Χαρακτηριστικά Ζωδίων – Απασχόληση – Χόμπι (Λέων – Σκορπιός)

ASTROTEAM GUEST
08/02/2021

ΛΕΩΝ–ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΚΑ: Λαμπερή και έντονη προσωπικότητα καθώς και η εξωτερική σας εικόνα εκπέμπουν λάμψη. Διαθέτετε μαεστρία στην οργάνωση, γι’ αυτό αρκετά συχνά φτάνετε στην ιεραρχία επαγγελματικά διευθύνοντας μια επιχείρηση ή ακόμα και τη δική σας επιχείρηση με απίστευτη επιτυχία. Είστε επιβλητική και κυρίαρχη προσωπικότητα, με σταθερότητα στις απόψεις σας διαθέτετε ευθυκρισία και έντονο δυναμισμό. Πολύ δραστήριοι από τη φύση σας, εγκάρδιοι, ευγενικοί αλλά και διαχυτικοί. Αρέσκεστε από την αναγνώριση και το θαυμασμό των άλλων. Κανείς θα καταλάβει ένα μεγαλόπρεπο Λέοντα από το αγέρωχο παράστημα του αλλά και τη μεγαλοπρέπεια του. Πολλές φορές παρασύρεται από τα συναισθήματα του και τη μεγαλοψυχία του και άλλες πάλι φορές πέφτει και θύμα. Αναζητά πάντα συντρόφους, συνεργάτες και φίλους που να εκπέμπουν στα ίδια μήκη κύματος και να είναι μεγαλόκαρδοι, δραστήριοι και καθόλου ασυνεπείς. Απεχθάνεται κάθε τι χλιαρό και μέτριο, πολύ δυνατή προσωπικότητα, καθώς είναι πολύ επίμονος και ικανός να κατορθώσει πράγματα που φαντάζουν αδιανόητα σε άλλους. Πολύ φιλόδοξος σε σημείο να γίνεται αυταρχικός, πείσμων, εγωιστής και άπληστος. Επίσης μπορεί να γίνει και ο ίδιος κόλακας και δολοπλόκος. Αν θέλει να σε ισοπεδώσει ένας Λέοντας θα σε αγνοήσει γιατί είναι πολύ υπερήφανος…
ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ: Πολιτικός αρχηγός, διοικητής, διευθυντής, αξιωματούχος εκκλησιαστικός, ηθοποιός, καλλιτέχνης, entertainer, performer, και ότι έχει να κάνει με show ή κέντρα διασκέδασης και καζίνο, κοσμηματοπώλης, χρυσοχόος, businessman, καρδιολόγος, παραγωγοί ταινιών, χρηματιστής, αθλητής, βιομήχανος, χρηματιστής.
ΧΟΜΠΥ: Ζωγραφική –σκιτσάρισμα- κατασκευές αντικειμένων-συμμετοχή σε θεατρικές ομάδες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ-ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:  Συλλέκτες, αναλυτές, μετράτε το κάθε τι, συγκρίνεστε και συγκρίνετε, κρίνετε και διακρίνετε. Συνδυάζετε απίστευτα την πνευματικότητα με τη πρακτική εφαρμογή. Αρέσκεστε να βρίσκετε πίσω από τα φώτα ή την εξουσία και προτιμάτε επαγγέλματα που δεν σας περιορίζουν. Είστε μετρημένοι στις κινήσεις και στο τι λέτε, υπέρ-αναλυτικοί αλλά και ασκείτε κακή κριτική στους άλλους. Όλο αυτό βέβαια πηγάζει από τη κριτική που σας έχουν ασκήσει από τη παιδική σας ηλικία και σας έχει γίνει βίωμα. Πολλές φορές κοιτάτε το δέντρο και χάνετε το δάσος γιατί δεν εστιάζεστε στην ουσία των πραγμάτων, με αποτέλεσμα να βασανίζετε τον ίδιο σας τον εαυτό και να χάνετε τις ευκαιρίες που περνούν από δίπλα σας. Είστε τυπικοί στις σχέσεις σας καθώς και ωφελιμιστές από αυτές. Αρέσκεστε στη ταξινόμηση και να τα βάζετε όλα σε κουτάκια αφού η οργάνωση είναι δεύτερη φύση σας. Μερικές φορές είστε διστακτικοί και καχύποπτοι και άλλες πάλι είστε πολύ ευκολόπιστοι και αφελείς. Έλκεστε από ανθρώπους γοητευτικούς είτε είναι του αντίθετου φίλου είτε κάποιος φίλος ή συνεργάτης. Η τόση ενδελεχή σχολαστικότητα σε όλα σας κάνει μεμψίμοιρους και επικριτικούς σε σημείο να χάνετε ανθρώπους από δίπλα σας. Εργατικοί και οικονόμοι, αλλά μερικές φορές φτάνετε στα όρια της τσιγκουνιάς. Σας πάνε γάντι τα επαγγέλματα υγείας, μιας και φοβικοί με τα μικρόβια, το επάγγελμα του μικροβιολόγου θα ήταν ιδανικό για εσάς αφού και εστιάζεστε στις λεπτομέρειες, καθώς και του γραμματέα που τα έχει όλα ρυθμισμένα και σε τάξη.
ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ:  Γιατρός, θεραπευτής, διαιτολόγος, βιολόγος, μικροβιολόγος, φαρμακοποιός, βοτανολόγος, παρασκευαστής φαρμάκων, φυσιοθεραπευτής, νοσοκόμος, βοτανολόγος, ραπτική-μοδιστρική-ρούχα, υπάλληλος γραφείου, υπάλληλος σε καταστήματα, γραμματέας, χημικός τροφίμων, έμπορος τροφίμων,  τεχνοκριτικός, λογιστής, τυπογράφος, μηχανολόγος, μαθηματικός, στατιστικολόγος, μηχανογράφος, μελισσοκόμος, οικονόμος, οικιακός βοηθός, καθαριστής, αρχειοθέτης, αγρότης, κηπουρός, αστυνομικός, δημοσιογράφος, τεχνίτης και επαγγέλματα που απαιτούν λεπτομερή δουλειά, σχολιαστής, κριτικός, αναλυτής.
ΧΟΜΠΥ:  Χειροτεχνία- επισκευές.

 

ΖΥΓΟΣ-ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Οι εναρμονιστές και εξισορροπηστές του ζωδιακού. Κοινωνικοί με καλαισθησία, κομψότητα αλλά και ευγένεια. Έχετε ανεπτυγμένη την αίσθηση του χιούμορ και καμία φορά και του αυτοσαρκασμού. Μπορείτε να συντονίζεται και να συμφιλιώνεται τους γύρω σας, είστε άνθρωποι που προασπίζεστε το δίκαιο και συμπονάτε το συνάνθρωπο. Αρέσκεστε στις συνεργασίες και στις σχέσεις με το αντίθετο φίλο καθώς σχεδόν πάντα είστε ζευγαρωμένοι. Είστε πολύ γοητευτικοί, τρυφεροί, δίνετε έμφαση στην καλαισθησία και την ομορφιά. Άριστοι διπλωμάτες καθώς ξέρετε πώς να συμπεριφέρεστε τη κάθε στιγμή.  Συχνά οι άνδρες εκπρόσωποι του ζωδίου είναι νάρκισσοι. Παρόλα αυτά αργείτε να πάρετε αποφάσεις στη ζωή σας και συχνά χαρακτηρίζεστε ως ασταθείς από τους άλλους. Καμιά φορά μπορεί να γίνει πλεονέκτης ή να καυχιέται για τα κατορθώματα του σε σημείο να γίνει αντιπαθητικός από τους άλλους. Σαν συνεργάτης είναι εξαιρετικός, σαν φίλος πολύ καλός και σαν ερωτικός σύντροφος αισθησιακός. Ένας Ζυγός είναι απαραίτητος για να συντονίζει ομάδες και ανθρώπους σε επαγγελματικούς χώρους.
ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ: Διπλωμάτης, πολιτικός, δικηγόρος, δικαστής, δημόσιες σχέσεις, σύμβουλος σχέσεων, αισθητικός, μοντέλο, μακιγιέρ και γενικά τα επαγγέλματα ομορφιάς και μόδας, διακοσμητής, ηθοποιός, μουσικός, χορογράφος, σχεδιαστής κοσμημάτων, τραγουδιστής, καλές τέχνες, διαιτητής, ανθοπώλης, ζογκλέρ, κομμωτής, συντονιστής, εφοδιαστικές αλυσίδες προμηθειών.
ΧΟΜΠΥ:  Διακόσμηση-καλλιτεχνικά-ανθοκομία – μουσική.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ-ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Γεμάτος μυστήριο και πάθη, θέλει πάντα να ελέγχει το περιβάλλον του καθώς και τους ανθρώπους που συναναστρέφεται. Είναι εγωιστής και θέλει να ελέγχει επειδή είναι ευάλωτος, σε περίπτωση που δεν μπορεί να τα καταφέρει να ελέγξει τότε πεθαίνει. Θέλει να ξέρει τα πάντα για τους άλλους αλλά κρύβει πάντα τα δικά του γιατί πίσω από όλο αυτό κρύβει το δικό του πόνο. Πολλές φορές στη ζωή του αυτό-καταστρέφεται και ξαναγεννιέται από το μηδέν. Έχει παρομοιαστεί σαν το Φοίνικα που αναγεννάτε από τις στάχτες του. Αγαπά έντονα και με πάθος, δίνεται ολοκληρωτικά για την αγάπη αν όμως προδοθεί πληγώνεται και αδιαφορεί ή εκδικείται. Σαν συνεργάτης είναι δραστήριος και θέλει ανθρώπου έμπιστους του για να λειτουργήσει. Σαν φίλος είναι ευθύς. Ο φανατισμός του συχνά τον κάνει να έχει πολλούς εχθρούς καθώς και η καχυποψία του. Είναι ζηλότυπος, βίαιος, χειριστικός και μπλέκεται σε διαμάχες. Μάχεται με θάρρος και με πείσμα και είναι ακούραστος στην εργασία του καθώς με ότι καταπιαστεί το φέρνει εις πέρας. Οι Σκορπιοί δεν αρκούνται με την επιφάνεια και θέλουν να γνωρίζουν τις αιτίες πίσω απ’ τα γεγονότα. Αυτό τους κάνει να διαπρέπουν στα επαγγέλματα του ψυχολόγου, ντετέκτιβ και ερευνητή.
ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ: Χειρούργος, Ογκολόγος, ψυχολόγος, ψυχαναλυτής, ψυχίατρος, σεξολόγος, στρατηγός, κατάσκοπος, νεκροθάφτης, χρηματιστής, εφοριακός, τελωνειακός, ασφαλιστής, οικολόγος, ντετέκτιβ, εγκληματολόγος, ιατροδικαστής, θεραπευτής, αισθητικός, έμπορος σιδήρου, μεταλλουργός, ορυχεία και εργασίες κάτω απ’ τη γη και απ’ το νερό, δύτης, σφαγέας, σκουπιδιάρης, αποκρυφιστής, μάγος, επαγγέλματα σχετικά με το πετρέλαιο.
ΧΟΜΠΥ:  Ποδηλασία – συλλογή γραμματοσήμων

Από την Μαρία Ευγενίδου

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα