2024 – 2025 – 2026 | Στο κατώφλι μιας νέας εποχής!

ΒΑΣΙΑ ΚΟΝΤΗ
18/01/2024

Βρισκόμαστε στο κατώφλι μιας νέας εποχής – πολύ σημαντικής

Συγκλονιστικής θα έλεγα… με σπουδαίες αλλαγές σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας της πολιτικής της οικονομίας. Για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας συμβαίνει να περνούν οι μεγάλοι πλανήτες σε ζώδια ΦΩΤΙΑΣ και ΑΕΡΑ, ενώ ταυτόχρονα η ενέργεια αυτών των ζωδίων είναι σε όλα αρσενική! Και η αρσενική ενέργεια δεν είναι παθητική, περιλαμβάνει δράση, εξέλιξη, ανάληψη πρωτοβουλίας και δυναμισμό!

Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο, Ουρανός στους Διδύμους Κρόνος στον Κριό Ποσειδώνας στον Κριό! Μα τι γίνεται; Πόση ενέργεια μπορούμε να διοχετεύσουμε και με ποιον τρόπο;

Νιώθω σαν να βλέπω Ιστορικό ντοκιμαντέρ πολλά χρόνια μετά… μιλάμε για αλλαγή Παγκόσμιου σκηνικού αλλά στην πραγματικότητα είναι πέρασμα σε νέες συνθήκες ζωής και εξέλιξης της κοινωνίας μας. Μετά τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω και τις συντηρητικές αρχές που πρεσβεύει… πάμε σε νέα extreme διαφορετικά πολιτικά συστήματα με νέους ανθρώπους, άλλες ιδέες άλλες κατευθύνσεις-όπου απέναντι από το ζώδιο του Λέοντα περιμένουμε κατάργηση των Αρχηγών (καμιά φορά και με βιαιότητα) όπως τουλάχιστον τους ξέρουμε μέχρι τώρα, ίσως και η μοναρχία να κινδυνεύει επίσης ανά τον κόσμο! Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο θα ανασύρει στην επιφάνεια όλα τα θέματα του ζωδίου – εγκεφαλικότητα και λογική έναντι της καρδιάς και του συναισθήματος που αφορούν το απέναντι ζώδιο του Λέοντα! Τι θα επικρατήσει; Προφανώς η λογική, η ομάδα οι ενώσεις ανθρώπων κάτω από ένα κοινό ιδεολογικό πρίσμα- οι Υδροχόοι αγαπούν την ομάδα, την ένωση και τις κοινές «περίεργες» ιδέες που μπορεί να πρεσβεύουν.

Το τέλος των influencer – της εξατομίκευσης- της και καλά αυθόρμητης παρουσίας που «στήνεται» όμως για να πουλήσει glamour (και προϊόντα) και φυσικά το θέαμα!

Το τέλος του glamour και της περιττής πολυτέλειας -από τη δεκαετία του 80- και η στροφή στο πιο απλό, πιο αυθεντικό πιο χρήσιμο μοντέλο ζωής που θα περιλαμβάνει έξοδα αλλά περισσότερο για εγκεφαλική εξέλιξη -γνώσεις, σπουδές εκπαίδευση- συμμετοχή σε ομάδες που σχηματίζονται για ένα κοινό εξελικτικό σκοπό. Το τέλος των influencer – της εξατομίκευσης- της και καλά αυθόρμητης παρουσίας που «στήνεται» όμως για να πουλήσει glamour (και προϊόντα) και φυσικά το θέαμα – το Υπερθέαμα σινεμά θέατρο τηλεόραση λογικά με την περαιτέρω ανάπτυξη του AI – τεχνητής νοημοσύνης που θα αντικαταστήσει τα υπάρχοντα μοντέλα Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο υπογράφει πρωτίστως τις νέες εφευρέσεις και την εξέλιξη όλων των επιστημών-κυρίως αυτών που απαιτούν έμπρακτη απόδειξη!

Ο Ιατρικός τομέας θα παρουσιάσει τα μεγαλύτερα επιτεύγματα που έχουμε ποτέ φανταστεί μεταξύ αυτών και νέες θεραπείες κατά του καρκίνου. Αλλά Υδροχόος σημαίνει πνεύμα ιδέες και ευφυΐα οπότε πρόκειται για ένα εγκεφαλικό ζώδιο επομένως όλες οι εκφυλιστικές παθήσεις του νευρικού συστήματος που σχετίζονται με τον Ερμή αλλά και τον Ουρανό σαν ανώτερη οκτάβα του αναμένεται να βρουν ίαση- Αλτζχάιμερ λέγεται; Πάρκινσον; Σκλήρυνση; Θα δοθούν λύσεις νέα φάρμακα, διαφορετικές προσεγγίσεις θεραπειών. ΥΔΡΟΧΟΟΣ = μυαλό άρα ότι έχει να κάνει με ασθένειες του μυαλού, ψυχολογικές πνευματικές ακόμα κι αυτές που έχουν να κάνουν με ιδεοληψίες και εξαρτήσεις Οι εναλλακτικές θεραπείες θα συμβάλουν εξαιρετικά σε όλα τα παραπάνω – όπως και η Αστρολογία αναμένεται να κερδίσει ακόμα μεγαλύτερο κοινό και εμπιστοσύνη στις εκτιμήσεις προβλέψεις που μπορεί να κάνει.

Θα τεθούν ερωτήματα από όλους μας που προηγουμένως δεν είχαμε σκεφθεί…

Ο κόσμος μας αλλάζει έξυπνα – η τεχνητή νοημοσύνη είναι εδώ και διαρκώς εξελίσσεται εγείροντας όμως πολλές αντιρρήσεις και επαναστάσεις σε σχέση με τη χρήση της. Όμως δεν είναι μόνο η τεχνητή νοημοσύνη που θα παίξει ρόλο αλλά και η ανάπτυξη της συνειδητότητας στο σύνολο της. Θα τεθούν ερωτήματα από όλους μας που προηγουμένως δεν είχαμε σκεφθεί… Θα βάλουμε στη ζωή μας περισσότερη ποικιλία ιδεών… και θα ανακαλύψουμε τελικά ότι οι άνθρωποι έχουμε περισσότερες ομοιότητες παρά διαφορές και το στηρίζω στο γεγονός ότι πρόκειται για ένα ζώδιο που διαρκώς αμφισβητεί και ανατρέπει πράγματα και καταστάσεις, μου φαίνεται πολύ λογικό πολύ φυσιολογικό με τον Πλούτωνα εκεί να περάσουμε σιγά σιγά όλοι στην απέναντι όχθη και να δούμε τον τρόπο σκέψης και τις πεποιθήσεις τις επιθυμίες τις ανάγκες των άλλων ανθρώπων με άλλη ματιά- με την αντίθετη εννοώ!

Αυτή δεν είναι η κυρίως δουλειά των Υδροχόων να αμφισβητούν διαρκώς αυτά που ακούνε; Ακόμα κι αυτά που υποστηρίζουν οι ίδιοι!!! MOTO της επόμενης περιόδου: Υπάρχεις! Άσε με να υπάρχω όπως θέλω! Τι μαύροι τι άσπροι τι κίτρινοι; Όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε που λέγεται πλανήτης γη και κάτι ακόμα… εξερευνήσεις στο διάστημα ανακαλύψεις στο διάστημα πρωτοποριακά ταξίδια και νέες μορφές ζωής; Νέοι πλανήτες;

Το 1ο 4μηνο του 2024 είναι πολύ σημαντικό

  • 20/1 η σύνοδος Ήλιου Πλούτωνα στην τελευταία μοίρα του Αιγόκερω και μεταπηδούν μαζί στον Υδροχόο – σημάδι εξέλιξης
  • 14/2 μέχρι 22/2 σύνοδος Αφροδίτη Άρη Πλούτωνα στον Υδροχόο και σημαντικές ενάρξεις ανά τον κόσμο
  • 28/2 σύνοδος Ήλιου/Ερμή/Κρόνου σημαντικές πολιτικές αποφάσεις από ηγέτες- ΔΕΝ υπάρχει γκρι-η άσπρο ή μαύρο προκειμένου να προχωρήσουμε
  • Και 20 Απριλίου η σύνοδος Δία Ουρανού – στην 22η μοίρα του Ταύρου κρίσιμη μοίρα- που υπογράφει κρίσεις στην οικονομία αστάθεια στα χρηματιστήρια και μην εμπιστεύεστε φέτος τα κρύπτο. Θα δούμε καταρρεύσεις σε μεγάλες φίρμες που σχετίζονται με το real estate και τα ακίνητα, την τροφοδοσία, την εστίαση γενικότερα τις καλλιέργειες, τη μόδα, τη μουσική και το θέαμα- όλα αυτά που αφορά το ζώδιο του Ταύρου! Και φυσικά κυβερνο-επιθέσεις στα τραπεζικά συστήματα που ελπίζω να καταφέρουν να τα αντιμετωπίσουν.

ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΩΣΗ του πολέμου στη ΓΑΖΑ – μην ξεχνάμε ότι το Ισραήλ έχει τον Ήλιο του στις 23 μοίρες Ταύρου και η Παλαιστίνη επίσης 22η μοίρα Σκορπιού. Είναι λογικό εκεί τον Απρίλιο να κορυφωθούν τα γεγονότα αλλά με έναν πολύ περίεργο και σοκαριστικό τρόπο να έχουμε τελικά ένα θετικό αποτέλεσμα για τη Μέση ανατολή Τώρα άλλες εστίες πολέμου γύρω γύρω από το ΙΡΑΝ το οποίο τα βάζει με την Ταϊβάν αυτή τη φορά-εκτός από το Ισραήλ(που περιμένω έναν υποβρύχιο πόλεμο μεταξύ τους), την Ινδία με το Πακιστάν – και μια στροφή της Ινδίας προς τη Δύση που δεν βλέπαμε να υπάρχει μέχρι τώρα! Ουρανός και ηλεκτρισμός βάλλονται ισχυρά- οπότε Black out σε μεγάλες περιοχές όπως πχ Καλιφόρνια που θα έχουν μεγάλο οικονομικό κόστος. Όλα αυτά, ευτυχώς όχι στην Ελλάδα – στην Ελλάδα τα θέματα είναι πάντα συγκεκριμένα! ΦΩΤΙΕΣ σε νησιά κατά βάση και πλημμύρες σε διάφορα σημεία της χώρας- με χαλαζοπτώσεις κυρίως όμως στην περιοχή της Βοιωτίας!

Φτώχεια λοιπόν είναι το κυρίως θέμα για τη χώρα μας – φτωχοποίηση του λαού.

Και ακρίβεια! Πανάκριβη η ενέργεια, πανάκριβα τα προϊόντα που αναζητούν αγοραστές. Πολύ μεγάλες ανατιμήσεις από το Σεπτέμβρη και μετά- όλα πανάκριβα και απλησίαστα για το ευρύ κοινό. Το πιο σημαντικό όμως που πιστεύω θα απασχολήσει τη χώρα μας είναι η λαθρομετανάστευση- οι μετακινήσεις πληθυσμών προς τη χώρα μας που θα γίνει ανεξέλεγκτη το καλοκαίρι και φυσικά θα συνοδεύεται με ναυάγια και πολλούς πνιγμούς- στις θάλασσες μας- Αυτή η έκλειψη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα τον Σεπτέμβριο είναι δραματική πραγματικά και επηρεάζει και τη Σελήνη και την Αφροδίτη της χώρας μας- Ανάγκες επιθυμίες του λαού και ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ-μεγάλες ανατιμήσεις. Και μέσα σε όλο αυτό τον κακό χαμό εξαιρετικά έντονες αντιπαραθέσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης- παραπλάνηση του κοσμάκη με θέματα που τελικά ΔΕΝ τον αφορούν- τι φοράει ο Κασσελάκης; Με ποιον μίλησε και τι χρώμα πουκάμισο φοράει; Κατά τη γνώμη μου κανείς τελικά δεν ασχολείται με τα φλέγοντα ζητήματα και επί της ουσίας ΔΕΝ υπάρχει αντιπολίτευση εφόσον αναλώνονται με μεταξύ τους καυγάδες. Φτώχεια λοιπόν είναι το κυρίως θέμα για τη χώρα μας – φτωχοποίηση του λαού. ΕΝΑ καλό που νομίζω έχουμε να περιμένουμε είναι μια σωστή ΠΟΛΙΤΙΚΗ απόφαση που θα αφορά τη μείωση χρεών των ευπαθών ομάδων! Επιτυχίες έρχονται στη χώρα μας από την τέχνη και τον αθλητισμό! Ο Λάνθιμος; οι Ολυμπιακοί αγώνες το καλοκαίρι; Το EURO;

Μην ξεχνάμε ότι με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο το 1860 και μετά είχαμε μεγάλες επαναστάσεις στον πλανήτη πάλι όπως η Γαλλική και η Αμερικάνικη.

Από μεγάλες δυσκολίες θα περάσει ακόμα μια φορά ο χώρος της υγείας με ισχυρές φωνές και απεργίες για θέματα συλλογικών συμβάσεων (που προφανώς δεν ανανεώνονται). Και επειδή το θέμα με τις φωτιές πάντα μας απασχολεί φέτος είναι η ΙΤΑΛΙΑ που θα περάσει πολύ δύσκολα φέτος με όπως και η Ελβετία στην Ευρώπη, ενώ η Γερμανία Αγγλία και η Αίγυπτος με πλημμύρες (ο Νείλος;) ενώ η Αυστραλία επίσης θα έχει έντονα καιρικά φαινόμενα- τυφώνες καταιγίδες κλπ. Το ίδιο και στην Αμερική! Η ολική έκλειψη ηλίου είναι ορατή στις ΗΠΑ, ΚΑΝΑΔΑ, ΜΕΞΙΚΟ- Καλιφόρνια- οπότε σεισμοί τυφώνες και φονικές καταιγίδες τύπου ΚΑΤΡΙΝΑ είναι κάπου εκεί-μαζί με ένα αδύναμο δολάριο, μαζί με τις γνωστές επιθέσεις με όπλα σε διάφορα events μάλλον θα στοιχίσουν και τις εκλογές στον BIDEN που δεν φαίνεται να πηγαίνει και τόσο καλά, εν αντίθεση με τον Τραμπ που κερδίζει την λεγόμενη μαύρη ψήφο. Θα βοηθήσουν όμως και μεγάλες αποκαλύψεις διαφθοράς που θα του επιτρέψουν να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Η Αμερική βεβαίως έχει και την λεγόμενη επιστροφή Πλούτωνα, κάτι που περιμένουμε ένα είδος εμφύλιου πολέμου ή μιας επανάστασης εσωτερικά -να αποσκιρτήσουν Πολιτείες ίσως; Μην ξεχνάμε ότι με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο το 1860 και μετά είχαμε μεγάλες επαναστάσεις στον πλανήτη πάλι όπως η Γαλλική και η Αμερικάνικη.

Αυτοί οι 2 μαζί είναι πολύ δύσκολο να συνυπάρξουν πόσο μάλλον στο ζώδιο των Ιχθύων όπου και θα πλησιάσουν πάρα πολύ κοντά!

Η Κίνα κατακτά τον κόσμο μας οικονομικά και αναμένουμε νέες κόντρες με τις ΗΠΑ – αλλά ίσως είναι λίγο αργά μέχρι να αναδειχθεί σε 1η οικονομική δύναμη μέχρι το 2030- ενώ συνεχίζει να αναπτύσσει τις συνεργασίες της με τη ΡΩΣΙΑ όλο και περισσότερο και εξοπλιστικά και εμπορικά. Βέβαια ο χάρτης της ΚΙΝΑΣ είναι λίγο περίεργος και ίσως δούμε κάτι παρόμοιο με την Αμερική ή την Ευρώπη δηλαδή αποσκιρτήσεις περιφερειών που θα έχουν όμως φιλικές σχέσεις μεταξύ τους!

Τέλος ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας ετοιμάζονται να περάσουν στο ζώδιο του Κριού χέρι χέρι 2025-2026 η μηδενική μοίρα του Κριού-μοίρα ανθρωπότητας υπογράφει τελικά το πέρασμα της ανθρωπότητας σε μια νέα φάση και αναδεικνύει μια ΝΕΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ να παίρνει τα ηνία όπως γίνεται κάθε κάποιες εκατοντάδες χρόνια. Αυτοί οι 2 έχουν αντίθετες ενέργειες -είναι ουσιαστικά το αντίδοτο ο ένας στον άλλο- Ο Ποσειδώνας είναι η διάλυση και η θολούρα αλλά και η επίτευξη σημαντικών ονείρων-Πραγματοποιεί θαύματα μια και σχετίζεται με το Θείο στοιχείο. Από την άλλη μπορεί και να σε καταστρέψει… Ο Ποσειδώνας δεν έχει όρια, ο Κρόνος είναι ακριβώς το αντίθετο- συμβολίζει τα όρια μια και είναι το όριο που μπορεί να πιάσει το μάτι μας στον Ουρανό! Αυτοί οι 2 μαζί είναι πολύ δύσκολο να συνυπάρξουν πόσο μάλλον στο ζώδιο των Ιχθύων όπου και θα πλησιάσουν πάρα πολύ κοντά! Είναι ένας συνδυασμός πολύ ζόρικος που σχετίζεται με θέματα υγείας και με μια διάλυση κυριολεκτικά των ορίων του Κρόνου άρα και οργανικά σε μια τάση αποδιοργάνωσης των οστών, των δοντιών, του δέρματος – μια αύξηση της οστεοπόρωσης ή οστεομaλακίας. Όσο καιρό κυκλοφορούν και οι 2 στους Ιχθύς θα υπάρχουν πολλές οδυνηρές βασανιστικές καταστάσεις που θα οδηγήσουν τους ανθρώπους σε νευρώσεις ή ασθένειες κυριολεκτικά αποσύνθεσης του οργανισμού τους.

Γι ‘αυτό και χρειάζεται θωράκιση του οργανισμού και σωστή προετοιμασία!

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα