Weekend Express: 22 και 23 Οκτωβρίου

ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΑΣ ΚΕΔΙΚΓΙΑΝΝΗΣ
19/10/2022

Αυτό το τριήμερο η αισθητική, η δημιουργικότητα, και η ευδαιμονία δημιουργούν συνθήκες εγγύτητας για να μας φέρουν πιο κοντά πρακτικά αλλά και σε επίπεδο κατανόησης.

Θα έχουμε διάθεση επικοινωνίας και προσφοράς με μια δόση αναποφασιστικότητας, αφού η περιρρέουσα ενέργεια θα δίνει περισσότερη ευχαρίστηση στην επικοινωνία και την σύμπνοια από ότι στο αποτέλεσμα. Η απώλεια ενέργειας και αποτελεσματικότητας θα συνεχιστούν. Κυριαρχεί ένα ενεργειακό ρούφηγμα που μας δίνει την αίσθηση πως τα πράγματα κολλάνε και εμείς δεν έχουμε τη δύναμη να τα ξεκολλήσουμε. Οι καθυστερήσεις και οι αναβολές είτε προκαλούνται από εμάς είτε είμαστε δέκτες, δεν έχουν εμφανή αίτια και δεν ωφελεί να μας οδηγούν σε αντιπαράθεση. Θα πρέπει να τις αντιμετωπίσουμε ως ευκαιρία για δεύτερη ματιά στους στόχους και τις επιδιώξεις μας αλλά και στο πόση βαρύτητα δίνουμε σε αυτά ταυτίζοντας τα με την ευτυχία μας ή ακόμα και με τη ζωή μας.

Στις 23 του μήνα υπάρχουν συνθήκες που θα βοηθήσουν να εκδηλωθούν εναλλακτικές, ασυνήθιστες ή αντισυμβατικές μορφές απολαύσεων κάθε είδους.

Ευτυχώς όλα αυτά τα προβλήματα μας κάνουν να μπαίνουμε στη θέση του άλλου και μαζί με τη διάθεση καλοπέρασης που θα είναι διάχυτη, θα μας φέρουν κοντά σε ευχάριστες κοινωνικές δραστηριότητες με μια δόση υπερβολής στις απολαύσεις και όλα αυτά χάρις στην σύνοδο της Αφροδίτης με τον Ήλιο στο ζώδιο του Ζυγού, που θα κρατήσει μέχρι 26 Οκτωβρίου. Στις 23 του μήνα υπάρχουν συνθήκες που θα βοηθήσουν να εκδηλωθούν εναλλακτικές, ασυνήθιστες ή αντισυμβατικές μορφές απολαύσεων κάθε είδους, με αισθητική ποιότητα που δε θα σοκάρει, αλλά θα μας φέρνει πιο κοντά. Αυτές οι μέρες είναι μια ευκαιρία να λύσουμε παρεξηγήσεις και να αποκαταστήσουμε σχέσεις, αφού οι καθυστερήσεις και οι αναβολές θα συνεχιστούν μέχρι να τραπεί ο Άρης σε ανάδρομη πορεία στο τέλος του μήνα.

Οι Ζυγοί περισσότερο ωφελημένοι και πιο γοητευτικοί αυτή την περίοδο, θα απολαύσουν επιτέλους μετά από την μακρά πίεση που έχουν υποστεί μια ανάπαυλα αναγνώρισης, αποδοχής και συμπόρευσης από το περιβάλλον τους. Και τα άλλα παρορμητικά ζώδια θα ευεργετηθούν με τους Καρκίνους να ασχολούνται με την οικογένεια όπου μπορούν να λύσουν παρεξηγήσεις και να αποκαταστήσουν σχέσεις μέσα από συνηθισμένες δραστηριότητες. Οι Κριοί θα έχουν ενδιαφέρουσες προτάσεις από χρήσιμες γνωριμίες, καθώς και φροντίδα από σχέσεις και συνεργασίες. Οι Αιγόκεροι μέσα από κοινωνικές δραστηριότητες μπορούν να προωθήσουν τους στόχους τους, ενώ θα πρέπει να είναι φειδωλοί με την κολακεία.

Οι Δίδυμοι θα απολαύσουν ερωτικές προσεγγίσεις η επιτυχίες των παιδιών για όσους έχουν, αλλά και εύνοια στα τυχερά παιχνίδια. Οι Υδροχόοι θα έχουν ευκαιρίες για ιδεολογική έκφραση μέσα από συλλογικές δράσεις κοινής αισθητικής, και ποιοτική ψυχαγωγία. Τα Λιοντάρια θα έχουν μετακινήσεις με συγγενείς και οικογένεια και ευκαιρία να αποκαταστήσουν παρεξηγήσεις μαζί τους αλλά θα πρέπει να προσέχουν για κλοπές και εξαπατήσεις σε δημόσιους χώρους. Οι Παρθένοι θα έχουν κυκλοθυμική διάθεση, αλλά και οικονομικές ευκαιρίες, όμως με τάσεις σπατάλης.

Οι Ταύροι θα βρουν απόλαυση στις καθημερινές δραστηριότητες και ίσως αναδιοργανώσουν τις συνήθειες –διατροφής, άσκησης- η βρουν τρόπους να βελτιώσουν το εργασιακό περιβάλλον. Οι Σκορπιοί θα έχουν επαφές με φίλους και ομάδες, ίσως με ιδεολογικό η πολιτιστικό ενδιαφέρον, ενώ την Κυριακή θα είναι λιγότερο κοινωνικοί. Για τους Τοξότες μπορεί να προκύψουν απρόσμενες κοινωνικές υποχρεώσεις που ίσως τους βάλουν σε έξοδα. Οι φίλοι παίζουν καταλυτικό ρόλο για σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες. Οι Ιχθύες είναι ήδη λίγο εγκλωβισμένοι και καθώς θα αντιμετωπίσουν αλλαγές στάσης από σύντροφο η συνεργάτες, θα πρέπει να προσέχουν να μη γίνουν πολύ υποχωρητικοί για να αμβλύνουν τις πιέσεις.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα