Το «Εγώ» στο Ζώδιο του «Εμείς»

ASTROTEAM GUEST
17/09/2021

Πολιτισμένος, καθαρός και παρφουμαρισμένος ο πολεμόχαρος Άρης, κτυπά την πόρτα του Ζυγού όπου και θα παραμείνει μέχρι το τέλος του Οκτώβρη, αναταράζοντας, με την αναποφασιστικότητα στη δράση του, τα μεταβλητά Κριούς, Καρκίνους, Αιγόκερους και Ζυγούς.
Το ζώδιο του Ζυγού, μας μιλά προπάντων για κοινωνικοποίηση και ισορροπίες ανάμεσα σε προσωπικές αλλά και διαπροσωπικές σχέσεις.
Μακριά από τα αξιώματα και την ελευθερία του, στη θέση αδυναμίας για τον Άρη, η πολεμική του φύση δε μπορεί να εκφραστεί και δυσκολεύεται να μπει σε δράση για να διεκδικήσει. Ο λόγος; Στοχάζεται και ζυγίζει πολύ τις καταστάσεις με το μυαλό του και στην τελική καταλήγει να χάσει τον αυθορμητισμό του. Έχει φόβο να μείνει μόνος, χωρίς τη θαλπωρή της οικογένειας και της κοινωνικής ζωής. Θέλει να είναι καλοδεχούμενος και αξιοσέβαστος στην κοινωνία. Είναι δίκαιος και ισορροπημένος με όλους και βάσει αυτού, αρκετές φορές, κάνει υπερβολικές παραχωρήσεις, που ίσως οδηγήσουν τις σχέσεις του σε διάλυση. Αρκετές θα είναι οι φορές που θα σε εκνευρίσει, διότι δεν παίρνει «θέση» και θα προκαλέσει με την απάθειά του.
Ως πλανήτης πολεμικός, ακόμα και στο ζώδιο του «Εμείς», δεν του λείπουν οι καυγάδες, γεγονός που αντλείται ή έλκεται μέσα από την παθητική του δράση. Αυτό θα του δώσει, στην τελική, την ώθηση να λύσει θέματα που του κρυσταλλώνουν το θυμό του. Φυσικά, ο Ζυγός του χαρίζει προίκα τη διπλωματία, το δίκαιο και θα ξοδέψει αρκετή από τη δράση του στην υπεράσπιση των αδικημένων, είτε τον αφορούν ατομικά, είτε κοινωνικά. Θα αγορεύσει σαν άξιος δικηγόρος, για να διεκδικήσει αυτό που θέλει και θα σε πείσει με όμορφο τρόπο, είτε μέσα από τη δίκαιη διπλωματική του στάση, είτε με το να επιβεβαιωθεί μέσα από τη γνώμη των άλλων. Θα σου ρίξει επιδέξια «το μπαλάκι» να πάρεις, συμβατές για αυτόν, αποφάσεις, που στην τελική θα τον αναδείξουν. Μα ακόμα και αν γίνει το αντίθετο, η ευθύνη δε θα είναι δική του. Θα ντυθεί με τη στολή των Ευέλπιδων και σα μορφωμένος αξιωματικός θα λάβει μέρος υπέρ της δικαιοσύνης, με τη θέση του να γίνεται σημαντική για την κατάκτηση του ποθητού «Κλάδου Ειρήνης».
Από τον Άρη στο Ζυγό, στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, βοήθεια θα έχετε Δίδυμοι, Υδροχόοι και Ζυγοί και θα επωφεληθείτε από τις διαπραγματευτικές του δράσεις και κοινωνικοποιήσεις. Παράλληλα, θα έχετε ευκαιρία να αναπτερώσετε το ηθικό σας και να εμψυχωθείτε μέσα από τις δικές σας καινοτόμες ιδέες. Τα παρορμητικά, Κριοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι και Ζυγοί, που θα κρατήσετε όλη την ενέργειά του στα χέρια σας, θα χρειαστεί να βρείτε τη χρυσή τομή και να δράσετε δικαίως, χωρίς να αφήνετε τα διλήμματα να σας καταβάλλουν.

Η «εσωτερική επικοινωνία» μπορεί να είναι έντονη και χρονοβόρα, μέχρι να βρεθούν οι τρόποι ισορροπίας και υπεράσπισης του δικαίου, μα θα οδηγήσει σε μια αποτελεσματική μάχη για την επίτευξη στόχων.

 

Από την Κυπριανού Δέσποινα

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα