Ζώδια και Ωροσκόποι – Τοξότης

ΒΑΣΙΑ ΚΟΝΤΗ
22/11/2021

Τοξότης με ωροσκόπο Κριό

Ένας μεγαλόκαρδος άνθρωπος, ανοιχτός και ενθουσιώδης, κυριολεκτικά ερωτευμένος με τη ζωή και τις χαρές της, προσπαθεί με κάθε τρόπο να αναπτύξει μια υψηλή πνευματικότητα μέσω πολλαπλών γνώσεων, ταξιδιών, έρευνας κ.λπ. Παραδίδεται σε περιπετειώδεις ενέργειες μόνο και μόνο για να αισθανθεί τη συγκίνηση, την ένταση της στιγμής, την αδρεναλίνη και να ανεβαίνει τα ύψη.
Απολαμβάνει την ελευθερία του και δε δέχεται εύκολα να καταπιεστεί μέσα σε μια σχέση, γι’ αυτό και χρειάζεται δίπλα του ανθρώπους με κατανόηση, στους οποίους να επιστρέφει ύστερα από κάθε διαφορετική και ενδιαφέρουσα περιπέτειά του.

Τοξότης με ωροσκόπο Ταύρο

Μαγνητική προσωπικότητα, που λειτουργεί περισσότερο με τη διαίσθηση και το δυνατό του ένστικτο, παρά με τη φωνή της λογικής. Με την πλούσια φαντασία του, την εμπλουτισμένη, με την τόσο καλή διάθεση ακόμα και τις στιγμές που η ζωή του ορθώνει δύσκολα το ανάστημά της. Ευνοείται από οικονομικές υποθέσεις τρίτων (συντρόφου), από κληρονομιές και κληροδοτήματα και από μια εύνοια της τύχης γενικότερη, παρ’ όλη την αμετακίνητη στάση που παρουσιάζει σε πολλά από τα θέματα της καθημερινότητας. Στις σχέσεις του προσπαθεί να ξεκαθαρίζει τις καταστάσεις νωρίς και να έχει εκείνος τον γενικότερο έλεγχο.

Τοξότης με ωροσκόπο Διδύμους

Έξυπνο και ευέλικτο μυαλό, εκτιμά και αναπτύσσει διανοητικές σχέσεις με το περιβάλλον, που του ικανοποιούν την ανάγκη για κίνηση, ενημέρωση, μόρφωση, επικοινωνία ακόμη και την έμφυτη περιέργεια που τον χαρακτηρίζει. Υπερκινητικός και ζωηρός, δε μπορεί εύκολα να σταθεί σε μια μεριά. Γεγονός, βέβαια, που δεν του επιτρέπει ποτέ να ολοκληρώσει κάτι απ’ τα πολλά που συνηθίζει να καταπιάνεται. Συνηθίζει να δημιουργεί έναν ευρύ κύκλο γνωριμιών και να κάνει σχέσεις που δε διαρκούν πολύ καιρό. Στην πραγματικότητα φοβάται ότι αν δεσμευτεί, θα χάσει το δικαίωμα να διατηρεί ποικιλία επαφών, που θα του στερήσουν να απολαμβάνει τη ζωή (κατά τη γνώμη του).

Τοξότης με ωροσκόπο Καρκίνο

Φιλόδοξος και με οξύ πνεύμα, διστάζει να εκφράσει τους μεγαλεπήβολους στόχους του και δείχνει επιφυλακτικός, ευαίσθητος και μετριόφρων. Οι πνευματικές του, όμως, ικανότητες είναι εκπληκτικές γι’ αυτό και διαπρέπει στο επαγγελματικό του πεδίο, είτε σαν ελεύθερος επαγγελματίας είτε κάνοντας κάτι καλλιτεχνικό (διακόσμηση εσωτερικών χώρων, στυλίστας κλπ). Επιζητά τη στοργή και τη θαλπωρή στο οικογενειακό του περιβάλλον, γεμίζει τις μπαταρίες του μέσα από τους δικούς του ανθρώπους και στη συνέχεια ξεχύνεται στον έξω κόσμο να μάθει, να συλλέξει, να ενημερωθεί! Όταν δημιουργήσει μια σχέση, θέλει και να τη διατηρήσει, γιατί του είναι δύσκολο να κόβει δεσμούς του παρελθόντος του.

Τοξότης με ωροσκόπο Λέων

Χαρούμενος, περήφανος, γεμάτος αυτοπεποίθηση. Ο συνδυασμός αυτός, της διπλής φωτιάς, δείχνει και αισθάνεται πως είναι πλασμένος για κάτι εξαιρετικά μεγάλο. Γενναιόδωρος σε ύλη και αισθήματα, έλκει τον κόσμο γύρω του όπως η γύρη τις μέλισσες και το απολαμβάνει πραγματικά. Θερμός και ερωτικός δίνει έμφαση στις σχέσεις του και δεν αντέχει να μείνει πολύ καιρό μόνος. Ακόμα, όμως και στην περίπτωση που παντρευτεί και κάνει παιδιά -που κυριολεκτικά λατρεύει- η αγάπη του για ανεξαρτησία παραμένει πάντα στην ψυχή του ζωντανή, γι’ αυτό και κατά βάθος παραμένει πάντα εργένης.

Τοξότης με ωροσκόπο Παρθένο

Επιδέξιοι και προσαρμοστικοί, αγαπούν τις εργασίες που απαιτούν σημασία στη λεπτομέρεια και αναλυτική ικανότητα. Αγαπούν το σπίτι και την οικογένεια και συνδέονται στενά με τον προσωπικό τους χώρο, τον οποίο δεν τους είναι ευχάριστο να τον αποχωρίζονται συχνά! Ρεαλιστές και φιλότιμοι, δεν εκμεταλλεύονται ποτέ τις ευκαιρίες που τους παρουσιάζονται εις βάρος κάποιων συνανθρώπων τους, με αποτέλεσμα να είναι πάντα προσιτοί και αγαπητοί από το περιβάλλον τους. Διατηρούν επιφυλακτική στάση απέναντι στο γάμο και θέλουν να είναι σίγουροι πως όταν καταλήξουν να δεσμευτούν, θα είναι και για πάντα.

Τοξότης με ωροσκόπο Ζυγό

Δημιουργικός, έξυπνος, με φαντασία και εξαιρετική μνήμη, διακρίνεται για τα πνευματικά του χαρίσματα και τα διδασκαλικά του ταλέντα. Μιλάει όμορφα, γράφει λογοτεχνικά, θα μπορούσε να διαπρέψει σα δημοσιογράφος ή συγγραφέας, αν δεν τον κερδίσει το διπλωματικό σώμα ή οι δημόσιες σχέσεις. Αγαπούν και αγαπιούνται με πάθος και δείχνουν εξάρτηση από τον εκάστοτε σύντροφό τους, τον οποίο θέλουν να τον έχουν συνέχεια κοντά τους να τους κανακεύει και να τους επιβεβαιώνει. Διαθέτουν καταπληκτικό χιούμορ και έναν αξιοπρόσεχτο ευθύ και ελεύθερο τρόπο έκφρασης.

Τοξότης με ωροσκόπο Σκορπιό

Οι προσωπικές επιθυμίες και φιλοδοξίες εκφράζονται με ισχυρή θέληση και ασίγαστο πάθος για την τελική νίκη και επιτυχία. Ριψοκίνδυνος, τολμηρός γεμάτος δίψα για ανέλιξη και εξουσία. Πολλές φορές υπερεκτιμά τις δυνατότητές του και κάνει άλματα στα οποία τελικά δε μπορεί να ανταπεξέλθει και έτσι να χάσει και τα μέχρι τώρα κεκτημένα. Στις σχέσεις του επιθυμεί τη δέσμευση, αλλά τείνει να είναι καταπιεστικός και ζηλιάρης, χωρίς όμως να αποδέχεται τον έλεγχο και την καταπίεση για τον εαυτό του.

Τοξότης με ωροσκόπο Τοξότη

Αυθόρμητος, ανεξάρτητος, με χιούμορ και με καλή στάση και διάθεση απέναντι στα προβλήματα της ζωής, τείνει να τα ξεπερνά όλα με μια ανέμελη αντιμετώπιση. Έχει υψηλές φιλοδοξίες και πρόθεσή του είναι να επεκταθεί όσο περισσότερο μπορεί. Επειδή η συμπεριφορά του είναι παιδική και όχι σταθερή, ίσως τελικά να μην καταφέρει να κάνει και σπουδαία πράγματα. Επιθυμεί σχέσεις που να του διεγείρουν τη φαντασία και την ανάγκη του για υψηλή διανοητική επικοινωνία. Δεν είναι, όμως, πιστός και σταθερός, γι’ αυτό πρέπει να μην αποφασίσει μικρός για ουσιαστικές δεσμεύσεις.

Τοξότης με ωροσκόπο Αιγόκερω

Ισχυρή προσωπικότητα που εμπνέει εμπιστοσύνη και σοβαρότητα, καθώς συνδυάζει πολλά και διαφορετικά μεταξύ τους στοιχεία. Ένας αυτοπειθαρχημένος άνθρωπος, που προδιαθέτει σε μια ήσυχη ζωή, γεμάτος όμως ενέργεια, χαρά και επιθυμία να αναλάβει το πιο δύσκολο κομμάτι ευθυνών και υποχρεώσεων από όλους μέσα στο οικογενειακό του περιβάλλον. Αντιμετωπίζει τις προσωπικές του σχέσεις με συγκράτηση, αισιοδοξία και τις περνάει από αυστηρή κριτική και έλεγχο, προσκειμένου να διαπιστώσει αν είναι το καλύτερο δυνατό για κείνον. Όταν αποφασίσει να δεσμευτεί, θέλει να είναι μια σχέση ποιότητας με ξεκάθαρα δικαιώματα και υποχρεώσεις.

Τοξότης με ωροσκόπο Υδροχόο

Ελεύθερο, αδέσμευτο πνεύμα, δεν ακολουθεί τους συμβατικούς κανόνες που θα τον καθιερώσουν σαν αποδεκτό μέλος της κοινωνικής ζωής του τόπου του. Ευφυής και διορατικός ,ψάχνει μέσα από ασυνήθιστα και εκκεντρικά ενδιαφέροντα να αναδειχθεί και να προσκαλέσει τον ενδιαφέρον. Επιλέγει επαγγέλματα που προϋποθέτουν ελευθερία κινήσεων και συχνά έχουν θέμα την ανθρώπινη ύπαρξη και προσωπικότητα (διαφήμιση, εναλλακτική ιατρική κ.λπ.). Συναισθηματικά δυσκολεύεται να εκφραστεί και καλύπτεται πίσω από μια ψύχραιμη και φιλική διάθεση, μέχρι έως ότου διαπιστώσει τις προθέσεις του ενδεχομένου συντρόφου.

Τοξότης με ωροσκόπο Ιχθύες

Απογειωμένος στη σφαίρα της φαντασίας του, κάνει τρομερά φιλόδοξα και μεγαλεπήβολα σχέδια, τα οποία συνήθως δε μπορεί να σταθεροποιήσει και παγιώσει σαν επιθυμίες. Δίνει έτσι την εντύπωση ενός πολύ μεταβλητού ανθρώπου, που δυσκολεύεται να θέσει στόχους σ’ αυτή τη ζωή. Σα γνήσιο παιδί του Δία, όμως, οι ευκαιρίες που θα του δοθούν είναι πολλές και τελικά θα καταφέρει να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις, που θα κάνουν το κοινωνικό και επαγγελματικό άστρο του να λάμψει. Έντονα συναισθηματικός, έχει την ανάγκη μιας γλυκιάς και τρυφερής ύπαρξης δίπλα του, που να τον σταθεροποιεί και να του προσφέρει αγάπη και ασφάλεια.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα