24 Απριλίου 2024 | Μια Αρχέγονη Πανσέληνος!

ΒΑΣΙΑ ΜΑΥΡΑΚΗ
23/04/2024

24 Απριλίου 2024 | Μια Αρχέγονη Πανσέληνος – Η Πανσέληνος της «Κοκκινοσκουφίτσας & του Λύκου» 

Η Πανσέληνος της πτώσης της Σελήνης θα ξυπνήσει τις μνήμες του πάθους και του λάθους για τα ζώδια του Σταθερού κυρίως Σταυρού και θα επαναφέρει στη μνήμη μας το πρώτο, πρώτο “θρίλερ’’ που μας διάβασαν ή που διαβάσαμε σαν παιδιά… Η Πανσέληνος της “Κοκκινοσκουφίτσας και του… Λύκου” στον άξονα Σκορπιού/Ταύρου θα ξυπνήσει τα ορμέμφυτά μας, θα ξυπνήσει τα πάθη και τη ζήλια μας… Η Πανσέληνος της 24ης Απριλίου έχει και Λύκο τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, έχει και Κυνηγό τον Άρη σε σύνοδο με Ποσειδώνα στους Ιχθύς, έχει και Γιαγιά την Εστία στον Καρκίνο… και το παραμύθι ξεκινά… Ο νους, Ήλιος στον Ταύρο και η ψυχή, Σελήνη στον Σκορπιό θα σταθούν απέναντι και θα αναμετρήσουν τις δυνάμεις τους. Τα αρχέγονα ένστικτα θα ξυπνήσουν και θα ζητήσουν ικανοποίηση. Η συμμετοχή του ‘’αιμοβόρου’’ Πλούτωνα σε Ταυ τετράγωνο με Ήλιο και Σελήνη θα αναμοχλεύσει ίντριγκες, εκδικητικότητα, έριδες και θα επαναφέρει συναισθηματικές καταστάσεις περασμένων καιρών. Η Πανσέληνος του Απρίλη, το Ροζ Φεγγάρι, που θα κοσμήσει τον ανοιξιάτικο ουρανό, δε θα είναι τόσο ρομαντικό και αθώο όσο θα φαίνεται. Η Πανσέληνος αυτή θα περάσει από το μονοπάτι τριών παλιών Εκλείψεων και θα τις ζωντανέψει. Την Έκλειψη της 27ης Ιουλίου 2018, 25ης Οκτωβρίου 2022 και 28ης Οκτωβρίου 2023.

Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού του πρώτου δεκαημέρου. Ταύροι Απριλίου, Λέοντες Ιουλίου, Σκορπιοί Οκτωβρίου και Υδροχόοι Ιανουαρίου. Η προσοχή θα πρέπει να είναι στραμμένη στις προσωπικές σχέσεις, στις εντάσεις αλλά και στις αποκαλύψεις που ίσως προκύψουν. 

Η συμμετοχή της συνόδου του Άρη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, στην Πανσέληνο της 24ης Απριλίου καθιστά εξίσου ευάλωτα και τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού τέλους τρίτου δεκαημέρου, Διδύμους 14 – 20 Ιουνίου, Παρθένους 16 – 22 Σεπτεμβρίου, Τοξότες 14 – 20 Δεκεμβρίου και Ιχθύες 14 – 20 Μαρτίου. Όταν ο Άρης συναντά τον Ποσειδώνα η ενεργητικότητα πέφτει, η ζωτικότητα μειώνεται και οι ασθένειες καραδοκούν. Χρειάζεται προσοχή και στα ατυχήματα, στη λήψη φαρμάκων, αλλά και στα καιρικά φαινόμενα καθώς τα ύδατα αγριεύουν και “εκδικούνται”.

Κριός

Η επιθυμία της κατοχής θα γίνει παντοδύναμη μέσα σας αγαπημένοι μου Κριοί σε αυτή την Πανσέληνο του Απρίλη. Το θέλω, η μικρή αυτή παντοδύναμη λέξη θα ζητήσει ικανοποίηση κυρίως στις οικονομικές σας διεκδικήσεις. Θα μετατραπείτε σε αναζητητές κάθε γήινης, αισθησιακής και χορταστικής απόλαυση. Θέλετε να έχετε, θέλετε να είστε ασφαλείς οικονομικά και συναισθηματικά αλλά έχετε και ανησυχίες μεταφυσικές συνάμα.

Ταύρος

Ο Ήλιος της Πανσελήνου του Απρίλη στα δικά σας χέρια αγαπημένοι μου Ταύροι με το Εγώ σας να θέλει να δώσει κάθε μάχη μέσα στις σχέσεις και να βγει νικητής. Προσοχή όμως γιατί το δυνατό φως του Φεγγαριού μπορεί να σας “τυφλώσει’’ και να σας κάνει να πάρετε λανθασμένες αποφάσεις που μόνο όταν υποχωρήσει θα τις καταλάβετε. Αποφυγή σε αντιπαραθέσεις και εντάσεις γιατί οι απομακρύνσεις μέσα στις σχέσεις μπορεί να γίνουν οριστικές.

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος της 24ης Απριλίου για εσάς αγαπημένοι μου Δίδυμοι, θα φωτίσει τα προβλήματα της καθημερινότητας σας, αλλά και της υγείας σας. Θα σας διευκολύνει με μεγάλη προθυμία στα πεζά καθημερινά θέματα και θα σας οδηγήσει σε λύσεις προβλημάτων υγείας που προέρχονται από το παρελθόν. Προσπαθήστε να φανείτε συνεπείς σε γραφειοκρατικές και νομικές προθεσμίες κυρίως εσείς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο.

Καρκίνος

Ερωτική θα είναι η επιρροή της Πανσελήνου του Απρίλη για εσάς αγαπημένοι μου Καρκίνοι! Θα θέλετε να ερωτευτείτε σε αυτό εδώ το ρομαντικό Ροζ Φεγγάρι με μια άγνοια κινδύνου μοναδική πάνω στην επιθυμία σας να ζήσετε το παραμύθι του μεγάλου έρωτα και του μεγάλου πάθους. Δε θα πρέπει να ξεχάσετε όμως πως το παραμύθι έχει και Λύκο που θα κυνηγήσει την Κοκκινοσκουφίτσα μέχρι να την τσακώσει…

Λέων

Οι προβολείς της Πανσελήνου στραμμένοι στα επαγγελματικά σας θέματα αγαπημένα μου Λιοντάρια και στα θέματα της καριέρας σας κυρίως, αφού ένα φωτεινό Ροζ Φεγγάρι στο δέκατο Ηλιακό σας οίκο μπορεί να ανυψώσει και να… “γκρεμίσει” καριέρες. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα άτομα που εμπλέκονται στα επαγγελματικά σας και στα παιχνίδια εξουσίας που μπορεί να παίζουν πάνω στη δική σας “πλάτη”. Αποφύγετε την αντιπαράθεση με άτομα κύρους στις 23, 24 και 25 Απριλίου.

Παρθένος

Οι σκέψεις σας και οι ιδέες σας θα είναι εξαιρετικής σημασίας σε αυτή την ανοιξιάτικη Πανσέληνο αγαπημένοι μου Παρθένοι. Θα πρέπει να δώσετε σημασία ακόμη και στην πιο μικρή αναλαμπή του μυαλού σας, διότι μετά την αναδρομή του Ερμή οι αναλαμπές αυτές θα εξαργυρωθούν σε καθαρό “χρυσάφι’’! Το φως της Πανσελήνου θα δώσει ευκαιρίες και σε σχέσεις με κοντινούς συγγενείς που αγαπάτε έτσι ώστε να διορθωθούν και να αποκτήσουν πιο γερές βάσεις στο μέλλον.

Ζυγός

Τα κρυφά σας πάθη θα ξυπνήσουν αγαπημένοι μου Ζυγοί στην Πανσέληνο του Απρίλη και θα θελήσετε να παλέψετε με όλες σας τις δυνάμεις για να κερδίσετε στη μάχη του έρωτα. Σας τρομάζει ο ανταγωνισμός και σας φοβίζει το ενδεχόμενο να μην κερδίσετε αυτό που επιθυμείτε. Η λίμπιντο σας είναι ανεβασμένη όπως και η διάθεση σας για οικονομικές διεκδικήσεις.

Σκορπιός

Η Σελήνη της Ροζ Πανσελήνου του Απρίλη στα δικά σας χέρια αγαπημένοι μου Σκορπιοί δείχνει τον δρόμο των… απέναντι. Εσείς και όλοι οι δικοί σας απέναντι, σύντροφοι, συνεργάτες αλλά και “εχθροί’’. Το φως αυτής της ανοιξιάτικης Πανσελήνου θα φωτίσει τα προσωπικά σας προβλήματα αλλά και τα προβλήματα των σχέσεων σας. Δώστε λοιπόν χώρο στους … απέναντι να σας εκφράσουν αυτά που νιώθουν, ακούστε τις επιθυμίες τους αφουγκραστείτε τις ανάγκες τους έτσι ώστε να λυθούν με τον πιο αναίμακτο τρόπο τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν.

Τοξότης

Σε αυτή εδώ την Πανσέληνο αγαπημένοι μου Τοξότες θα πρέπει να προφυλάξετε με κάθε τρόπο τα μυστικά σας, κυρίως αυτά που ενδέχεται να σας εκθέσουν αν δουν το φως του Ήλιου! Κρυφές κινήσεις ή και κρυφές σχέσεις του παρελθόντος σας θα μπορούσαν να αποκαλυφθούν και εσείς να παλεύετε να αποδείξετε την… αθωότητα σας. Εξίσου προσεκτικοί θα πρέπει να σταθείτε και με τα θέματα της ψυχολογικής σας υγείας καθώς το φως της Πανσελήνου θα βάλει σκοπό να ξυπνήσει όλες τις κρυμμένες ευαισθησίες σας.

Αιγόκερως

Τον τομέα των κοινωνικών σας σχέσεων, του φιλικού σας κύκλου, αλλά και των ερωτικών σας αναμονών θα φωτίσει το φως της Πανσελήνου για εσάς αγαπημένοι μου Αιγόκεροι. Πέρα όμως από τα ερωτικά σας, τους έρωτες που θα έρθουν, τους έρωτες που θα φύγουν, φωτίζει και τις σχέσεις σας με το ευρύτερο κοινωνικό σας περιβάλλον, αλλά και τις σχέσεις σας με τους φίλους σας. Φωτίζει το νου σας να επιλέξει το ιδανικότερο για εσάς.

Υδροχόος

Η οικογενειακή φροντίδα πρέπει να είναι το κύριο μέλημα σας σε αυτή την Πανσέληνο αγαπημένοι μου Υδροχόοι. Κανακέψτε ότι δεν θέλετε να χάσετε και κάντε λίγο τα στραβά μάτια με αυτούς που αγαπάτε. Και αν πάλι θέλετε να τελειώσετε σχέσεις με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος διότι δεν υπάρχει ελπίδα συνεννόησης, ε, τότε η Πανσέληνο αυτή, θα σας δώσει μια μοναδική ευκαιρία το πραγματοποιήσετε με μεγάλη ευκολία.

Ιχθύες

Μετακινήσεις μικρές και μεγάλες θα φέρει η Πανσέληνος της 24ης Απριλίου για εσάς αγαπημένοι μου Ιχθύς. Θα φωτιστούν ξεκάθαρα θέματα επιλογών που πρέπει να κάνετε αλλά και θέματα που αφορούν στην εμπειρία που έχετε μέχρι τώρα αποκτήσει από σπουδές, μεταπτυχιακά, ξένες γλώσσες και φιλοσοφικές αναζητήσεις. Εξαιρετικά προσεκτικοί οι Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου με τον Ποσειδώνα να σας θολώνει την κρίση και να σας οδηγεί σε λανθασμένες επιλογές.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα