Το Οψάριον της Βάσιας Μαυράκη: Μάϊος

ΒΑΣΙΑ ΜΑΥΡΑΚΗ
28/04/2021

”Στο χορό των Εκλείψεων…”

✅ 2 Μαΐου 2021

+ Ερμής 26° Ταύρου τρίγωνο με Πλούτωνα 26° Αιγόκερω

Οι σκέψεις βαθαίνουν και αποκτούν ξεχωριστό νόημα! Το παρασκήνιο αποκαλύπτεται, οι εκμυστηρεύσεις δίνουν και παίρνουν για τα Σταθερά του τρίτου δεκαημέρου ΤΑΥΡΟΥΣ, ΛΕΟΝΤΕΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ και ΥΔΡΟΧΟΟΥΣ.

+ Αφροδίτη 22° Ταύρου εξάγωνο με Ποσειδώνα 22° Ιχθύων

Έρωτες ρομαντικοί και ονειρεμένοι. Καλλιτεχνική διάθεση, αυξημένη διαίσθηση, ανάγκη για ξεκούραση και χαλάρωση, αλλά και οικονομικές ευκαιρίες για τα ζώδια του Νερού, ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ, ΙΧΘΥΕΣ, αλλά και τα ζώδια της Γης ΤΑΥΡΟΥΣ, ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ και ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ της αρχής του τρίτου δεκαημέρου.

✅ 3 Μαΐου 2021

– Ερμής 28° Ταύρου τετράγωνο με Δία 28° Υδροχόου

Η σκέψη γίνεται επιφανειακή και υπερβολική. Μεγάλα λόγια και υποσχέσεις χωρίς νόημα, διάδοση ψευδών πληροφοριών, πιθανές αποκαλύψεις και σκάνδαλα με πιθανή εμπλοκή παιδιών.

Αφορά κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού, ΤΑΥΡΟΥΣ, ΛΕΟΝΤΕΣ,  ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ και ΥΡΟΧΟΟΥΣ.

–  Ήλιος 13° Ταύρου τετράγωνο με Κρόνο 13° Υδροχόου

Συναισθήματα απομάκρυνσης και αποστασιοποίησης, αναγκαστικός συμβιβασμός και στέρηση απόλαυσης ακόμη και στα πιο μικρά και ελάχιστα που μπορεί να φέρουν χαρά. Οικονομικές απώλειες και οικονομική δυσπραγία. Επιβολή κανόνων και πρέπει για τα Σταθερά του δεύτερου δεκαημέρου ΤΑΥΡΟΥΣ, ΛΕΟΝΤΕΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ και ΥΔΡΟΧΟΟΥΣ.

✅ 6 Μαΐου 2021

+ Αφροδίτη 26° Ταύρου τρίγωνο με Πλούτωνα 26° Αιγόκερω

Ο παθιασμένος έρωτας είναι εδώ! Απίστευτες ερωτικές στιγμές για τους ήδη ερωτευμένους, αλλά και ένας μεγάλος έρωτας προ των Πυλών για τους αδέσμευτους. Επικερδείς οικονομικές, επαγγελματικές συμφωνίες για τα Ζώδια της Γης του τέλους τρίτου δεκαημέρου, ΤΑΥΡΟΥΣ, ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ και ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ.

✅ 8 Μαΐου 2021

– Αφροδίτη 29° Ταύρου τετράγωνο με Δία 29° Υδροχόου

Ο πλανήτης της ομορφιάς, του έρωτα και της οικονομικής ευμάρειας, μια ανάσα πριν εγκαταλείψει το ζώδιο του Ταύρου θα φέρει επιπολαιότητα, υπερβολές και δάκρυα για τα Σταθερά των δύο τελευταίων ημερών. ΤΑΥΡΟΥΣ 19, 20 Μαΐου, ΛΕΟΝΤΕΣ 19, 20 Αυγούστου, ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ 19, 20 Νοεμβρίου και ΥΡΟΧΟΟΥΣ 18, 19 Φεβρουαρίου.

✅ 11 Μαΐου 2021

+ Άρης 11° Καρκίνου εξάγωνο με Ουρανό 11° Ταύρου

Δημιουργική ένταση, επαναστατικές διαθέσεις, ανατρεπτικά γεγονότα με θετικά αποτελέσματα, έντονη σωματική δραστηριότητα και άσκηση, αλλά και επαγγελματικές ευκαιρίες για τα Ζώδια της Γης και του Νερού του δεύτερου δεκαημέρου.

+ Νέα Σελήνη στις 21 μοίρες Ταύρου

Νέα ξεκινήματα και νέες ευκαιρίες για τα Ζώδια της Γης, ΤΑΥΡΟΥΣ, ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ και ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ που έχουν γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου.

✅ 12 Μαΐου 2021

+ Ερμής 13° Διδύμων τρίγωνο με Κρόνο 13° Υδροχόου

Η ημέρα απαιτεί τακτοποίηση κυρίως σε πρακτικά θέματα. Οι σκέψεις αποκτούν οργάνωση και νέα πλάνα μπαίνουν σε πρόγραμμα. Σημαντικές αποφάσεις που θα αφορούν στη νεολαία και στην Παιδεία. Αφορά κυρίως τα Ζώδια του Αέρα ΔΙΔΥΜΟΥΣ, ΖΥΓΟΥΣ και ΥΔΡΟΧΟΟΥΣ της αρχής του δεύτερου δεκαημέρου.

✅ 13 Μαΐου 2021

+ Ήλιος 22° Ταύρου εξάγωνο με Ποσειδώνα 22° Ιχθύων

Εξαιρετική ημέρα έμπνευσης και θετικών συναισθημάτων. Ρομαντική διάθεση, καλλιτεχνικές ανησυχίες, πλούσια φαντασία και ονειροπόληση για τα Ζώδια της Γης και του Νερού της αρχής του τρίτου δεκαημέρου.

✅ 17 Μαΐου 2021

+ Ήλιος 26° Ταύρου τρίγωνο με Πλούτωνα 26° Αιγόκερω

Οικονομικές και συναισθηματικές απολαύσεις για τα Ζώδια της Γης! Ιδανική ημέρα για κλείσιμο σημαντικών συμφωνιών και υποστήριξη από άτομα κύρους. Αναγέννηση σώματος και πνεύματος και αποφάσεις για νέα ξεκινήματα. Αφορά κυρίως ΤΑΥΡΟΥΣ, ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ και ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ τέλους τρίτου δεκαημέρου

✅ 19 Μαΐου 2021

+ Αφροδίτη 13° Διδύμων τρίγωνο με Κρόνο 13° Υδροχόου

Σοφία και σταθερές αποφάσεις χαρακτηρίζουν την τάση της ημέρας. Σημαντικές αγορές, εκπληρώσεις υποσχέσεων, χρήσιμοι περιορισμοί και σύνεση. Εξαιρετική ημερομηνία για δεσμεύσεις και υπογραφές συμφωνιών και συμβολαίων για τα ζώδια του Αέρα, ΔΙΔΥΜΟΥΣ, ΖΥΓΟΥΣ και ΥΔΡΟΧΟΟΥΣ, αρχής δεύτερου δεκαημέρου.

✅ 21 Μαΐου 2021

– Ήλιος 00° Διδύμων τετράγωνο με Δία 00° Ιχθύων

Ανευθυνότητα, έλλειψη ενδοιασμού, επιφανειακές αποφάσεις, επιπολαιότητα, οικονομική και συναισθηματική σπατάλη, ανευθυνότητα. Αποφυγή οικονομικών και επαγγελματικών δεσμεύσεων για το Μεταβλητό Σταυρό, ΔΙΔΥΜΟΥΣ, ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ, ΤΟΞΟΤΕΣ και ΙΧΘΥΕΣ των δύο πρώτων ημερών.

✅ 22 Μαΐου 2021

Ερμής 22° Διδύμων τετράγωνο με Ποσειδώνα 22° Ιχθύων

Χαοτική επικοινωνία, διασπορά ψευδών ειδήσεων, αναβολές και παρανοήσεις για το Μεταβλητό Σταυρό, ΔΙΔΥΜΟΙ, ΠΑΡΘΕΝΟΙ, ΤΟΞΟΤΕΣ και ΙΧΘΥΕΣ αρχής τρίτου δεκαημέρου. Κρατάμε μικρό καλάθι σε ό,τι κι αν ακούσουμε!

✅ 26 Μαΐου 2021

Πανσέληνος/ Ολική Σεληνιακή Έκλειψη στις 5 μοίρες Τοξότη/ Διδύμων.

Ιδιαιτέρως προσεκτικοί σε θέματα υγείας, σχέσεων και ακίνητης περιουσίας ΔΙΔΥΜΟΙ Μαΐου, ΠΑΡΘΕΝΟΙ Αυγούστου, ΤΟΞΟΤΕΣ Δεκεμβρίου και ΙΧΘΥΕΣ Φεβρουαρίου.

✅ 27 Μαΐου 2021

Αφροδίτη 22° Διδύμων τετράγωνο με Ποσειδώνα 22° Ιχθύων

Ημέρα απιστίας και εξαπάτησης συναισθηματικής ή οικονομικής για τα Μεταβλητά της αρχής του τρίτου δεκαημέρου. Απογοήτευση και υψηλές προσδοκίες που θα γκρεμιστούν άτσαλα. Προσοχή στη σπατάλη πόρων… κάθε είδους!

✅ 29 Μαΐου 2021

+ Σύνοδος Ερμή με Αφροδίτη 24° Διδύμων

Χαριτωμένη όψη συνεργασίας καρδιάς και λογικής! Δημοφιλία, άνεση στην επικοινωνία, ανταλλαγή ερωτικών μηνυμάτων και μηνυμάτων αγάπης, αλλά και συζητήσεις για συνεργασίες που θα αποδειχθούν επικερδείς αργότερα. Η εύνοια αφορά τα Ζώδια του Αέρα, ΔΙΔΥΜΟΥΣ, ΖΥΓΟΥΣ και ΥΔΡΟΧΟΟΥΣ του τρίτου δεκαημέρου.

✅ 31 Μαΐου 2021

+ Άρης 23° Καρκίνου τρίγωνο με Ποσειδώνα 23° Ιχθύων

Ο Μάιος μας εγκαταλείπει με μια θετική, ιδεαλιστική και καλλιτεχνική όψη! Μπορεί να υπάρξει αποκάλυψη παρασκηνίου από το πουθενά που θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους για τα Ζώδια του Νερού, ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ και ΙΧΘΥΕΣ του τρίτου δεκαημέρου.

SOS για ΚΡΙΟΥΣ, ΖΥΓΟΥΣ και ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ τρίτου δεκαημέρου. Προσοχή στις μετακινήσεις και στις αντιπαραθέσεις.

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα