2022 – Δώρα του Δία

ASTROTEAM GUEST
04/01/2022

Λίγο πριν τελειώσει ο χρόνος ο μεγάλος ευεργέτης του ζωδιακού ο Δίας, που είναι ο πλανήτης της επέκτασης, της αφθονίας, της πίστης, ο κύριος Άγιος Βασίλης με τα δώρα, μας ζητά την πνευματική μας επέκταση. Μπαίνει στους Ιχθύες, στην παραδοσιακή κυβέρνησή του, για να μας ξυπνήσει την καλλιτεχνική μας φύση, τη συμπόνια, την πίστη και την ισχυρή διαίσθηση.
Στις 29/12 μπαίνει στους Ιχθύες που θα διανύσει όλο το ζώδιο. Στις 11/05 μέχρι τις 27/10 μπαίνει στο ζώδιο του Κριού για λίγους μήνες, για να μας δώσει την παρόρμηση νέων πραγμάτων, την αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό, για να μπει ξανά στους Ιχθύες και να δώσει τα τελευταία δώρα στο ζώδιο αυτό μέχρι τις 20/12

Ας δούμε αναλυτικά λοιπόν τι θα δώσει σε κάθε ζώδιο και ωροσκόπο.

Κριός

Ο Δίας σε εσάς, στην αρχή του χρόνου σας δίνει την ευκαιρία για μια βαθειά ενδοσκόπηση, να ανοίξετε χώρο και να φανταστείτε αυτά που θέλετε. Μπαίνοντας στο δικό σας ζώδιο στις 11/05 και για λίγους μήνες, ειδικά οι γεννημένοι από 21/03 μέχρι 28/03, θα δεχτείτε τα δώρα που θα σας δώσει, όπως την αισιοδοξία, τον ενθουσιασμό και τα ταξίδια. Προσοχή στα κιλά που μπορεί να φέρει στους γεννημένους τις πρώτες μέρες.

Ταύρος

Μονοπωλείτε το ενδιαφέρον για το 2022, καθώς ο Ουρανός και οι Εκλείψεις θα βρίσκονται στο δικό σας ζώδιο. Για εσάς ο Δίας, από εκεί που είχατε ένα μοναχικό δρόμο, σας ζητά να ξεκαθαρίσετε φιλίες και να αναπτύξετε τον κύκλο γνωριμιών σας για καλό σκοπό. Σας ζητά να βρείτε νέους τρόπους που θα σας εξελίξουν και θα σας κάνουν πρωτοπόρους. Στη συνέχεια που θα μπει στον Κριό, ζητά να ασχοληθείτε με κάτι πιο βαθύ και πνευματικό.

Δίδυμοι

Ήρθε η ώρα να πάρετε ανάσες, αφού οι Εκλείψεις φεύγουν από το δικό σας ζώδιο. Ο Δίας λοιπόν, στο ζώδιο των Ιχθύων, σας βοηθά να εξελιχθείτε επαγγελματικά. Μια προαγωγή ή μια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα είναι πιθανή. Στο δεύτερο μισό και με τον Δία στον Κριό, οι φίλοι είναι εκεί για εσάς για να σας βοηθήσουν να επεκταθείτε.

Καρκίνος

Η χρονιά αυτή ανήκει σε εσάς, καθώς η επικοινωνία θα είναι το δυνατό σας σημείο για το πρώτο πεντάμηνο. Εξαιρετικές προοπτικές στα ταξίδια, τις σπουδές και στις επαφές με το εξωτερικό ευνοούνται. Ανοίξτε τους ορίζοντές σας και μη γκρινιάζετε. Αν σας αρέσει η συγγραφή, είναι ώρα να εκδώσετε το δικό σας βιβλίο. Με το πέρασμα του Δία στον Κριό, ετοιμαστείτε να λάμψετε στα επαγγελματικά σας.

Λέων

Για εσάς τα Λιοντάρια ο Δίας από τους Ιχθύες σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε μέσα από έξυπνες επενδύσεις, αφού σας ξυπνά το καλό επιχειρηματικό σας αισθητήριο. Μια κληρονομιά είναι πιθανή. Νιώθετε, επίσης, την ανάγκη να ασχοληθείτε με το βαθύ πνευματικό σας κόσμο και να θεραπεύσετε τα τραύματά σας. Στο δεύτερο μισό και με τον Δία στον Κριό, νέες σπουδές και ταξίδια σας περιμένουν.

Παρθένος

Ο Δίας στο απέναντι ζώδιο από το δικό σας, σας ευνοεί σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Ό,τι χρειαστείτε στο πρώτο μισό της χρόνιας, θα σας το δώσει. Ένας γάμος ευνοείται ή ένας σημαντικός άνθρωπος μπαίνει στη ζωή σας. Μπορεί να προχωρήσετε σε μια σημαντική επαγγελματική συνεργασία. Αν έχετε να αντιμετωπίσετε ένα δικαστήριο αυτή τη χρονική στιγμή, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι πιο ευνοϊκό. Στο δεύτερο μισό της χρόνιας η εσωτερική δουλειά με τον εαυτό σας είναι ό,τι καλύτερο για εσάς.

Ζυγός

Με τον Δία να σας ζητά να δείτε τα καθημερινά σας, θα είστε αισιόδοξοι, θα υπάρχει διευκόλυνση στην εργασία σας και σε θέματα υγείας. Δώστε έμφαση σε πράγματα που εξασφαλίζουν την υγεία σας. Προσοχή στη διατροφή σας, για να μην πάρετε κιλά. Με το πέρασμα του Δία στον Κριό, οι σχέσεις θα μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας και ίσως είναι η στιγμή να πείτε το μεγάλο ναι στο σύντροφό σας.

Σκορπιός

Με κάποιο τρόπο τα φώτα έρχονται σε εσάς, αφού οι Εκλείψεις σας βάζουν πρωταγωνιστές. Ο Δίας στους Ιχθείς ζητά από εσάς να κάνετε τον έρωτα και τη χαρά αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής σας. Τα ταλέντα και η δημιουργικότητά σας θα βρουν τον τρόπο να έρθουν στο φως. Τα παιδιά σας ευνοούνται και αν δεν έχετε είναι μια καλή περίοδος για να αποκτήσετε. Με το πέρασμα του Δία στον Κριό, βρίσκετε την τύχη και τη βοήθεια που χρειάζεστε στην καθημερινότητα.

Τοξότης

Μια ανάσα και για εσάς, καθώς οι Εκλείψεις αφήνουν το δικό σας ζώδιο. Ο Δίας, ο δικός σας κυβερνήτης θα λειτουργεί ευεργετικά σε θέματα σπιτιού. Μια μετακόμιση ή μια αγορά ακινήτου είναι πιθανή. Με τα άτομα της οικογένειας ευνοούνται το δέσιμο και η αγάπη, όπως και το να χτίσετε γέφυρες επικοινωνίας, αν δεν υπάρχουν. Είναι η εποχή να βάλετε βάσεις στη ζωή σας. Μπαίνοντας στον Κριό, θέματα όπως η γνώση, η φιλοσοφία και η διασκέδαση γίνονται προτεραιότητα.

Αιγόκερως

Θέματα που θα σας απασχολήσουν με τον Δία στους Ιχθύες, είναι η ανάγκη σας να μάθετε και να μεταδίδετε. Θα σας βοηθήσει να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε. Τα σεμινάρια, τα μαθήματα οδήγησης ή μια ξένη γλώσσα είναι μέσα στα σχέδιά σας. Οι σχέσεις με αδέρφια και ξαδέρφια θα βελτιωθεί. Η οικονομική και η συναισθηματική ασφάλεια είναι προ των πυλών στο δεύτερο μισό της χρονιάς.

Υδροχόος

Ο Δίας αφήνει το ζώδιό σας και περνά στο επόμενο, για να σας δώσει προστασία σε θέματα οικονομικών και ασφαλειών. Θα υπάρχει καλή διάθεση, χαρά και χιούμορ και η ανάγκη για καλή ζωή. Προσοχή μην πάρουν τα μυαλά σας αέρα, γιατί του Κρόνου, μιας και είναι στο δικό σας ζώδιο, δεν του αρέσουν οι επιπολαιότητες. Ο Δίας στον Κριό στο δεύτερο μισό, θα σας δώσει την ευκαιρία να μάθετε νέα πράγματα, να είστε αισιόδοξοι και να εκφράσετε αυτά που νιώθετε στους δικούς σας ανθρώπους.

Ιχθύες

Οι πρωταγωνιστές του ζωδιακού είστε εσείς, μιας και ο Δίας θα περάσει ολόκληρο το ζώδιό σας μέσα στο 2022. Μια πρώτη ιδέα την πήρατε το καλοκαίρι του 2021 οι γεννημένοι 19, 20, 21/2. Οι γεννημένοι 19, 20/3 θα νιώσετε ξανά την ευεργετική ιδιότητα του Δία από τις 28/10 μέχρι τις 20/12. Η αισιοδοξία, τα χαμόγελα και η θετική στάση απέναντι στη ζωή είναι κάποια από τα πράγματα που θα εκπέμπετε αυτή την χρονιά. Η καλοσύνη και η συμπόνια είναι αυτά που χρειάζεται να αναπτυχθούν, ώστε η τάση που θα έχετε για την ξεροκεφαλιά να εξισορροπείται. Η επιτυχία είναι πιο κοντά από όσο πιστεύετε, αρκεί να εξελιχθείτε. Προσοχή στα κιλά που μπορεί να φέρει μαζί του ο Δίας. Με το πέρασμα στον Κριό, ο οικονομικός τομέας θα τραβήξει την προσοχή σας.

 

Από την Τάκη Κάπα

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα