ΤΟΞΟΤΗΣ 2021

ASTROTEAM GUEST
11/12/2020

Ο Ήλιος από τις 22/11 – 22/12 θα είναι στο Τοξότη σε ένα Ζώδιο που ανήκει στο μεταβλητό Σταυρό και στο στοιχείο της φωτιάς. Η διάθεσή μας θα αλλάξει προς το καλύτερο γιατί έχει τη χαρά της ζωής και της αισιοδοξίας στο πυρήνα του. Η ανάγκη να χαρούμε και να επικοινωνήσουμε σαν παιδιά θα υπάρχει μέσα στη ψυχή μας και καλό είναι να προσπαθήσουμε με κάθε τρόπο να ζήσουμε χαρούμενες στιγμές.

Η επιθυμία για ελευθερία και για διασκέδαση θα ξεπεράσει τη λογική σκέψη και επειδή είμαστε σε μια χρονιά διαφορετική από τις συνηθισμένες, θα πρέπει να καταπιέσουμε κάποιες από τις επιθυμίες αυτές. Καλό είναι να διαβάσουμε φιλοσοφικά βιβλία, να εκτονώσουμε με θετικό τρόπο τη διέλευση του Ήλιου στο περιπετειώδες και φιλοσοφημένο ζώδιο του Τοξότη.

Τα χαρακτηριστικά του ζωδίου του Τοξότη είναι η τιμιότητα, η αγάπη για τη ζωή και το παιχνίδι μέσα από την φιλοσοφημένη σκέψη πως η ζωή είναι μικρή και θα πρέπει να τη ζούμε με χαρά και θετική ενέργεια. Η αγάπη τους για περιπέτεια και μακρινά ταξίδια είναι πολύ μεγάλη και όλοι οι Τοξότες θέλουν να γυρίσουν όλο το κόσμο για να αποκτήσουν πολλές εμπειρίες. Η διάθεσή τους για επέκταση πολλές φορές έχει το στοιχείο της υπερβολής και για αυτό χαρακτηρίζονται και ως επιπόλαιοι, όμως η τύχη πάντα είναι εκεί γιατί είναι τα αγαπημένα παιδιά του Δία και τους σώζει όταν κάνουν λάθη.

Βεβαίως υπάρχουν και οι Τοξότες που φανατίζονται με δόγματα και με αιρέσεις και με αυτό το τρόπο πολλές φορές σκορπούν τη παθιασμένη ενέργειά τους με αρνητικά αποτελέσματα.

Η προσπάθειά τους έχει πάντα καλοπροαίρετη διάθεση και γι’ αυτό δεν τους παρεξηγούν σε πιθανά επικοινωνιακά λάθη.

Οι Τοξότες να μη ξεχνούν να σκοπεύουν πολύ μακριά με το βέλος για να ενεργοποιηθούν και να προοδεύουν. Η αλήθεια που τους χαρακτηρίζει είναι ένα από τα μεγάλα τους προσόντα, η αγάπη τους για τους ανθρώπους και ότι ξεχνούν τις κακές στιγμές και συγχωρούν εύκολα, τους κάνει να κερδίζουν την αγάπη και την εμπιστοσύνη όλων.

Αγαπούν την ελευθερία τους και δεν την διαπραγματεύονται, γι’ αυτό και βλέπουμε πολλούς Τοξότες να γίνονται ελεύθεροι επαγγελματίες γιατί δεν αντέχουν συγκεκριμένα ωράρια.

Αγαπούν τα σπορ και είναι δημοφιλείς στις παρέες τους ή στο χώρο που δραστηριοποιούνται.

Η γοητεία τους ακαταμάχητη και το χιούμορ τους αξεπέραστο όπως και το όμορφο χαμόγελο που τους χαρακτηρίζει!

Ο δικός τους πλανήτης ο Δίας θα είναι στο 3ο φυσικό τους οίκο, εκεί θα έρθει να δώσει τύχη σε όσους ασχολούνται με την επικοινωνία και με το εμπόριο. Έως τέλος του Ιανουαρίου θα είναι ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν ένα νέο τρόπο που θα δουλεύουν, πιθανόν να χρησιμοποιήσουν  περισσότερο την τεχνολογία στον επαγγελματικό τους τομέα. Όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν μεταφορικό μέσο είναι μια καλή ευκαιρία για να κάνουν μια συμφέρουσα αγορά. Όσοι ασχολούνται με τα ΜΜΕ, θα έχουν προτάσεις για επαγγελματική αποκατάσταση.

Όσοι έχουν γεννηθεί τις πρώτες τρεις μέρες του ζωδίου να περιμένουν το Μάιο του 2021 από τις 14/5 έως 28/7 να πραγματοποιηθούν κάποια όνειρά τους. Τύχη στην οικογένεια, στην προσωπική τους ζωή αλλά και στην επαγγελματική. Ο Κρόνος θα σοβαρέψει τον τρόπο που επικοινωνούν και συνίσταται προσοχή στο διάστημα του Ιουνίου και του Δεκεμβρίου που ο Κρόνος θα είναι σε αρνητική όψη με τον Ουρανό για να μην έρθουν σε ρίξεις με αδέλφια και με το στενό τους περιβάλλον.

Στην αισθηματική τους ζωή οι εκλείψεις θα κλείσουν κάποιους σημαντικούς κύκλους για να ανοίξουν νέους. Η διέλευση του Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων παραπλανά όλους όσους έχουν γεννηθεί στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου και στις αρχές του τρίτου και πιθανό να κάνουν λανθασμένες επιλογές συντρόφων. Το διάστημα του Μαρτίου και στις αρχές Απριλίου ο Άρης ο πλανήτης της έντασης, θα δημιουργήσει προβλήματα με το ταίρι τους και είναι ένα διάστημα που χρειάζεται προσοχή για να αποφύγουν μεγάλες αντιπαραθέσεις. Είναι μια χρονιά που πρέπει να επικοινωνούν με ωριμότητα. Η Αφροδίτη στους Διδύμους θα είναι απέναντι το διάστημα από τα μέσα Μάϊου έως αρχές Ιουνίου και θα τους φέρει νέες εντυπωσιακές γνωριμίες.

Οι εκλείψεις της χρονιάς είναι τέσσερις και οι τρεις θα επηρεάσουν τον άξονα Δίδυμο – Τοξότη και θα έρθουν σημαντικές αλλαγές σε αυτά τα ζώδια κλείνοντας κάποιους κύκλους ζωής και ανοίγοντας νέους στους βασικούς τομείς της ζωής τους. Το σημαντικότερο για όλους τους Τοξότες είναι πως θα έχουν καλύτερη οικονομική αποκατάσταση!

Από την Ιωάννα Κατσιμάρδου

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα