Ερμής στον Καρκίνο (16/6 – 2/7/24) | «Η λογική βουτά στο συναίσθημα»

ASTROTEAM GUEST
16/06/2024

Ο Ερμής πλανήτης της λογικής και της διάκρισης περνά στον ευαίσθητο & συναισθηματικό Καρκίνο.

Τώρα το μυαλό μας θα φιλτράρει περισσότερο μέσα από το συναίσθημα παρά τη λογική και χάνουμε την αντικειμενικότητα μας όταν πρόκειται να πάρουμε αποφάσεις. Μπορούμε να νοιώσουμε καλύτερα αυτά που μας λένε και να συναισθανθούμε τους άλλους αλλά δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος όταν πρέπει να διαλέξουμε ανάμεσα σε επαγγελματικά ζητήματα. Το ένστικτο μπορεί μεν να μας βοηθάει αλλά από την άλλη η έλλειψη διάκρισης μας μπερδεύει. Η καθημερινότητα αλλά και οι επαφές μας θα περιστρέφονται κυρίως γύρω από την οικογένεια ενώ θα είμαστε πιο ευεπηρέαστοι στο περιβάλλον μας στην επικοινωνία από αυτά που ακούμε. Βοηθάει τους Καρκίνους, Σκορπιούς & Ιχθύς αλλά και τους Ταύρους, Παρθένους & Αιγόκερους.

Οι όψεις του Ερμή το ίδιο διάστημα:

Αρχικά (17/6) η σύνοδος με την Αφροδίτη στις 00.19ο Καρκίνου φέρνει γλυκιές συναντήσεις, όμορφη επικοινωνία μιας και θα ανοίξει η όρεξη για βόλτες και επαφές. Στις 21/6 το εξάγωνο με τον Άρη στο Ταύρο βοηθά στο να υλοποιήσουμε ιδέες, να βάλουμε μπροστά τις σκέψεις σε πράξεις. Ένα τρίγωνο με τον Κρόνο στις 19ο Ιχθύων (26/6) λειτουργεί επιβοηθητικά αν αφήσουμε στην άκρη το υπερθετικό συναίσθημα μας & βάλουμε σε μια τάξη όσα θέλουμε να πούμε. Δυνατότητα να υπογράψουμε καλύτερες συμφωνίες. Λίγο μετά (30/6) το εξάγωνο με τον Ουρανό στις 24ο Ταύρου δίνει όμορφες εκπλήξεις, νεότερα και ιδέες που μας βοηθούν στο να ελιχθούμε στη καθημερινότητα μας σε οτιδήποτε προκύψει ενώ το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στις 29.55ο Ιχθύων (2/7) μας κάνει ευαίσθητους και ευσυγκίνητους στη επικοινωνία, προσοχή στην αφηρημάδα μόνο, σύλληψη καλλιτεχνικών ιδεών.

Η επιρροή του Ερμή από τον Καρκίνο ανά ζώδιο – Ωροσκόπο:

Κριός – επικοινωνία & επαφές με την οικογένεια σας ή συζητήσεις για ένα ακίνητο σας ανακουφίσουν

Ταύρος – επαφές και συζητήσεις με τα αδέρφια σας, αγοραπωλησίες/ κινητικότητα σε εκδρομές ή ταξίδια, κάθεστε ξανά στα θρανία

Δίδυμοι – οικονομικές δοσοληψίες και έγγραφα για οικονομικά σας απασχολούν και έχετε θετικότερα νέα από μια δουλειά

Καρκίνος – έντονη καθημερινότητα και ειδήσεις που σας αφορούν, γνωριμίες και ταξιδάκια ή συζητήσεις & επαφές με φίλους σας φέρνουν στο προσκήνιο, αδράξτε τις ευκαιρίες για συμφωνίες που αφορούν σπουδές η ταξίδια στο εξωτερικό

Λέων – κρυφές συζητήσεις επί των επαγγελματικών ή & προσωπικών θεμάτων, το παρασκήνιο δεν είναι απαραίτητα αρνητικό για εσάς. Θέματα υγείας βελτιώνονται.

Παρθένος – επαφές με φίλους & γνωστούς, ομάδες ή συλλόγους, η επίτευξη στόχων σας ικανοποιεί, κοινά ενδιαφέροντα μοιράζεστε με άλλους, έντονα κοινωνική περίοδος κρύβει όμορφες και ευχάριστες εκπλήξεις

Ζυγός – επαγγελματικές συζητήσεις και μίτινγκ, αποστολές βιογραφικών θα πετύχουν τώρα και θα έχουν μακροημέρευση με αποτέλεσμα να νιώσετε ότι οι σπουδές σας πιάνουν τόπο.

Σκορπιός – επαφές με το εξωτερικό ή δουλειά μέσω Διαδικτύου, νεότερα για μεταπτυχιακά ή αποφοιτήσεις σας φέρνουν το χαμόγελο στα χείλη σας. Περισσότερη αισιοδοξία στη σκέψη και όραμα για το αύριο .

Τοξότης – συζητήσεις περί των οικονομικών σας με το σύντροφο, το δημόσιο, την εφορία κι γενικά οτιδήποτε μοιράζεστε. Θετικότερα νέα θα πάρετε από ασφάλειες ή αποζημιώσεις.

Αιγόκερως – επαφές για νέες συνεργασίες ή & γνωριμίες με άτομα που ενδιαφέρονται να μπουν στη ζωή σας θα έχουν τάση μακροημέρευσης και σας ικανοποιούν πλήρως.

Υδροχόος – συζητήσεις για καθημερινά & πρακτικά ζητήματα, για τη ρουτίνα/ την εργασία σας, τακτοποίηση εκκρεμοτήτων υγείας βαίνουν καλώς.

Ιχθύες – φλερτ και γνωριμίες στον ερωτικό τομέα, νεότερα που σας δίνουν χαρά από τα παιδιά σας ή τις επιχειρηματικές σας ιδέες. Τώρα τα ευρήματα σε προσωπικό επίπεδο μπορεί να έχουν πολύ καλύτερη προοπτική!

 

Από τον Πάνο Ζήκο

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα