14/2/24: Η πιο ερωτική μέρα του χρόνου… όχι ακριβώς!

ASTROTEAM GUEST
11/02/2024

 14/2/24: Η πιο ερωτική μέρα του χρόνου… χμμμ,όχι ακριβώς!

Φίλοι μου αγαπημένοι, άνοιξα λοιπόν που λέτε τον χάρτη για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου φέτος, να δω τις όψεις και να σκεφτώ πως οι 12 εκπρόσωποι του ζωδιακού θα μπορέσουν να περάσουν όμορφα εκείνη την ημέρα. Και η αλήθεια είναι πως αυτό που συμβαίνει πλανητικά στις 14/2/24 μόνο χιουμοριστικά μπορεί να το δει κανείς γιατί η ημέρα αυτή φέτος δεν έχει καμία σχέση με ρομαντισμό κι έρωτα…με τη συμβατική έννοια τουλάχιστον ή όπως οι περισσότεροι θα περιμέναμε! Και για να μην παρεξηγηθώ δεν εννοώ να κλειστούμε στα σπίτια μας και να μη δούμε άνθρωπο, όμως θέλει -καλώς ή κακώς- και λεπτούς χειρισμούς το διάστημα αυτό για τους περισσότερους από εμάς, ώστε να μην έχουμε τα άκρως αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που αρχικά είχαμε θέσει ως στόχο. Επίσης, να θυμάστε ότι δεν ισχύει το ίδιο και για τα 12 ζώδια, καθώς τα πράγματα δεν είναι ποτέ άσπρο μαύρο, όμως όπως και να το δεις το πράγμα όσοι άνθρωποι έχουν όντως μία ερωτική ημέρα δεν θα είναι με ρομαντισμό κι αγκαλιές… αλλά το πιθανότερο είναι να συμβεί με ένταση και πολύ πάθος… κάτι που εννοείται ότι για πολλούς δεν είναι κακό!

Η ημέρα εκείνη είναι ημέρα ενεργοποίησης εκλείψεων για τα σταθερά ζώδια!

Από που να το πιάσει κανείς;… Σίγουρα το σημαντικότερο αστρολογικό γεγονός της ημέρας αλλά και της περιόδου είναι ότι ο πλανήτης Άρης, ο οποίος είναι ο ένας από τους αρσενικούς δείκτες στην Αστρολογία, κλείνει απόλυτη σύνοδο με τον Πλούτωνα το ίδιο πρωί από τη 0η μοίρα του Υδροχόου κάτι που συμβαίνει κάθε 2 χρόνια κι έχει να κάνει με έντονη δράση στην καλή έκφραση, αλλά και με βία στην κακή! Αν στην παραπάνω συγκυρία προσθέσουμε ότι η Σελήνη, ως 1ος θηλυκός δείκτης, μπαίνοντας στον Ταύρο εκείνο το απόγευμα θα κλείσει όψη τετραγώνου με τους παραπάνω και ότι η Αφροδίτη, ως 2ος θηλυκός δείκτης, θα βρίσκεται κι αυτή σε συγκλίνουσα σύνοδο με τους πλανήτες αυτούς, από την 27η μοίρα του Αιγόκερω, μοίρα παντοδυναμίας του Άρη, αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε ότι μιλάμε για Έρωτα ή Πόλεμο…ξεκάθαρα! Επίσης, να σημειωθεί ότι η ημέρα εκείνη είναι ημέρα ενεργοποίησης εκλείψεων για τα σταθερά ζώδια, αλλά κι ότι οι περισσότεροι πλανήτες θα βρίσκονται σε ζώδια ψυχρά κάτι που δεν βοηθά ιδιαίτερα στο πλησίασμα και την εγγύτητα που ίσως επιθυμούμε. Τέλος, μιλάμε για ένα διάστημα όπου κανένας πλανήτης δεν είναι ανάδρομος, πράγμα που σημαίνει ότι τα γεγονότα και οι εξελίξεις τρέχουν, οπότε όσοι δεν θα θέλατε να έχετε τετελεσμένα γεγονότα κρατήστε χαμηλούς τόνους. Περάστε όσο τον δυνατό πιο ήσυχα, διοχετεύοντας την ένταση που πιθανώς να νιώσετε σε ερωτική μαεστρία με πάθος για τους τυχερούς ή ακόμη και σε έναρξη μίας δραστηριότητας που σας προσφέρει χαρά για εσάς που θα περάσετε πιο ήρεμα ή δεν είστε και μεγάλοι φαν της ημέρας αυτής.

Όπως και να έχει πάμε να δούμε και τα 12 ζώδια και φυσικά να διαβάσετε και τον ωροσκόπο σας!

Κριοί κι Ωροσκόποι Κριοί: Έτσι κι αλλιώς το ρομαντικότερο ζώδιο όλων παραδοσιακά δεν είστε, οπότε και να μη πάει η μέρα ακριβώς όπως θα περιμέναμε δεν θα σας πειράξει. Σας αρέσει να κάνετε τη διαφορά, οπότε θα σας πρότεινα κόντρα στο ρεύμα, να κανονίσετε μια υπέροχη μάζωξη με φίλους. Κανονίστε σε ένα μέρος οικείο να περάσετε όμορφα, με απλά πράγματα που θα σας κάνουν να ξεκουραστείτε και να γελάσετε. Το πάθος που λέγαμε πιο πάνω είναι πιθανότερο για όσους έχετε γεννηθεί 16, 17 και 18/4, οπότε εάν τα γενέθλιά σας είναι τότε δοκιμάστε να κανονίσετε μία ερωτική βραδιά με όποιον/α επιθυμείτε. Σίγουρα πρόκειται για μία μέρα όπου θα είστε ιδιαίτερα ενεργητικοί, θα διεκπεραιώσετε εργασίες και θα πετύχετε στόχους. Κι επειδή η ενέργεια αυτή θα θελήσει να εκφραστεί με όλους τους τρόπους θα σας συμβούλευα να αποφύγετε συγκρούσεις και το βράδυ να αναζητήσετε την ηρεμία και την ασφάλεια όπως εκφράζεται αυτή για τον καθένα.. κάντε το και δεν θα χάσετε!

Ταύροι κι Ωροσκόποι Ταύροι: Πολύ θα ήθελα να σας πω ότι η μέρα ενδείκνυται για αγκαλιές, φιλιά και γενικότερα πράγματα που σας κάνουν να αισθάνεστε καλά κι ασφαλείς…όμως…this is not the case! Ειδικά όσοι είστε γεννημένοι 21,22/4 αλλά και 4,5/5 καλό θα ήταν να αποφύγετε δύσκολες συζητήσεις ή πολλές επαφές εκείνη την ημέρα καθώς θα είναι δύσκολο να μην έχετε τσακωμούς. Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα ταραχών αλλά και ξεσπασμάτων ειδικά από το μεσημέρι και μετά, ενώ τυχεροί αλλά και ικανοί θα είστε όσοι καταφέρετε να το μετουσιώσετε αυτό σε πάθος κι ερωτική ένταση. Περισσότερες πιθανότητες να περάσετε πιο ήσυχα είστε οι γεννημένοι από 16-18/5. Για τους υπόλοιπους που αναπόφευκτα θα έχετε ένα διάστημα λίγο δύσκολο θα συμβούλευα ψυχραιμία κι αν δε θέλετε την οριστική ρήξη αποφύγετε ζητήματα που καίνε και διοχετεύστε την ενέργεια σας στον τομέα της Καριέρας αν είναι δυνατό.

Δίδυμοι κι Ωροσκόποι Δίδυμοι: Τα πράγματα για εσάς δεν τα λες κι άσχημα καθώς θα υπάρχει η δυνατότητα να οργανώσετε μικρές ή μεγαλύτερες αποδράσεις, να επικοινωνήσετε και να μοιραστείτε ιδέες και σκέψεις με αυτούς που αγαπάτε. Μπορείτε να περάσετε εξαιρετικά κάνοντας όμορφες φιλοσοφικές συζητήσεις αλλά και να βρείτε τρόπο να διευρύνετε τους ορίζοντες σας με το σύντροφό σας ή και μόνοι. Διαβάστε ένα βιβλίο και ταξιδέψτε με νου και φαντασία εσείς και το ταίρι σας και θα περάσετε πολύ όμορφα. Καλλιεργηθείτε και πνευματικά ακόμη ενώ αν είστε γεννημένοι από 16/6-19/6 θα μπορέσετε να περάσετε ακόμη πιο ονειρικά, ρομαντικά και παραμυθένια, αν και θέλει λίγο προσοχή καθώς όταν όλο αυτό περάσει μπορεί και να προσγειωθείτε απότομα! Όπως και να έχει η μέρα είναι θετική και χαρούμενη για εσάς.

Καρκίνοι κι Ωροσκόποι Καρκίνοι: Λοιπόν είστε άνετα ένα από τα πιο ευνοημένα ζώδια της ημέρας καθώς η σεξουαλική ενέργεια θα ρέει άφθονη για εσάς και θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε πολύ ερωτικά και παθιασμένα την ημέρα αυτή. Αν και είστε ρομαντικό ζώδιο δεν θα σας έλεγα να το πάτε προς τα εκεί, αλλά περισσότερο προς την ένταση και τον ερωτισμό καθώς η μέρα αυτό προστάζει για εσάς. Go with the flow και μπορεί να έχετε μία μέρα που θα θυμάστε για καιρό! Ειδικά από το απόγευμα και μετά θα δημιουργηθούν και οι ευκαιρίες για ότι παραπάνω περιγράψαμε ενώ όσοι είστε γεννημένοι από 18/7-21/7 πιθανότατα να μπορέσετε να δώσετε κι ένα πιο ρομαντικό και παραμυθένιο τόνο στο όλο σκηνικό!

Λέοντες κι Ωροσκόποι Λέοντες: Πιθανολογώ ότι καλώς ή κακώς οι διαμάχες με το σύντροφό σας είναι στο παιχνίδι για εκείνη την ημέρα. Ίσως να έχετε την επιθυμία να θέσετε στο τραπέζι ότι σας ενοχλεί προκειμένου να φύγει ως εκκρεμότητα, όμως δεν θα σας το συμβούλευα, καθώς υπάρχει η σοβαρή πιθανότητα μεγάλων τσακωμών ή ακόμη και xωρισμών για εσάς. Ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί 22,23/7 και 5/8-7/8 αποφύγετε το αν δεν επιθυμείτε να έχετε τετελεσμένα γεγονότα. Κι ακόμη κι αν η αρχική πρόθεση δεν είχε να κάνει με αυτό η πιθανότητα της σύγκρουσης μπορεί να έρθει κι από την απέναντι πλευρά! Προσπαθήστε όσο το δυνατόν να χαλαρώσετε, να περάσετε ήσυχα κι αναβάλλετε οτιδήποτε συγκρουσιακό και δύσκολο για λίγο αργότερα.

Παρθένοι κι Ωροσκόποι Παρθένοι: Και για εσάς η ημέρα αναμένεται θετική, ιδιαίτερα αν ασχοληθείτε με απλά καθημερινά πράγματα που σας κάνουν να περνάτε όμορφα και ήσυχα. Δεν χρειάζεται να καταστρώσετε μεγαλεπήβολα σχέδια και πράγματα που θα κάνετε πρώτη φορά, αλλά περάστε όμορφα φροντίζοντας μόνοι, με τον σύντροφο ή όποιον επιθυμείτε το σπίτι, τον κήπο ή τα κατοικίδιά σας. Βγείτε μία όμορφη βόλτα κι επικοινωνήστε απλά και ήσυχα τα θέλω σας. Επίσης μην παραμελήσετε τον εαυτό σας, προσφέρετέ του ένα ωραίο μασάζ ή ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο. Ακόμη πιο τυχεροί όσοι έχετε γεννηθεί από 19-22/9 καθώς πιθανώς να έχετε ακόμη περισσότερο ερωτισμό και χαρά εκείνη την ημέρα!

Ζυγοί κι Ωροσκόποι Ζυγοί: Ίσως το πιο ευνοημένο ζώδιο της ημέρας καθώς το φλερτ, η διασκέδαση, η χαρά κι ο έρωτας θα είναι σε πρώτο πλάνο για εσάς εκείνη την ημέρα. Ιδιαίτερα εάν είστε γεννημένοι 23,24/9 αλλά και από 18-21/10 έχετε ακόμη περισσότερες πιθανότητες να περάσετε ιδιαίτερα ερωτικά και παθιασμένα. Ότι και να κάνετε, είτε μόνοι, είτε με σύντροφο είτε με παρέες έχετε όλες τις πιθανότητες με το μέρος σας να περάσετε εξαιρετικά! Ψυχαγωγηθείτε και χαλαρώστε, ξεχάστε ότι σας είναι βάρος και δώστε στον εαυτό σας, ειδικά από το μεσημέρι και μετά, τη δυνατότητα να νιώσει καλά κι όμορφα μέσα από ότι αγαπάτε να κάνετε. Αδράξτε την ημέρα και ζήστε τη στο έπακρο!

Σκορπιοί κι Ωροσκόποι Σκορπιοί: Θα έλεγα ότι είναι ευχής έργον εάν καταφέρετε εκείνη την ημέρα να αποφύγετε συγκρούσεις κι εντάσεις μέσα στο σπίτι ή με την οικογένειά σας. Πιθανώς να την περιμένετε εκείνη την ημέρα, καθώς είστε ιδιαίτερα σεξουαλικό και παθιασμένο ζώδιο, όμως φοβάμαι ότι οι εντάσεις των ημερών δεν θα σας αφήσουν να την απολαύσετε. Ειδικά αν είστε γεννημένοι 23-24/10 και 6-8/11 παρακαλώ δείξτε λίγο παραπάνω προσοχή αν δεν θέλετε να έχετε μεγάλους τσακωμούς και σοβαρά προβλήματα! Προσπαθήστε να χαλαρώσετε όσο γίνεται, με ότι θέλει ο καθένας, και να αποβάλλεται το άγχος όσο είναι δυνατόν, ενώ όσοι είστε γεννημένοι από 19-21/11 θα μπορέστε να το καταφέρετε αυτό λίγο πιο εύκολα και να αποφύγετε παρά τρίχα τη δυσκολία της ημέρας.

Τοξότες κι Ωροσκόποι Τοξότες: Και για εσάς η ημέρα προβλέπεται όμορφη κι ευνοϊκή εάν θελήσετε να κάνετε μια μικρή βόλτα, μια εκδρομή, να επικοινωνήσετε και να δικτυωθείτε εφόσον το επιθυμείτε. Πιθανότατα να φλερτάρετε με τον δικό σας μοναδικό τρόπο, αλλά μία ακόμη εξαιρετική ιδέα είναι να ξεκινήσετε να μαθαίνετε κάτι παρέα με τον/την σύντροφό σας. Δεν χρειάζεται να αναζητήσετε εξτρίμ πράγματα, αλλά απλά, έτσι ώστε να περάστε όσο το δυνατόν πιο όμορφα. Και για εσάς το βράδυ εκείνης της ημέρας αναμένεται ερωτικό κι αισθησιακό, οπότε αναζητήστε τις χαρές αυτές μέσα από πράγματα που σας είναι οικεία και δεν θα χάσετε!

Αιγόκεροι κι Ωροσκόποι Αιγόκεροι: Αιγόκεροί μου, ακόμη και την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου πάλι με τα οικονομικά σας θα ασχοληθείτε! Άλλωστε είναι γνωστό ότι πάντα θέλετε να τα έχετε όλα τακτοποιημένα, προκειμένου να νιώθετε καλά κι ασφαλείς κι αυτή η ημέρα δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Παρόλα αυτά εγώ θα σας έλεγα να το δώσετε στον εαυτό σας κι αφού το πρωί έχετε τρέξει να τακτοποιήσετε τους πάντες, το απόγευμα και το βράδυ να διασκεδάσετε και να περάσετε καλά με ότι σας ευχαριστεί. Φλερτάρετε, ψυχαγωγηθείτε κι ερωτευτείτε! Ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι 17-20/1 θα έχετε ακόμη περισσότερη εύνοια στο ερωτικό κομμάτι με την Αφροδίτη να σας φωτίζει τις ημέρες εκείνες. Παραχωρήστε την ημέρα εκείνη σε ότι σας ευχαριστεί και δεν θα χάσετε.

Υδροχόοι κι Ωροσκόποι Υδροχόοι: Είστε αναμφίβολα το ζώδιο των ημερών καθώς με τόσους πλανήτες στο ζώδιό σας έχετε σίγουρα βγει μπροστά και είστε πανέτοιμοι για δράση και νέα ξεκινήματα όπου ο καθένας το επιθυμεί. Όμως θέλει προσοχή καθώς η ένταση θα είναι πέραν των ορίων και μπορεί πολύ εύκολα να ξεφύγει και να έχετε χωρισμούς, ταραχές και ξεσπάσματα στο άμεσο περιβάλλον, όχι μόνο την ημέρα εκείνη αλλά και όλο το μήνα! Ειδικά όσοι είστε γεννημένοι 20,21/1 και 2-4/2 παρακαλώ κρατήστε χαμηλούς τόνους όσο γίνεται και αναβάλλετε δύσκολες κουβέντες για λίγο αργότερα. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε εκείνη την ημέρα όσο το δυνατό πιο απλά, χωρίς να αναζητήσετε ιδιαίτερες συγκινήσεις.

Ιχθύες κι Ωροσκόποι Ιχθύες: Και για εσάς η μέρα δεν είναι αρνητική καθώς θα τονίσει τομείς που σας αφορούν, όπως η εσωτερικότητα και το πνεύμα. Πολύ καλή συγκυρία για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε στο σπίτι. Εκμεταλλευτείτε τη για να έρθετε κοντά με όποιον εσείς αγαπάτε κάνοντας ουσιαστικές κουβέντες ψυχής, για να γιατρέψετε έτσι ότι απασχολεί τον ψυχισμό σας. Ρομαντικές υπάρξεις είστε έτσι κι αλλιώς, οπότε θα μπορέσετε να αναζητήσετε το κομμάτι σας αυτό με τους τρόπους που περιγράψαμε πιο πάνω. Όσοι είστε γεννημένοι από 16-18/3 θα έχετε ακόμη περισσότερο τη δυνατότητα να δώσετε ερωτικό, ονειρικό και παραμυθένιο τόνο στην ημέρα σας.

 

Από την Κρίστη Κοτσυφάκη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα