Η συναστρία είναι η μεγαλύτερη αποκάλυψη της κάθε σχέσης

ASTROTEAM GUEST
25/11/2020

Όλοι μας έχουμε αναρωτηθεί τι είναι αυτό που μας συνδέει με κάθε άνθρωπο που ερχόμαστε σε επαφή και γιατί κάποιος μας δημιουργεί έλξη  και κάποιος μας απωθεί με την πρώτη επαφή, πριν ακόμα προλάβουμε να τον γνωρίσουμε. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε ένα αστρολογικό μαγνητικό πεδίο που μας χαρακτηρίζει και που επηρεάζει άλλες ξεχωριστές και μοναδικές προσωπικότητες και έτσι δημιουργούνται οι ανάλογες σχέσεις για να συνυπάρχουμε.

Ο αστρολογικός χάρτης του ενός προσώπου και του άλλου προσώπου όταν τους ¨ενώσουμε¨ μας αποκαλύπτει με απόλυτο  τρόπο την ποιότητα της σχέσης. Οι άνθρωποι όσο και να αλλάξουμε κάποιες αντιλήψεις, το μόνο σίγουρο είναι πως έχουμε ανάγκη από τη επαφή με άλλους ανθρώπους, για να πάρουμε αγάπη, υποστήριξη, συντροφικότητα και έρωτα που είναι μια από τις μεγαλύτερες μαγνητικές ενέργειες, για να έρθουν δύο άνθρωποι σε απόλυτη σαρκική ένωση.

Συναστρία (συν+αστήρ) ο συνδυασμός δύο ¨αστεριών¨ δύο ανθρώπων θα μας δώσει τη συμβατότητα και φυσικά εφαρμόζεται σε όλες τις ανθρώπινες σχέσεις, όπως σχέση φιλίας, συνεργασίας, σχέσεις γονέων με τα παιδιά τους και σε κάθε άλλη και όχι μόνο στις ερωτικές που συνηθίζεται. Η χρησιμότητα της συναστρίας είναι πολύτιμη, γιατί μας προστατεύει από κακές επιλογές γιατί βασίζεται στην πραγματική ταυτότητα της σχέσης και όχι στην ουτοπική.

Σε μια συναστρία ελέγχονται όλοι οι πλανήτες και όλοι οι αστρολογικοί παράγοντες και όχι μόνο αυτό που ακούγεται με το ζώδιο, δηλαδή με τη θέση του Ήλιου μας, φυσικά δίνουμε σημασία στο ζώδιο του ήλιου μας γιατί είναι ο πυρήνας της ύπαρξής μας, αλλά τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μας προσδιορίζονται από όλο το ωροσκόπιο.

Οι άνθρωποι είμαστε πολύπλοκα ενεργειακά όντα και δεν θα πρέπει να βγάζουμε επιφανειακά συμπεράσματα για το αν ταιριάζουμε ή όχι με έναν άλλο άνθρωπο. Όλοι οι Πλανήτες συνδυάζονται για να βγάλουμε σωστά συμπεράσματα όπως η Σελήνη που καθορίζει τη συναισθηματική αντίδραση, η Αφροδίτη που καθορίζει την ικανότητα ανταλλαγής της αγάπης, ο Άρης που εκφράζει τον τρόπο που ενεργούμε (και σε ερωτική συναστρία τη σεξουαλικότητα),Ο Ερμής καθορίζει την επικοινωνία και φυσικά σημαντικός είναι και ο Ωροσκόπος καθώς και οι υπόλοιποι Πλανήτες.

Μια ολοκληρωμένη εικόνα έχουμε μόνο με τη σωστή μελέτη όλων των ενεργειών για να εμβαθύνουμε και να δώσουμε σωστή αστρολογική συμβουλή. Η χρησιμότητα της συναστρίας είναι μοναδική ιδιαίτερα σε συνεταιρισμούς και σε γάμους, γιατί εκεί έχουμε και τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις!

Από την Ιωάννα Κατσιμάρδου

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα