Πανσέληνος στον Αιγόκερω (22.6 – 4.07 π.μ.) | “Υπερευαισθησία, εξαπάτηση & έλλειψη ορίων”

ASTROTEAM GUEST
15/06/2024

Η πανσέληνος του μήνα Ιούνη γίνεται στις 01.07ο του Αιγόκερω στις 22.6. Αφορά τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους των πρώτων 3 ημερών και τους μεταβλητούς τελευταίας ημέρας, συγκεκριμένα όσους είναι γεννημένοι από 20 – 24.6, 22 – 26.9, 21 – 25.12 & 20 – 24.3.

“Υπερευαισθησία, εξαπάτηση & έλλειψη ορίων”

Μια πανσέληνος που έχει σε αντίθεση τον Ερμή και την Αφροδίτη στον Καρκίνο και τετράγωνο προς τον Ποσειδώνα ασύμβατο στις 29.58ο των Ιχθύων! Αρχικά να πούμε ότι η αντίθεση του Ερμή και της Αφροδίτης μπορεί να δώσει μία μεγαλύτερη ένταση που θα υπάρχει εκείνες τις μέρες στο κομμάτι της επικοινωνία στις σχέσεις. Νιώθουμε ότι δεν υπάρχει κατανόηση των διαφορετικών αναγκών σε όλη τη γκάμα των διαπροσωπικών σχέσεων. Αρκετές πληροφορίες θα τρέχουν με ένταση από και προς εμάς και μάλιστα κάποια από αυτά τα μηνύματα ή τις συναντήσεις μπορεί να ακυρώνονται ή να ματαιώνονται λόγω της όψης του Ποσειδώνα ! Μια τέτοια πανσέληνος μιλάει για ευθύνες, για έλλειψη ορίων σε επαγγελματικές σχέσεις και τί επιδιώξεις μπορούμε να έχουμε που μπαίνουν μπροστά εν μέσω καλοκαιριού. Ο Ποσειδώνας σχηματίζει ένα τετράγωνο προς τα φώτα (Ήλιο -Σελήνη) δημιουργώντας υψηλές προσδοκίες και μια εντελώς θολή οπτική για το τί γίνεται γύρω μας. Γι’ αυτό ειδικά για τα επαγγελματικά κρατήστε μικρό καλάθι για να μην απογοητευτείτε περισσότερο. Σε κοσμικό επίπεδο μπορεί να δούμε ενέργειες από κράτη, οργανισμούς (φαρμακευτικές) ή δημόσιους φορείς με αρνητικό πρόσημο ως προς τις χρηματοδοτήσεις, τα δημόσια ταμεία ή τις κοινωνικές κρατικές δαπάνες. Πιθανόν να υπάρξουν διακοπές σε συμφωνίες οικονομικών όρων μεταξύ κρατών. Προβλήματα σε υδροδότηση και ο, τι σχετίζεται με το νερό (ξηρασίες, πλημμύρες).

Σε ποιο τομέα θα επηρεάσει κάθε ζώδιο η πανσέληνος στον Αιγόκερω;

Κριός – σας ζητά να ολοκληρώσετε επαγγελματικά θέματα και η επικοινωνία – συζητήσεις με την οικογένεια ή έναν δικό σας άνθρωπο μπορεί να σας φέρει σε ένα δίλλημα ή αδιέξοδο για το ποιον δρόμο να διαλέξτε ! Μη γίνετε επιθετικοί απέναντι στους άλλους, διατηρήστε τη ψυχραιμία σας και μην επιμένετε να πάρετε αποφάσεις καθώς αυτές μπορεί να ακυρωθούν.

Ταύρος – μεγαλύτερη είναι η αγωνία σας για ένα θέμα σπουδών, αναμένετε έγγραφα ή εισιτήρια για μετακινήσεις και ταξίδια που θέλετε να κάνετε ! Οι ευκαιρίες δεν θα αργήσουν να έρθουν απλά θα χρειαστεί υπομονή από μεριά σας, κάτι που διαθέτετε εσείς οι Ταύροι από τη φύση σας! Η προσοχή σας να είναι στις παρεξηγήσεις με φίλους, γνωστούς ή πελάτες αν εμπορεύεστε από το διαδίκτυο.

Δίδυμοι – η πανσέληνος σας ζητά να ολοκληρώσετε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις με τρίτα πρόσωπα ή με το ταίρι σας. Το μόνο που θα χρειαστεί είναι να βάλετε την ευελιξία και την προσαρμοστικότητα, κάτι που ήδη ξέρετε πως να κάνετε για να αποφύγετε περιττές κουβέντες και εντάσεις σε συζητήσεις (για τα οικονομικά) που δεν βγάζουν πουθενά και φυσικά να μην βιάζεστε να βάλετε υπογραφές τώρα.

Καρκίνος – η πανσέληνος είναι απέναντι σας και είστε το δεύτερο ζώδιο στη σειρά που σας αφορά περισσότερο και εστιάζει σε θέματα διαπροσωπικών σχέσεων και συνεργασιών. Πιθανόν να δείτε ότι ολοκληρώνονται κάποια από τα σχέδια σας με συνεργάτες ή ένα σημαντικό άνθρωπο στη ζωή σας με την συναισθηματική απογοήτευση να παίρνει το πάνω χέρι. Το μόνο που χρειάζεται να δείξετε προσοχή είναι η δική σας παρορμητικότητα στο να ξεθάβετε τα απωθημένα σας πίσω από κάθε συζήτηση και προφανώς να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα.

Λέων – η πανσέληνος γίνεται σε ένα κομμάτι που αφορά τη καθημερινή εργασία και τις ισορροπίες στην υγεία και το στρες που έχετε από αυτήν. Ρυθμίστε καλύτερα τα ωράρια ύπνου – ξεκούρασης και μην φορτώνεστε με δουλειές μόνο και μόνο για να αποδείξετε πόσο ικανοί είστε γιατί το πιθανότερο είναι ότι παραμονεύει η εξάντληση. Αν υπάρχει ένα κώλυμα με ένα συνάδελφο στη δουλειά μην τραβήξετε παραπάνω το σκοινί γιατί θα υπάρξουν παρεξηγήσεις.

Παρθένος – η πανσέληνος σας ζητά να ολοκληρώσετε ένα προσωπικό – ερωτικό ζήτημα ή ένα θέμα με τα παιδιά σας. Θα βρείτε τις υποστηρίξεις που θέλετε εφόσον και εσείς κρατήστε την ψυχραιμία και είστε ευέλικτοι. Για τους αδέσμευτους μπορεί να είναι και μια ευκαιρία για να γνωρίσετε κάποιον που θα σας συναρπάσει αλλά ταυτόχρονα σας τρομάζει το ενδεχόμενο να χάσετε τον έλεγχο.

Ζυγός – εσείς είστε το τρίτο ζώδιο κατά σειρά που αφορά η πανσέληνος αυτή και ζητά να ολοκληρώσετε ένα θέμα με την οικογένεια σας ή το σπίτι. Η προσοχή σας να είναι κυρίως σε συζητήσεις που θα κάνετε για τα σχέδια σας (επαγγελματικά/οικογενειακά) και στην διαχείριση της αντίδρασης σας απέναντι στις πιθανές διαφωνίες καθώς εύκολα μπορεί να απογοητευτείτε.

Σκορπιός – η πανσέληνος σας ζητά να στρέψετε τη προσοχή σας σε οτιδήποτε αφορά την επικοινωνία και τις μετακινήσεις σας (μεταφορικό/ωρολόγια προγράμματα). Αν έχετε αδέρφια ένα ζήτημα τους θα σας απασχολήσει περισσότερο τώρα και θα χρειαστεί να βρείτε τρόπο να το επικοινωνήσετε. Πιθανόν να έχετε ειδήσεις ή νεότερα για σπουδές ή κάποια σχολή αν είστε σε αντίστοιχη φάση.

Τοξότης – η πανσέληνος αυτή γίνεται στον τομέα των οικονομικών. Σας φέρνει αντιμέτωπους με το να πάρετε αποφάσεις που θα έχουν οικονομικό αντίκτυπο. Προσοχή μόνο να μην υπερβείτε τις αγορές καθώς θα υπάρχουν αρκετά έξοδα. Προστατεύστε το πορτοφόλι σας από πιθανές κλοπές.

Αιγόκερως – η πανσέληνος γράφει το όνομα σας και δεν καταλαβαίνει καθόλου από το ότι είστε σε περίοδο θερινής ανάπαυλας. Αποφάσεις τόσο για τις προσωπικές όσο και για τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις καλείστε να πάρετε και θα χρειαστεί να είστε ψύχραιμοι σε αυτά που θα συζητήσετε με τους δικούς σας ανθρώπους. Οριοθετήστε μια κατάσταση που σας προβληματίζει μέσα στο σπίτι χωρίς να ανταποκριθείτε σε συναισθηματικούς εκβιασμούς.

Υδροχόος – η πανσέληνος αυτή εστιάζει σε θέματα ψυχολογίας και παρασκηνίου αφού γίνεται ένα ζώδιο πίσω από το δικό σας. Τώρα είναι η ώρα να κλείσετε κεφάλαια και ο καλύτερος τρόπος είναι να αποτραβηχτείτε από περιττές επαφές και επικοινωνίες που μόνο καλό δεν θα κάνουν. Προσέξτε τι φορτώνεστε σε ψυχολογικό επίπεδο από τους άλλους. Διαφυλάξτε τα μυστικά σας ειδικά αν αυτά έρχονται από τον χώρο της εργασίας σας.

Ιχθύες – η πανσέληνος αυτή σας ζητά να είστε πιο συγκεκριμένοι με τους στόχους που έχετε θέσει. Πιθανόν να υπάρχουν διαφωνίες με φίλους ή μέσα σε ομάδες για αυτά που σχεδιάζετε αν τα κοινοποιήσετε, βρείτε τρόπο να ελιχθείτε έτσι όπως μοναδικά ξέρετε να κάνετε. Μην μπείτε στη διαδικασία να πάρετε αποφάσεις για οικονομικά ή για αγορές υψηλού κόστους καθώς εύκολα μπορεί να εξαπατηθείτε.

 

Από τον Πάνο Ζήκο

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα