Ζώδια και Ωροσκόποι – Σκορπιός

ΒΑΣΙΑ ΚΟΝΤΗ
20/10/2021

Σκορπιός με ωροσκόπο Κριό

Αποφασιστικός με δυνατή θέληση και δύναμη, βάζει το μαχαίρι στο κόκκαλο με σιγουριά, για να δείξει ότι δεν τον ενδιαφέρει η επιφάνεια, αλλά κυριολεκτικά ότι είναι κάτω από αυτήν. Το εκπληκτικό, μεταφυσικό του ένστικτο τον οδηγεί σε ακραίες ερευνητικές περιπτώσεις, όπως είναι τα θρησκευτικά ζητήματα, η παραψυχολογία και η μεταφυσική. Έντονα παθιασμένος και παρορμητικός, αναζητά ένα ταίρι με την ίδια ψυχική αντοχή, εξίσου αποφασισμένο να αφιερώσει και να αφιερωθεί πλήρως στη μαγεία του ερωτά του.

Σκορπιός με ωροσκόπο Ταύρο

Άνθρωπος με τεράστια εσωτερική δύναμη και μυστηριακή ακτινοβολία, δυσκολεύεται να εκφράσει τα συναισθήματά του, τα όποια είναι πάντα ένα μυστήριο για τους γύρω του. Σταθερός, αποφασιστικός και απόλυτα κτητικός. Οι σχέσεις του παίζουν σπουδαίο ρόλο στη ζωή του, γιατί αποτελούν πηγή έμπνευσης και δημιουργίας. Προσφέρει πίστη, σταθερότητα και νοιώθει ώριμος να δεσμευτεί από μικρή ηλικία, παρόλο που δεν είναι πάντα συνεργάσιμος και επιμένει να διατηρεί ξεπερασμένα μοντέλα και πρότυπα συμπεριφοράς. Έντονη σεξουαλικότητα, ισχυρή κράση, καχυποψία και αμφισβήτηση γι’ όλους και για όλα.

Σκορπιός με ωροσκόπο Διδύμους

Εργατικό και υπεύθυνο άτομο, διακρίνεται για την ευστροφία, την προθυμία και την αγάπη που αναπτύσσει με οτιδήποτε καταπιαστεί να εκτελέσει. Δίνεται ολοκληρωτικά και απόλυτα στον επικείμενο στόχο, με αποτέλεσμα πολλές φορές να δυσκολεύει την προσωπική του ζωή, που τη βάζει αναγκαστικά σε δεύτερη μοίρα. Πολύπλευρη προσωπικότητα, εξετάζει και ερευνά τα πάντα σε βάθος πριν καταλήξει σε οριστικό συμπέρασμα. Οξύ και αντισυμβατικό πνεύμα στο παιχνίδι της αλήθειας, λαχταρά μια σχέση που θα στηρίζεται στην πλήρη και ειλικρινή επικοινωνία, προκειμένου να δεσμευτεί και να αποφασίσει το ολοκληρωτικό δόσιμό του.

Σκορπιός με ωροσκόπο Καρκίνο

Με την ιδιαίτερα ανεπτυγμένη διαίσθησή του λειτουργεί και αντιδρά βάσει του συναισθήματός του και όχι της λογικής του! Ρομαντικός και αισθησιακός, ενδιαφέρεται για τον έρωτα με έντονη αποκλειστική διάθεση, με πάθος και απίστευτη ένταση. Η αποφασιστικότητα και η τόλμη του για να γευτεί τις απόλυτες χαρές του έρωτα, συχνά τον κάνει να είναι τυραννικός απέναντι στους συντρόφους του. Είναι, όμως, τόσο τρυφερός και δοτικός που δε μπορούν εύκολα να του κρατήσουν κακία. Δένεται πολύ με ό,τι αγαπά, όπως είναι τα παιδιά, τα οποία υπερπροστατεύει και υπερκαλύπτει συναισθηματικά. Επιζητά και προσφέρει το αίσθημα της ασφάλειας και της σταθερότητας στους ανθρώπους του, τους φοβίζει, όμως, με τον απόλυτο και αυταρχικό τρόπο, με τον οποίο τους αντιμετωπίζει.

Σκορπιός με ωροσκόπο Λέων

Μια ακαταμάχητη και έντονη προσωπικότητα, εφοδιασμένη με πείσμα, πάθος και παραφορά. Δε μπορεί παρά να πολεμήσει σκληρά και να στεφτεί αδιάψευστα νικητής σ’ αυτή τη ζωή. Ακούραστος, έξυπνος και σίγουρος για τον εαυτό του, προικισμένος με μια δυνατή, μεταφυσική διαίσθηση. Συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία εκείνα που θα τον βοηθήσουν να αναδειχτεί. Πολλά και σημαντικά γεγονότα της ζωής του σχετίζονται με την πατρική οικογένεια, την οποία συχνά δεν την έχει και τόσο κοντά, όσο θα ήθελε, στην ψυχή του. Ερωτικός και έντονα σεξουαλικός, επιθυμεί σχέσεις με εξίσου δυνατά, εκφραστικά άτομα, τα οποία να αισθάνονται ότι του ανήκουν! Η δημιουργία της δικής του ευτυχισμένης οικογένειας, είναι ένα από τα αγαπημένα του όνειρα

Σκορπιός με ωροσκόπο Παρθένο

Σοβαρός αλλά και συγκρατημένος, δίνει βάση στις πρακτικές πλευρές της ζωής και δεν επιθυμεί υπερβολικά στενές σχέσεις με τους γύρω του. Τακτικός και περιποιημένος, φροντίζει για τη μόρφωσή του και την εκπαίδευση, με σκοπό να τα επενδύσει στο απώτερο μέλλον, προκειμένου να κάνει μια εργασία που θα τον κάνει να νοιώθει ασφαλής και ευτυχισμένος. Κλειστός σαν άνθρωπος, τείνει στη μυστικοπάθεια, η οποία είναι η αιτία που του δημιουργεί σύγχυση στις προσωπικές του σχέσεις και συναλλαγές. Ενδέχεται να δείξει ενδιαφέρον για τον αποκρυφισμό ή για έρευνες που έχουν σαν αντικείμενο επιστημονικές, μεταφυσικές ή και καλλιτεχνικές ανησυχίες.

Σκορπιός με ωροσκόπο Ζυγό

Οι αλλαγές και η αβεβαιότητα δεν ταιριάζουν με τη σταθερή φύση του ζωδίου του και έτσι το άτομο θα παλέψει μέχρις εσχάτων, προκειμένου να αποκτήσει οικονομική δυνατότητα, τέτοια που να του επιτρέπει να νιώσει σίγουρος και ασφαλής. Τείνει να κάνει ένα γάμο που θα του εξασφαλίσει όχι μόνο συναισθηματική ασφάλεια αλλά και οικονομική. Θα πρέπει να προσέξει πολύ, λοιπόν, στη ζωή του, ώστε να ελέγξει αυτήν την ανασφάλειά του, γιατί αλλιώς κινδυνεύει να χαρακτηριστεί σαν άτομο που δρα μόνο με βάση το συμφέρον του και την απληστία του.

Σκορπιός με ωροσκόπο Σκορπιό

Γοητευτικοί, δυνατοί, με εξέχουσα παρατηρητικότητα και βαθιά διαίσθηση, δημιουργούν έντονα συναισθήματα ακόμα και με τη διαπεραστική ματιά τους. Η επαγγελματική τους επιτυχία είναι θέμα ζωτικής σημασίας, καθότι άτομα με έντονη προσωπικότητα. Έχουν την ανάγκη να λειτουργούν αυτόνομα, χωρίς να έχουν κανέναν πάνω από το κεφάλι τους. Διαπρέπουν, λοιπόν, σαν ελεύθεροι επαγγελματίες, επιχειρηματίες, καταπληκτικοί πωλητές με ασυναγώνιστη δύναμη και πειθώ! Σπανίως μένουν μόνοι τους για πολύ καιρό, καθώς με τη μυστηριακή τους και άκρως ερωτική παρουσία γίνονται πόλος έλξης για το ευρύ κοινό.

Σκορπιός με ωροσκόπο Τοξότη

Η σταθερότητα και το πείσμα του Σκορπιού εδώ, εναλλάσσονται με την ανάλαφρη διάθεση του Τοξότη για χαρές και πανηγύρια. Παλεύει για υψηλότερα ιδανικά, ασχολείται με τον αποκρυφισμό και διαθέτει μια τεράστια φυσική δύναμη και αντοχή απέναντι σ’ οποιονδήποτε προσπαθήσει να τον βλάψει ή να τον πληγώσει. Ο φόβος του για το άγνωστο είναι ο χειρότερος εχθρός του, γι’ αυτό και το άγχος του είναι συχνά η πηγή προβλημάτων που βάλλουν την φυσική του υγεία. Οι ερωτικές του σχέσεις είναι συνήθως μακροχρόνιες, όταν του αφήσουν όμως το περιθώριο να απολαμβάνει μικρές καθημερινές ελευθερίες.

Σκορπιός με ωροσκόπο Αιγόκερω

Θαρραλέος και αξιόπιστος, απολαμβάνει τη συμπάθεια και την εκτίμηση των ανθρώπων του επαγγελματικού και κοινωνικού περιβάλλοντός του. Οι στόχοι του και οι επιθυμίες του είναι ξεκάθαροι και δομημένοι πάνω σε σωστές βάσεις. Είναι, όμως, κλειστός και εσωστρεφής άνθρωπος και παρόλο που το περιβάλλον του πιέζει για να ανοιχτεί, να χαλαρώσει και να απολαύσει τις χαρές της ζωής, εκείνος επιμένει να παραμένει απόμακρος, εστιασμένος κυριολεκτικά στα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις του. Δύσκολα δεσμεύεται, γιατί απαιτεί σοβαρότητα και οργάνωση, σα να πρόκειται για επαγγελματικό συμβόλαιο, αλλά όταν δεσμευτεί κάνει το παν με πίστη και αυτοθυσία, προκείμενου να ικανοποιήσει το σύντροφο του.

Σκορπιός με ωροσκόπο Υδροχόο

Αξιολογεί ορθά τις καταστάσεις και έχει πάντα μια ξεκάθαρη και αντικειμενική εικόνα των πραγμάτων! Του αρέσει να κάνει μακροπρόθεσμα σχέδια, εμπλουτισμένα με εκπληκτικές εφευρετικές ιδέες, που θα τον οδηγήσουν στην κορυφή της επαγγελματικής ιεραρχίας. Γνωρίζει από νωρίς ότι τίποτα δε χαρίζεται και ότι χρειάζεται υπομονή, επιμονή και προπάντων πάθος για την τελική ευθεία της επιτυχίας. Ενδιαφέρεται για τα κοινωνικά ιδρύματα και συχνά συμμετέχει σε ανθρωπιστικές οργανώσεις και συνδικαλιστικά κινήματα. Στις προσωπικές του σχέσεις έχει συχνά προβλήματα, λόγω της ποικιλίας των ενδιαφερόντων του, που δεν τον αφήνουν να εστιάσει κατ’ ουσία στο πρόσωπο που τον ενδιαφέρει.

Σκορπιός με ωροσκόπο Ιχθύες

Ευαίσθητος και έντονα διαισθητικός τύπος, εμφανίζεται άλλοτε εξαιρετικά δυναμικός και άλλοτε εξαιρετικά αδύναμος. Η μεταβλητότητα αυτή προέρχεται κατ’ ουσία στις περιπτώσεις εκείνες που τυχαίνει να αντιμετωπίσει δυσκολίες, που σχετίζονται με την προσωπική του ζωή. Κυριολεκτικά έχει την ανάγκη να αφιερωθεί και να προσφέρει σ’ ένα σύντροφο, με τεράστια υπομονή, λατρεία και αγάπη. Φύση φιλεύσπλαχνη και αλτρουιστική, εκδηλώνει ειλικρινά αισθήματα αγάπης και προστασίας. Ικανότητες στο δικαστικό κλάδο και τον αποκρυφισμό, καθώς και σε επαγγέλματα που απαιτούν μυστικότητα (ντετέκτιβ κ.λπ.).

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα