ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

ΒΑΣΙΑ ΚΟΝΤΗ
24/04/2021

Η Σελήνη διατρέχει το ζωδιακό πολύ πολύ γρήγορα, σε σχέση με τους υπόλοιπους πλανήτες, μένοντας περίπου σε κάθε ζώδιο 2 με 2,5 μέρες. Κάθε φορά λίγο πριν περάσει στο επόμενο ζώδιο δεν συναντά στην πορεία της πλανήτη ώστε να σχηματίσει μαζί του μια οποιαδήποτε γωνία. Οι ελάχιστες αυτές ώρες που περνά χωρίς την παρέα κανενός άλλου μέσα από το ζωδιακό -και πριν μπει στο επόμενο ζώδιο- λέγεται ότι έχουμε Σελήνη κενή πορείας ή void of course moon, όπως το συναντάμε συνήθως στα Αστρολογικά προγράμματα ή στα περιοδικά. Το μικρό αυτό διάστημα αρκεί για να επιφέρει μια σχετική αλλαγή στα συνηθισμένα προγράμματα μας αλλά και να ανατρέψει πολλά από αυτά που έχουμε ήδη σχεδιάσει.

Πόσο χάλια μπορεί να είναι;

Κυριολεκτικά πάρα πολύ!

Γιατί σίγουρα σας έχει τύχει να γυρνάτε με τις ώρες τις βιτρίνες των καταστημάτων, να προσπαθείτε να επωφεληθείτε από τις προσφορές ή τις καταπληκτικές εκπτώσεις, να βρίσκετε το παλτό ή το φουστάνι των ονείρων σας, να το αγοράζετε ακουμπώντας ένα κάρο ευρώ και εκ των υστέρων να ανακαλύπτετε ότι είναι το μοναδικό ρούχο που δεν φορέσατε ΠΟΤΕ αλλά έχει πιάσει πολύτιμο χώρο στην ντουλάπα σας. Μα ήταν τέλειο, αναρωτιέστε!! Τι έγινε και δεν το χαρήκαμε ποτέ;

Περισσότερη απελπισία!

Να ψάχνεις με μανία για δουλειά, να καταφέρνεις να κλείσεις το περιβόητο ραντεβού της συνέντευξης, της ονειρεμένης εταιρίας που όλη σου τη ζωή έχεις σαν στόχο, να πηγαίνεις και ή να ακυρώνεται γιατί η θέση κατελήφθη από κάποιον άλλο ή ακόμα χειρότερα να φτάνεις ως εκεί και να τα κάνεις μαντάρα από μόνος σου από τρακ, αμηχανία, φόβο ή δεν ξέρω και γω τι, σε έπιασε εκείνη ακριβώς την ώρα!!

Θέλετε μεγαλύτερη απελπισία κι από αυτή;

Επί μήνες να σου τριβελίζει το μυαλό η φίλη σου -κουμπάρα σου, ξαδέλφη σου- για τον υπέροχο καταπληκτικό κολλητό της που περιδιαβαίνει ελεύθερος αυτόν τον κόσμο, έχετε ακριβώς τα ίδια ενδιαφέροντα(ελεύθερη πτώση, αστρολογία και ασπάζεται το Βουδισμό) τι σύμπτωση (!), και επιμένει να σας τον γνωρίσει γιατί έχει δει φωτογραφία σας και πεθαίνει να σας γνωρίσει! Το ραντεβού οργανώνεται και ή δεν έρχεται καθόλου, ή φεύγετε και οι δύο απογοητευμένοι με τη φράση ”θα τηλεφωνηθούμε» και ποτέ δεν γίνεται αυτό!

Νομίζετε ότι τα περιγράφω λίγο τραγικά; Στην πραγματικότητα τα παραπάνω γεγονότα που έλαβαν χώρα με σελήνη κενή πορείας φυσικά είναι ότι πιο συνηθισμένο μπορεί να γίνει κατά την διάρκειά της.

Επεξεργασία εικόνας: Κατερίνα Κασσίου

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα