Το Ζώδιο του Μήνα – Σκορπιός

ΒΑΣΙΑ ΜΑΥΡΑΚΗ
04/11/2022

Σκορπιός η σκοτεινή γοητεία! Σκορπιοί χρόνια σας πολλά!

«Όταν περάσουνε τα χρόνια απ’ τον Σκορπιό και δεν θα έχεις άλλο για να με μισήσεις… Στείλε μου τότε μόνο ένα ευχαριστώ που σε δε σκότωσα και σε άφησα να ζήσεις».
«Οι πρώτες Λέξεις» Σωκράτης Μάλαμας σε στίχους Οδυσσέα Ιωάννου, γιατί η Αστρολογία κρύβεται παντού…

Στα σκοτεινά βάθη της λίμνης Λέρνης

Στα σκοτεινά βάθη της λίμνης Λέρνης κοιμάται ένα τέρας φοβερό με εννέα φιδίσια κεφάλια…  Στα σκοτεινά βάθη της Ψυχής κοιμούνται οι φόβοι των ανθρώπων που έχουν αμέτρητα κεφάλια… Στα σκοτεινά βάθη του Σκορπιού που αντιπροσωπεύει την πιο βαθιά Ψυχή κοιμάται η Λερναία Ύδρα του υποσυνείδητου… Αυτός είναι ο Ήλιος του Σκορπιού, ο πιο σκοτεινός ο πιο εσωτερικός και διεισδυτικός από όλους γιατί κάνει τον άνθρωπο αιώνιο σκαπανέα της ίδιας του της ύπαρξης. Αν τα νερά του Καρκίνου είναι τα νερά ενός καθαρού ποταμού και τα νερά των Ιχθύων είναι τα νερά της απέραντης θάλασσας, τα νερά του Σκορπιού είναι βάλτος, είναι έλος ακίνητο με ένα πλήθος παράξενων πλασμάτων εγκλωβισμένων στο λασπερό του βυθό. Όσοι έχετε γεννηθεί κάτω από το ζώδιο του Σκορπιού θα καταλαβαίνετε απόλυτα την περιγραφή, αφού τα έντονα, φοβικά όσο και προφητικά συναισθήματα που σας διακατέχουν είναι αυτά που σας έχουν οδηγήσει να γίνετε ψυχοθεραπευτές του εαυτού σας, όπως και των κοντινών σας ανθρώπων.

Ό,τι κάνει, το κάνει με πάθος και ένταση και όσο ανελέητος εχθρός μπορεί να γίνει, άλλο τόσο μπορεί να δώσει ακόμα και τη ζωή του για αυτούς που αγαπάει!

Είναι ο Όγδοος οίκος ο φυσικός οίκος του Σκορπιού που δεικνύει τον βαθύτερο ψυχισμό του ανθρώπου, την σεξουαλική του συμπεριφορά, αλλά και το βιολογικό του τέλος. Είναι ο οίκος αυτός στον οποίο κατοικούν μαζί η Ζωή, ο Θάνατος, η Αθανασία… Αφορά στην ανταλλαγή του DNA των πεπερασμένων θνητών, ο οίκος της σύλληψης της ζωής που θα οδηγηθεί με βεβαιότητα στο θάνατο, αλλά θα έχει «μοιράσει» μέχρι τότε την κληρονομικότητα της στην αιωνιότητα. Μπορούμε να ”κατηγορήσουμε” για πολλά έναν Σκορπιό, αλλά σίγουρα όχι για μετριοπάθεια. Ό,τι κάνει, το κάνει με πάθος και ένταση και όσο ανελέητος εχθρός μπορεί να γίνει, άλλο τόσο μπορεί να δώσει ακόμα και τη ζωή του για αυτούς που αγαπάει!

Σκορπιοί χρόνια σας πολλά!

Σκορπιοί χρόνια σας πολλά με τον Ήλιο να έχει περάσει στο δικό σας ζώδιο στις 23 του Οκτώβρη, με τη συντροφιά της ερωτικής Αφροδίτης. Ο Δίας από την ανάδρομη θέση του στη μηδενική μοίρα του Κριού δυναμιτίζει με την κοφτερή χιαστί του τα κρυφά συναισθήματα που κατακλύζουν την ψυχή. Αυτός ο Ήλιος που πρεσβεύει το σκοτάδι ήρθε να μας χαρίσει τις μέρες του τις Σκορπίσιες, τις γεμάτες μυστήριο, ένταση, ερωτισμό και διεκδίκηση.

Πρώτο δεκαήμερο 23/10 – 1/11

Εσείς, οι διαλεχτοί, τα καθαρόαιμα παιδιά του Πλούτωνα, είστε που θα παλέψετε περισσότερο από όλους τους άλλους με την Ηλιακή Έκλειψη της 25ης Οκτωβρίου να επηρεάζει τα φετινά σας γενέθλια και ιδιαιτέρως οι γεννημένοι τις τέσσερις πρώτες ημέρες, 23, 24, 25 και 26 του Οκτώβρη. Μία Νέα Σελήνη Έκλειψη που θα σας οδηγήσει σε νέες αρχές μέσα από τελικά ξεκαθαρίσματα. Η Αφροδίτη επίσης στο δικό σας ζώδιο και στο δικό σας δεκαήμερο θα φουντώσει τα ερωτικά σας θέματα και θα σας φέρει σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σας τόσο στα προσωπικά σας, όσο και στα επαγγελματικά σας ζητήματα. Ο Μάρτιος του 2023 θα είναι απίστευτα ανακουφιστικός για εσάς καθώς ο Κρόνος από τη νέα θέση του στους Ιχθύς θα σας προσφέρει αποφασιστικότητα στη σκέψη και σταθερότητα στην πράξη.

Δεύτερο δεκαήμερο 2/11 – 11/11

Είστε τα παιδιά δύο πατεράδων, του Πλούτωνα αλλά και του θυσιαστικού Ποσειδώνα από δεκανό, κι έχετε μια ευαισθησία παραπανίσια στην καρδιά. Ο Κρόνος στα φετινά σας γενέθλια θα εξακολουθήσει να σας πιέζει και εσείς θα προσπαθείτε να μην εξαντλήσετε τις δυνάμεις σας, τόσο τις ψυχικές όσο και τις σωματικές. Μεγαλύτερη αντοχή θα πρέπει να δείξετε εσείς που έχετε γεννηθεί 7, 8, 9 και 10 Νοεμβρίου καθώς θα πάρετε στις αποσκευές της Γενέθλιας Επιστροφής σας τη Σεληνιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 8 του Νοέμβρη. Για τους γεννημένους 9, 10, 11 Νοεμβρίου με ενεργά τα τετράγωνα του Κρόνου στον Ήλιο σας, οι πιέσεις και οι ευθύνες κάποιες στιγμές μπορεί να σας λυγίσουν και να σας φέρουν σε αδιέξοδο. Εσείς θα επιστρατεύσετε όλη τη Σκορπίσια επιμονή σας θα προσπαθήσετε να αντεπεξέλθετε κυρίως στα ερωτικά σας και στον τρόπο που εξελίσσονται στη ζωή σας. Είστε ρομαντικοί και ψάχνετε τον «ιδανικό και ανάξιο εραστή» αυτόν που πρέπει πρώτα να σας ταλαιπωρήσει και μετά να τον… εκδικηθείτε.

Τρίτο δεκαήμερο 12/11 – 21/11

Είστε και κυκλοθυμικά παιδιά της Σελήνης από δεκανό, εσείς οι Σκορπιοί του τρίτου δεκαημέρου και το αποδεικνύεται σε κάθε ευκαιρία. Αυτή τη στιγμή είστε οι περισσότερο προστατευμένοι καθώς οι Εκλείψεις και ο Κρόνος δε δοκιμάζουν το δικό σας δεκαήμερο μέχρι το τέλος του 2022. Απίστευτη η εύνοια των γεννημένων 14, 15, 16, 17 Νοεμβρίου με τον Ήλιο, την Αφροδίτη και τον Ερμή στο δικό σας ζώδιο να δέχονται τα υπέροχα τρίγωνα του Δία και του Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Ερωτική διάθεση και δημιουργικότητα, αυξημένη ευαισθησία και οικονομικές ευκαιρίες θα σας κάνουν να οραματίζεστε ένα μέλλον φωτεινό και ευτυχισμένο. Ο Μάρτιος και ο Μάιος του 2023 θα είναι απίστευτα δυναμικοί μήνες με τον Άρη στο δικό σας ζώδιο να σας χαρίζει ενέργεια, αντοχή και την ευκαιρία για σημαντικές επιχειρηματικές και οικονομικές εκκινήσεις.

Αγαπημένοι μου Σκορπιοί, χρόνια σας πολλά! Η ζωή δεν έχει νόημα για εσάς αν δεν αντιμετωπίζετε τα δύσκολα, αν δεν πασχίζετε να μετατρέψετε το σκοτάδι σας σε Φως, αν δεν πασχίζετε να ξεφύγετε από τα ελώδη βάθη του Νερού σας, αν δεν πασχίζετε να γίνετε Αετοί. Χρόνια σας πολλά, γοητευτικά, μυστηριώδη, εσωτερικά, αλχημιστικά, Σκορπίσια. Όταν έρχεσαι στη ζωή Σκορπιός, έρχεσαι για να «κάψεις» Κάρμα.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα