Χριστουγεννιάτικες αποδράσεις και Ζώδια

ΕΦΗ ΤΣΙΛΙΔΟΥ
15/12/2020

Χριστουγεννιάτικες αποδράσεις για να περάσετε καλά ανάλογα με το ζώδιο του/της!

Κριός

Ο Κριός είναι το ζώδιο που πάντα είναι σε γιορτινή διάθεση. Κάθε νέα μέρα που ξεκινά είναι γιορτή! Όποτε είτε κάτσει στην πόλη είτε φύγετε μαζί κάποιο ταξίδι το μόνο που χρειάζεται είναι να μην πλήξει, αυτό θα του χαλάσει την διάθεση μαζί και την δικιά σας βέβαια… Καλό θα είναι να πάτε σε κάποιο βουνό με χιόνι ώστε να μπορέσει να εκτονώσει με τα σπορ στο χιόνι την πίεση που έχει από την καθημερινότητα, και με την καλή διασκέδαση το βράδυ είναι σίγουρη η επιτυχία τις εξόρμησης σας!

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι από τα ζώδια που δύσκολα φεύγουν από την ζεστασιά σπιτιού τους. Δύσκολα θα μετακινηθεί αν δεν του το επιτρέπει ο οικονομικός προϋπολογισμός του. Θα προσπαθήσει να σας πείσει με δικές του αντιπροτάσεις να μείνετε στην πόλη. Αν όμως θελήσετε να τον δελεάσετε με κάποιο ταξίδι, τότε αυτό θα πρέπει να έχει θέαμα, μουσική, καλό φαγητό, ζεστασιά και απολαύσεις που θα χορτάσουν όλες τις αισθήσεις του!

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος, ως το άκρως κοινωνικό ζώδιο, όπου και να πάει θα περάσει υπέροχα! Αρκεί να είναι μέσα σε πολύ κόσμο. Είναι ένα ζώδιο που του αρέσουν τα ταξίδια πόσο μάλλον τώρα που το επιβάλλουν και οι μέρες. Μια πολύ καλή πρόταση είναι να ταξιδέψετε σε κοσμοπολίτικο μέρος εδώ η στο εξωτερικό, ώστε να συνδυάσετε ψώνια, διασκέδαση, καλό ξενοδοχείο και βέβαια αν γίνετε και μεγάλη παρέα… Αν όμως μείνετε στο σπίτι σας, ενημερωθείτε για τα πιο hot σημεία νυχτερινής διασκέδασης. Εξάλλου, όπου και να πάτε μαζί του θα περάσετε υπέροχα!

Καρκίνος

Για τον τρυφερό Καρκίνο οι γιορτές είναι ιδιαίτερα σημαντικές, σε ό,τι αφορά τα ήθη και τα έθιμα. Οπότε, αν μείνετε στο σπίτι του αυτές τις ημέρες, θα νιώσετε ότι ζείτε ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι! Αν πάλι θελήσετε να αποδράσετε, προτιμήστε κάτι σε στυλ ελβετικού σαλέ… Φροντίστε να του παρέχετε ζεστασιά σε όλα τα επίπεδα και να πιστέψει ότι έχετε απομονωθεί και ότι θα παραμείνετε μέχρι το τέλος των εορτών. Ό,τι και να κάνετε πάντως το σίγουρο είναι ότι θα ζήσετε και θα θυμηθείτε λίγο από τα Χριστούγεννα των παιδικών σας χρόνων!

Λέων

Ελπίζω να έχετε κάνει τις ανάλογες οικονομίες όλη την χρονιά για να μπορέσετε να απολαύσετε μαζί του αυτές τις γιορτές και να ανταποκριθείτε στα ακριβά γούστα του! Αν όχι, φροντίστε να έχετε ανάλογη glam διάθεση και εμφάνιση! Αν μείνετε σπίτι, δώστε έμφαση στην εορταστική διακόσμηση και ειδικά να υπάρχει το χρώμα του χρυσού, θα του φτιάξει την διάθεση! Τώρα αν πάλι μπορείτε να φύγετε, θα προτιμήσετε ένα πολυτελές ξενοδοχείο όπου θα σας παρέχουν όλες τις ανάλογες υπηρεσίες ώστε να νιώσετε βασιλιάδες!

Παρθένος

Δύσκολα ένας Παρθένος μετακινείται τέτοιες μέρες, «που να τρέχει τώρα». Προτιμά την ασφάλεια του σπιτιού του μιας και δεν είναι λάτρης της νυχτερινής ζωής και δεν προτιμά το πολύ βαρύ φαγητό. Αυτό λοιπόν που μπορείτε να κάνετε για να τον πείσετε να πάτε κάπου, είναι να προτείνετε ένα σημείο με ησυχία, καλή κουζίνα, δυνατότητα για σπορ, περιπάτους στην εξοχή και μετακινήσεις με το αυτοκίνητο. Αν βρείτε κάτι που να συνδυάζει όλα αυτά, θα περάσετε όμορφα και χαλαρά αυτές τις άγιες ημέρες. Καλού κακού, ας έχετε και εναλλακτικές, γιατί σίγουρα ως Παρθένος κάποια σχετική κριτική και αμφισβήτηση θα έχει…

Ζυγός

Ο Ζυγός όπου και όπως περάσει αυτές τις ημέρες το σίγουρο είναι ότι θα περάσει καλά, βασική προϋπόθεση να ικανοποιείται η προσωπική του αισθητική. Θέλει έναν όμορφο χώρο, άνεση, ρομαντισμό, πολυτέλεια και αν όλα αυτά συνδυαστούν με μια ποιοτική βραδινή ζωή δηλαδή ένα θέατρο, ένα κονσέρτο, θα είναι ότι καλύτερο! Από την άλλη, αν θέλετε να κάνετε απόδραση μια εκδρομή μακριά από τον θόρυβο της πόλης, είναι ότι καλύτερο και αναζωογονητικό. Τώρα για μια πιο μακρινή επιλογή εφόσον επιτρέπουν τα οικονομικά θα προτιμούσε ένα εξωτικό νησί! Ο Ζυγός όσο και βολικός και αν είναι, δεν σημαίνει ότι δεν του αρέσουν τα ακριβά και η καλοπέραση!

Σκορπιός

Με αυτό το περίεργο σκοτεινό ζώδιο ή θα περάσετε τέλεια ή καθόλου καλά, ή του ύψους ή του βάθους ένα πράγμα! Και αυτό λόγω τις περίεργης ψυχολογίας που έχει αυτές τις γιορτινές ημέρες και βέβαια την περίεργη σχέση που έχει με την χαρά και διασκέδαση χωρίς ενοχές. Η επιλογή που θα τον εξιτάρει, θα τον χαλαρώσει και θα τον ικανοποιήσει, είναι μια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, όποτε όταν θα δείτε να χαίρεται σαν μικρό παιδί, τότε άξιζε ο κόπος που κάνατε να τον πείσετε να σας ακολουθήσει.

Τοξότης

Το πιο εύκολο είναι να πείσεις έναν Τοξότη να σε ακολουθήσει στο άγνωστο! Είναι πάντα έτοιμος για μεγάλες περιπέτειες και εξορμήσεις. Όσο πιο μακριά πάτε τόσο καλύτερα για αυτόν, αν δεν υπάρχει πρόβλημα με το οικονομικό σας. Το θετικό είναι ότι είναι ευπροσάρμοστο ζώδιο και θα περάσει καλά ό,τι και αν αποφασίσετε, όπου και να πάτε. Αρκεί να είναι ένα ασυνήθιστο μέρος ή να μην έχει ξαναπάει. Αν μείνετε στην πόλη, κανονίστε μια εκδρομή στη θάλασσα, βουνό με χιόνι ή μη, αρκεί να μην έχει ξαναπάει. Επίσης επειδή είναι πολύ κοινωνικός άνθρωπος, φροντίστε να υπάρχει καλή νυχτερινή ζωή!

Αιγόκερως

Ένας Αιγόκερως, με τη μεθοδικότητα και οργάνωση που τον χαρακτηρίζουν, μην περιμένετε να ενθουσιαστεί αν του πείτε ότι πήρατε εισιτήρια για την Νέα Υόρκη να πάτε οι δύο σας για Χριστούγεννα! Δεν υπάρχει περίπτωση να πάτε κάπου χωρίς να το έχετε ψάξει καλά και οι δύο σας και βέβαια την τελική απόφαση θα πάρει ο ίδιος, για την όποια θα σας πείσει ότι θα περάσετε καλά! Παρ’ όλο αυτά δεν σημαίνει ότι δεν θα χαρεί με μια απόδραση από την καθημερινότητα, αρκεί να μην νιώθει ότι έχει αφήσει πίσω του εκκρεμότητες.

Υδροχόος

Ένας Υδροχόος παρ’ όλο το κόλλημα του με τα ανθρωπιστικά και κοινωνικά θέματα που αυτή την εποχή είναι έντονα, θα του άρεσε μια ευχάριστη έκπληξη που θα του κάνατε, έχοντας κανονίσει κάτι ρομαντικό για τα Χριστούγεννα! Αφού δεν το έκανε ο ίδιος… Φροντίστε εκεί που θα πάτε να μην έχει επαφή με τηλεόραση, εφημερίδες και διάφορα μέσα για να ενημερώνεται, γιατί σίγουρα θα σας την πει που φύγατε… Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν χαρεί την απόδραση σας… Εξάλλου με έναν Υδροχόο όπου και να πας, βουνό ή θάλασσα, περνάς υπέροχα!

Ιχθύες

Τι καλύτερο για τα ρομαντικά και ονειροπόλα ψαράκια από ένα ταξίδι στην χώρα του Άι Βασίλη και αφήστε τον να ζήσει το Χριστουγεννιάτικο παραμύθι του! Παιχνίδια, λούνα παρκ, ζαχαρωτά, χριστουγεννιάτικες ταινίες, γλυκά. Αρκεί να υπάρχει φαντασία, ρομαντική ατμόσφαιρα, φαγητό, μουσική, ποτό και όλα τα άλλα έρχονται από μόνα τους!

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα