Η Γενέθλη του Κριού – 21/3 έως 20/4

ASTROTEAM GUEST
17/03/2023

Χρυσόμαλλοι Κριοί, ικμάδα της άνοιξης, ακούραστοι μαχητές, πρωτοπόροι και ανεξάρτητοι διεκδικητές της ζωής. Αρχηγέτες του ζωδιακού όλου, Χαρούμενη Ηλιακή Επιστροφή!!!

Θείο δώρο για τον γενέθλιό σας μήνα η Νέα Σελήνη επάνω σας, προωθεί τα νέα ξεκινήματα, που είναι η ίδια σας η φύση. Τώρα, είναι η ώρα να θέσετε σε εφαρμογή όλα σας τα σχέδια, αλλά και να κάνετε μια νέα αρχή, σε ό,τι σας έχει κουράσει. Το γενέθλιό σας, σάς βρίσκει με έντονη διάθεση για επικοινωνία, δραστηριότητα, προβολή και λίγα παραπανίσια κιλάκια. Η πρόκληση όμως είναι, οι εγωιστικές σκέψεις και τα ωμά λόγια. Θα σας ωφελήσει πολύ, εάν αφουγκράζεστε αυτό που οι άλλοι έχουν να σας πουν, και μιλήσετε, αφού έχετε πρώτα σκεφτεί καλά αυτό που θα πείτε. Ίσως ανακαλύψετε παρασκηνιακές κινήσεις σε βάρος σας και πιθανόν κάποιο ηλικιωμένο άτομο στο περιβάλλον σας να χρειαστεί την προσοχή σας. Καθώς η εσωτερική σας ευαισθησία, θα ασκεί πιέσεις στην λογική σας, φροντίστε να χαλιναγωγήσετε τα νεύρα σας. Η δημιουργική φαντασία και η έντονη διαίσθηση που θα έχετε, προσφέρουν την ευκαιρία για απομόνωση και εσωτερικό διάλογο.

Η πρόκληση είναι, να εξετάσετε τα ενδεχόμενα σε βάθος!

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Βόρειο Δεσμό, που θα είναι ενεργειακά σε ισχύ από την πρώτη κιόλας ημέρα, θα σας φέρει ενδιαφέρουσες προτάσεις, αύξηση εσόδων, χρήματα που δεν περιμένατε καν και γνωριμίες που μπορεί να αποδειχθούν ιδιαίτερα ωφέλιμες,. Ευνοούνται νέες σχέσεις και συνεργασίες. Η πρόκληση είναι, να εξετάσετε τα ενδεχόμενα σε βάθος, επικεντρωμένοι στην ουσία των στόχων και των επιθυμιών σας, μιας και αυτά θα είναι τα «παιδαγωγικά πλαίσια» του Πλούτωνα για εσάς, με το πέρασμά του στον Υδροχόο στις 23/3. Από τις 25/3 που ο Άρης θα περάσει στον Καρκίνο, ίσως προκληθούν εντάσεις μέσα στην οικογένεια, την εργασία ή αναστάτωση σε θέματα ακίνητης περιουσίας. Με την συνδρομή του Κρόνου ωστόσο, θα αντεπεξέλθετε στις αντιξοότητες με σθένος. Άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον, θα είναι αρωγοί στην αντιμετώπιση των καταστάσεων.

Τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου, θα έχετε έντονα ρομαντική διάθεση, τονωμένη αυτοπεποίθηση, θα νοιώσετε πιο απελευθερωμένοι από καταστάσεις που σας πίεζαν εσωτερικά, θα γίνετε πιο δημοφιλείς. Κάποιοι, θα έχουν την ευκαιρία να αποκαταστήσουν σχέσεις που είχαν διαρραγεί, ενώ κάποιοι θα νοιώσουν πίεση λόγω οικονομικής αστάθειας και εκκρεμοτήτων που πρέπει να διευθετηθούν. Με την είσοδο όμως του Ερμή στον Ταύρο και την σύνοδό του με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης, νέες ιδέες θα προκύψουν προκειμένου να διασφαλίσετε τα οικονομικά σας. Θα ευνοηθούν οι κοινωνικές και επαγγελματικές επαφές, δεν αποκλείεται να συνάψετε νέες συμφωνίες, ενώ θα σας δοθεί η δυνατότητα ρύθμισης των οφειλών σας με εύκολο και ευέλικτο τρόπο. Η Πανσέληνος στις 6/4, θα φέρει στο προσκήνιο θέματα σχέσεων, ζητήματα που δεν τα περιμένατε και ίσως σας ξαφνιάσουν. Η πραγματικότητα ίσως φανεί σκληρή, μα θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις δίνοντας προτεραιότητα στις δικές σας αξίες, όσο κι αν αυτό σας στενοχωρήσει.

Η πρόκληση εδώ είναι να προσέχετε τον φανατισμό στις απόψεις σας…

Η Αφροδίτη από τους Διδύμους στις 11/4, σας χαρίζει αβρότητα στην επικοινωνία και ευελιξία. Θα αρχίσετε να δίνετε σώμα και πνοή στους στόχους και τις επιθυμίες σας, ενώ οι σχέσεις με τους φίλους σας, από τους οποίους θα λάβετε και βοήθεια, θα αγγίξουν ένα πιο βαθύ, εσωτερικό πεδίο. Θα απολαύσετε μικρές αποδράσεις με παρέες, αλλά η πρόκληση εδώ είναι να προσέχετε τον φανατισμό στις απόψεις σας. Κι ενώ το τρίτο δεκαήμερο των Κριών, περιμένει διακαώς να ανακουφιστεί από την πύρινη ανάσα του Πλούτωνα, η Ηλιακή Έκλειψη στις 20/4, που αφορά κυρίως στους γεννημένους στις 18,19 και 20/4, θα φέρει αναστάτωση και αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο. Ίσως αναθεωρήσετε πεποιθήσεις που πλέον δεν σας εξυπηρετούν και αλλάξετε στάση ζωής και οπτικής των πραγμάτων. Ενδεχομένως να επαναπροσδιορίσετε τις επιθυμίες και τους στόχους σας και έτσι θα δείτε και τις σχέσεις σας να παίρνουν έναν άλλο δρόμο. Ανδρικά άτομα του περιβάλλοντός σας, θα χρειαστούν την φροντίδα σας. Προσοχή στην υγεία σας. Η πρόκληση εδώ είναι, να αναγνωρίσετε ό,τι έως τώρα συντηρείται με τριγμούς και να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές από πριν, τουλάχιστον ότι περνά από το δικό σας χέρι, προκειμένου οι συνθήκες να είναι το δυνατόν πιο ευνοϊκές.

Η περίοδος των γενεθλίων σας, ανοίγει με Νέα Σελήνη στην μηδενική μοίρα, την μοίρα της ανθρωπότητας, δίνοντας χώρο να υποδεχθεί το καινούργιο και κλείνει με Νέα Σελήνη στην τελευταία, αναιρετική μοίρα του Κριού ολοκληρώνοντας τον κύκλο. Φεύγει, έχοντας δώσει το άγγελμα για ό,τι νέο χρειαζόταν να γεννηθεί, και παίρνει μαζί της, ό,τι φθαρμένο για να το εξαγνίσει.

 

Από τη Γιούλη-Ιλλύτη Παπαγιάννη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα