Weekend Express: 15 και 16 Οκτωβρίου

ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΑΣ ΚΕΔΙΚΓΙΑΝΝΗΣ
13/10/2022

Για ακόμα μια φορά το θηλυκό στοιχείο είναι στο επίκεντρο και όχι για καλό.

Ο Άρης στο νεανικό ζώδιο των Διδύμων όπου θέλει όλα να έχουν δύο πλευρές υφιστάμενος την επιρροή του Ποσειδώνα φέρνει αυτά που βλέπουμε. Εξαπατήσεις και εκμετάλλευση των παιδιών από κλέφτες και απατεώνες της ψυχής και της σάρκας. Το εξοργιστικό είναι πως βλέπουμε από τα κέντρα εξουσίας μια διάθεση «μπουγάδας» των γεγονότων βαπτίζοντας τον βιασμό ερωτική πράξη και τους βιαστές πελάτες. Αυτό θα εντείνεται τις επόμενες ημέρες που ο Ήλιος και η Αφροδίτη θα κλείνουν χιαστή όψη με τον Ποσειδώνα. Την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου θα είναι οι γυναίκες στο προσκήνιο σε συλλογικές δυναμικές δράσεις (Άρης σε σύνοδο με Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων) που ενώ θα αναπαράγει κατανόηση για τα γεγονότα (σε όψη τριγώνου με τον Ήλιο), δε θα στοχεύει εκεί που δημιουργείται το πρόβλημα αλλά σε θεωρητικές ιδέες για το πως θα έπρεπε να είναι ο κόσμος (Άρης-Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα). Τα μεταβλητά (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) πάλι θα είναι στο μάτι του κυκλώνα με επιθέσεις η καβγάδες σε κοινωνικό επίπεδο, αλλά και εξαπατήσεις σε προσωπικό. Οι Τοξότες θα αντιμετωπίσουν επιθέσεις από σύντροφο και συνεργάτες, οι Παρθένοι από το πεδίο καριέρας και κοινωνικής προβολής και οι Ιχθύες από το σπίτι και την οικογένεια. Οι Δίδυμοι θα είναι η πηγή της δραστικής ενέργειας και των αλλαγών.

Οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι πιο ευνοημένοι θα έχουν ευκαιρίες για διασκέδαση, ερωτικό παιχνίδι και υψηλού επιπέδου επικοινωνία και ψυχαγωγία. Οι Καρκίνοι θα πρέπει να είναι επιφυλακτικοί για το ποιους εμπιστεύονται γιατί θα αντιμετωπίσουν πισώπλατα μαχαιρώματα. Οι Αιγόκεροι μπορεί να έχουν ένταση στο σπίτι και την οικογένεια από εξωτερικούς παράγοντες, και θα πρέπει να είναι προσεκτικοί για οικιακές ζημιές. Οι Κριοί θα έχουν ευκαιρίες για μετακινήσεις και επαφές που θα τους φέρουν πιο κοντά σε οικογένεια και συγγενείς. Οι Ταύροι παίρνουν επιβεβαίωση στο ερωτικό πεδίο η κέρδη από τυχερά παιχνίδια. Οι Λέοντες θα έχουν επαφές με φίλους για επαγγελματικούς λόγους η για δράσεις ιδεολογικής έκφρασης αλλά θα πρέπει να προσέχουν τις σπατάλες. Οι Σκορπιοί συνεχίζουν τις κρυφές δραστηριότητες που μπορεί να αφορούν οικονομικές κινήσεις η μυστική οργάνωση επαγγελματικών κινήσεων για το μέλλον.

Επειδή η επικοινωνία θα έχει ένταση και αυθορμητισμό και μπορεί να οδηγήσει σε εκρήξεις, θα πρέπει όλοι μας να είμαστε μετριοπαθείς και συγκρατημένοι. Η αγανάκτηση είναι δικαιολογημένη ιδιαίτερα στις τάξεις των γυναικών και η υγιής αντιμετώπιση είναι η συμπαράσταση και όχι η κριτική από μέρους μας.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα