοδα. Προσοχή σε δάνεια ή οικονομικές δοσοληψίες με τους φίλους σας γιατί μπορεί να υπάρξουν σοβαρές παρεξηγήσεις κι συγκρούσεις γι αυτούς τους λόγους ειδικά όσοι είστε στις αρχές του α δεκ και του γ δεκ.

Λέων – η Αφροδίτη πάνω σας σας κάνει να λάμπετε & να ακτινοβολείτε! Κρίσεις σε μια σχέση η συνεργασία ειδικά όσο είστε γεννημένοι τις πρώτες δυο μέρες ενώ προσοχή δείξτε σε ρίσκα οικονομικά για να μην βρεθείτε ακάλυπτοι ειδικά του γ δεκ.

Παρθένος – η Αφροδίτη ένα ζώδιο πίσω από εσάς μπορεί να δίνει προστασία από κρυφούς εχθρούς αλλά θα πρέπει να έχετε το νου σας σε σχέσεις αδιέξοδες ή που μπορεί να μην πρέπει να βγουν στην επιφάνεια. Προτιμήστε αυτη τη περίοδο να εχετε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας για να ξεκουράζεστε από το να κυκλοφορείτε σε ανούσιες παρέες.

Ζυγός – η Αφροδίτη σας φέρνει κοντά με άτομα νέα, φίλους ή γνωριμίες, ο έρωτας μπορεί να κρύβεται ανάμεσα στους φίλους σας ή να αναπτυχθεί μέσα από μια διαδικτυακή γνωριμία. Προσοχή όμως σε τι παρέες μπλέκετε και τι προθέσεις έχουνε αυτά τα άτομα ειδικά όσοι είστε στο γ δεκ.

Σκορπιός – λάμπετε στο επαγγελματικό κομμάτι και κάνετε τονωτικές ενέσεις στη καριέρα, προβολή της δουλειάς & της εικόνας σας. Για το α δεκ μια κρίση στο σπιτι μπορεί να έχει αντίκτυπο στη δουλειά και το αντίθετο. Προσέξτε όμως τις σχέσεις στον επαγγελματικό χώρο αλλά και τις προτάσεις που μπορεί να σας κάνουν ειδικά όσοι είστε στο γ δεκ γιατί θα υπάρξουν ρήξεις και παρεξηγήσεις με εργοδότες.

Τοξότης – η Αφροδίτη σας πάει εσάς εκεί στον Λέοντα καθώς ανοίγει τα πεδία αναζήτησης & μέσα από ξένους, ταξίδια μπορείτε να βρείτε τον έρωτα στις διακοπές σας.

Αιγόκερως – αυξάνεται η σεξουαλικότητα σας ! Θα προσέξτε να μην κάνετε υπερβολές στα από κοινού έξοδα καθώς δεν θα τα εκτιμήσετε σωστά & θα τρέχετε να μαζέψετε το κουβάρι με διαφωνίες και εντάσεις !

Υδροχόος – Κάποιοι από εσάς μπορεί να βρουν νέους συνοδοιπόρους είτε σε ερωτικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο ! Προσοχή σε μια κρίση στο γάμο η στα επαγγελματικά για τους γεννημένους τις πρώτες δυο μέρες ενώ για το γ δεκ ρήξεις και διασπάσεις από αντιδραστικότητα και επιβολή.

Ιχθύες – η Αφροδίτη θα είναι σε ενα τομέα που αφορά την εργασία, την ρουτίνα σας και τις σχέσεις με τους υφιστάμενους. Εκει μπορεί να δείτε μια πιο γλυκιά ατμόσφαιρα αλλά μην υπερεκτιμάτε καταστάσεις καθώς μπορεί να βρεθείτε μπλεγμένοι σε παρεξηγήσεις με συναδέλφους που δεν φανταζόσασταν ειδικά εσείς του γ δεκ.

 

Από τον Πάνο Ζήκο

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα