Δίας στους Διδύμους – Επικοινωνία, πληροφορία και εύνοια!

ΧΡΥΣΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ
19/06/2024

Δίας ο πλανήτης της επέκτασης, της επικοινωνίας, της αισιοδοξίας, της φιλοσοφίας αλλά και της υπερβολής!

Ο Δίας κυβερνήτης του τοξότη και παραδοσιακά των Ιχθύων, θα βρίσκεται σε θέση αδυναμίας απέναντι στους διδύμους όπου θα περάσει στις 26 Μαΐου και θα παραμείνει ένα χρόνο ως και 9 Ιουνίου 2025.Αυτό το χρονικό διάστημα θα φέρει πληροφορία, δημοφιλία, φιλικότητα, ευκολία στο γράψιμο στην ομιλία αλλά και στις συναλλαγές. Θα υπάρχει ενθουσιασμός για να κάνει πολλά, αλλά και να μάθει επίσης. Πολλές φορές όμως θα δυσκολεύεται επειδή ο υπερβολικός ενθουσιασμός προκαλεί διάσπαση, υπέρμετρη φλυαρία και χάνει τον στόχο του. Γι’ αυτό πρέπει να έχουμε μέτρο και σύνεση ώστε να αξιοποιηθούν σωστά τα δώρα που θα προσφέρει στον καθένα μας, ανάλογα τη θέση που βρίσκεται στον χάρτη μας αυτόν τον ένα χρόνο. Πάμε να δούμε πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο χωριστά.

Κριός

Ο Δίας θα αυξήσει την επικοινωνία και τις καλές σχέσεις με τους γύρω σας ακόμη κ με κόσμο που δεν μιλούσατε! Ίσως θελήσετε αγαπημένοι να προγραμματίσετε εκμάθηση σε νέα πράγματα ή να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας με μια ξένη γλώσσα.  Μπορείτε ακόμη να ετοιμάσετε νέα πλάνα για ταξίδια ή να διορθώσετε σχέσεις με αδέλφια και συγγενείς.

Ταύρος

Για εσάς ο Δίας, θα σας κινητοποιήσει να ασχοληθείτε με τα εισοδήματα αλλά και σκέψεις πώς να αυξήσετε την περιουσία σας. Μπορείτε να διεκδικήσετε ότι σας αξίζει αλλά και να ικανοποιήσετε τον εαυτό σας με δώρα που θα δυναμώσουν και την αυτοπεποίθηση.

Δίδυμοι

Δίας στους Διδύμους λοιπόν και ποιος σας πιάνει! Νέα σχέδια, νέες συμφωνίες, νέες σχέσεις ερωτικές, φιλικές αλλά και ξεκίνημα σε νέες επαγγελματικές προτάσεις. Επίσης ότι δεν προχώραγε ή είχε παγώσει τώρα είναι η ευκαιρία να επανεξετάσετε υλοποιώντας το. Τέλος Δίας είναι αυτός μπορεί να δώσει και κιλάκια!

Καρκίνος

Εδώ έχουμε προστασία στην υγεία και την ψυχή, προστασία από κρυφούς εχθρούς αλλά και διάθεση να ξεκινήσετε ψυχοθεραπεία αν το επιθυμείτε. Είστε πρόθυμοι να προσφέρετε την βοήθεια σας σε όσους την ζητήσουν με προσοχή όμως να μην θυσιαστείτε.

Λέων

Δίας στα Λιοντάρια και τα οικονομικά παίρνουν άνοδο, το μέλλον είναι μπροστά και σας χτυπά την πόρτα σε νέες πρωτοπόρες συνεργασίες που ίσως δεν είχατε σκεφτεί. Νέοι φίλοι μπαίνουν στην ζωή σας και δίνουν χαρά στην καθημερινότητα σας.

Πάρθενος

Δίας στους Παρθένους και στο μεσουράνημα σας. Εδώ η δημόσια εικόνα, η οικογένεια και η καριέρα σας θα προβάλλονται θετικά και εξελικτικά αν έχετε δουλέψει και κοπιάσει γι’ αυτό το προηγούμενο διάστημα. Είναι μια περίοδος προστασίας για εσάς αλλά και θαυμασμού από τους γύρω σας!

Ζυγός

Δίας στους ζυγούς και μια θετική όψη τριγώνου θα φέρει ταξίδια, επιμόρφωση, ανθρώπους από το εξωτερικό ή από τον χώρο της φιλοσοφίας. Καλή θέση για τυχόν υποθέσεις με νομικά ζητήματα να τακτοποιήσετε. Αν είστε σπουδαστές να πάρετε το πτυχίο σας με επιτυχία ή ακόμη και δίπλωμα αυτοκινήτου.

Σκορπιός

Δίας στους σκορπιούς και εδώ έχουμε ενασχόληση με θέματα περιουσίας ή χρήματα που προέρχονται από τον σύντροφο. Ευνοεί εμβάθυνση στις σχέσεις αλλά και ερωτική διάθεση. Επίσης είναι μια καλή περίοδος για ψυχανάλυση.

Τοξότης

Δίας στους Τοξότες και εδώ άξονας με διδύμους ευνοεί νέα ξεκινήματα σε σχέσεις αλλά κ επαγγελματικές συμφωνίες συνεργασίες. Αν κάποιος επιθυμεί, είναι πολύ καλή περίοδος να επισημοποιήσει σχέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

Δίας στους Αιγόκερους και εδώ έχουμε εύνοια στην καθημερινότητα αλλά και με συνεργάτες. Είναι περίοδος ενασχόλησης με την υγεία και την φυσική κατάσταση. Καλύτερες διατροφικές συνήθειες όπως και ευκολότερα ακολουθείτε το πρόγραμμα προσέχοντας έτσι τον ένα και μοναδικό εαυτό σας.

Υδροχόος

Δίας στους Υδροχόους και η χαρά για διασκέδαση, φλερτ και καλή διάθεση θα σας συντροφεύει για ένα χρόνο. Εδώ έχουν εύνοια οι καλλιτέχνες, οι ηθοποιοί αλλά και οι εκπαιδευτικοί. Όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν παιδιά είναι μια πολύ καλή περίοδος να ξεκινήσουν!

Ιχθύες

Δίας στους ιχθύς όπου έρχεται να δώσει χαρά και αισιοδοξία μέσα στο σπίτι με τους οικείους σας λύνοντας έτσι και τυχόν προβλήματα που ίσως είχαν προηγηθεί. Ευνοείστε αν επιθυμείτε για αγορά κατοικίας ή διαμόρφωση στην ήδη υπάρχουσα. Επίσης, περίοδος να περνάτε καλά με φίλους και ανθρώπους που αγαπάτε μέσα στο σπίτι.

 

Από την Κυπραίου Άννα

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα