Τυχερή όψη στις 15 Οκτωβρίου!

ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΑΣ ΚΕΔΙΚΓΙΑΝΝΗΣ
14/10/2021

Στις 15 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί μια δυναμικά τυχερή όψη. Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Άρη, από το ζώδιο του Ζυγού, θα κάνουν όψη τριγώνου με τον Δία, που θα είναι σε σύνοδο με τη Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου. Η όψη θα γίνει με ακρίβεια στις 14:32 για τους τρείς πλανήτες (Ήλιο, Σελήνη και Δία) με τον Άρη να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τον Ήλιο, μόλις 1,25 μοίρες.

Αυτή η όψη δίνει ευκολία ολοκλήρωσης στόχων, φιλοδοξιών και παραγωγής πλούτου, αλλά με ηθική ακεραιότητα και δίκαιο καταμερισμό του θετικού αποτελέσματος. Θα είναι πολύ ευνοϊκή όψη, κυρίως για τις γυναίκες και τις επιδιώξεις τους. Μπορεί να εκδηλωθεί με απελευθερωτικό τρόπο σε τομείς της τέχνης, της μόδας αλλά και των σχέσεων και της διπλωματίας. Τα αποτελέσματα που θα είναι ευρείας κλίμακας, μπορεί να έχουν κοινωνικές προεκτάσεις λόγω του ζωδίου του Υδροχόου, που θα φιλοξενεί τον Δία και τη Σελήνη.

Θα έχει επιρροή σε όλα τα δεκαήμερα, αλλά θα καθορίσει γεγονότα στις μοίρες που πραγματοποιείται.

Κριός

Κυρίως γεννημένοι 9 με 16 Απριλίου

Προσωπικές επιδιώξεις και στόχοι που αφορούν σχέσεις, συνεργασίες και σας δίνουν δημιουργικότητα, διευκολύνονται από φίλους και ομάδες, γεμίζοντάς σας αισιοδοξία.

Ταύρος

Κυρίως γεννημένοι 9 με 16 Μαΐου

Με την εργασία και την υπομονή σας αλλά και με τη συμμετοχή της οικογένειας, πετυχαίνετε επαγγελματικούς σας στόχους, που έχουν να κάνουν με το εμπόριο, τις μεταφορές και την επικοινωνία.

Δίδυμοι

Κυρίως γεννημένοι 9 με 16 Ιουνίου

Η δημιουργικότητα, η δράση και η χαρά του έρωτα συναντιούνται, σας φέρνουν αισιοδοξία και επέκταση σε σχέσεις και συνεργασίες αλλά και στα οικονομικά. Ευνοείται η τεκνοποίηση.

Καρκίνος

Κυρίως γεννημένοι 10 με 17 Ιουλίου

Προσωπικοί στόχοι και επιδιώξεις με οικονομικές και κοινωνικές προεκτάσεις που σας πίεζαν μέχρι τώρα, ολοκληρώνονται. Διευκολύνονται κληρονομικές και φορολογικές διευθετήσεις που σχετίζονται με ακίνητα, με οικονομικό όφελος.

Λέων

Κυρίως γεννημένοι 11 με 18 Αυγούστου

Η ενεργητική σας δράση και ο άψογος σχεδιασμός σας, εξασφαλίζουν επέκταση και φέρνουν αέρα αισιοδοξίας. Καταφέρνετε να δημιουργήσετε σχέσεις και συνεργασίες που στηρίζουν τους στόχους σας.

Παρθένος

Κυρίως γεννημένοι 11 με 18 Σεπτεμβρίου

Η οργανωμένη δράση σας σε οικονομικά θέματα και οφειλές αποδίδει. Μέσα από την εργασία σας και με την υπομονή σας ξεπερνάτε άγχη και ο ψυχισμός σας ηρεμεί.

Ζυγός

Κυρίως γεννημένοι 12 με 19 Οκτωβρίου

Η βοηθητική, ενεργητική δράση σημαντικών σχέσεων και συνεργατών, αλλά και η βοήθεια των φίλων σας βοηθούν να επανεκκινήσετε δημιουργικούς στόχους που είχατε αφήσει. Ευνοείται η τεκνοποίηση.

Σκορπιός

Κυρίως γεννημένοι 11 με 18 Νοεμβρίου

Ενδόμυχες επιθυμίες και επιδιώξεις σε εργασία και καριέρα φτάνουν στην ολοκλήρωση. Το σπίτι και η οικογένεια παίζουν καταλυτικό ρόλο στην επιτυχία σας.

Τοξότης

Κυρίως γεννημένοι 10 με 17 Δεκεμβρίου

Οι φιλικές σχέσεις και οι ομάδες ασκούν ενεργητική δράση προς όφελός σας και αποπνέουν ερωτισμό. Απελευθερώνεται η ενεργητικότητά σας και ξεπερνάτε κρίσεις.

Αιγόκερως

Κυρίως γεννημένοι 9 με 16 Ιανουαρίου

Η συνετή σας διαχείριση σε θέματα οφειλών, επενδυτικές επιδιώξεις και εκμετάλλευση ακινήτων, σας φέρνει οικονομικά οφέλη. Οι συνεργασίες και οι σχέσεις δυναμώνουν και σας στηρίζουν.

Υδροχόος

Κυρίως γεννημένοι 7 με 14 Φεβρουαρίου

Σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες αλλά και το συγγενικό περιβάλλον εργάζονται για εσάς. Αυτό σας δίνει κύρος, αποδοχή και αυξάνει την κοινωνική προβολή σας.

Ιχθύες

Κυρίως οι γεννημένοι 9 με 16 Μαρτίου

Η οικονομική διαχείριση των εσόδων της εργασίας σας καλύπτει οφειλές και κενά που σας άγχωναν. Η καριέρα εξελίσσεται δυναμικά με άμεσα και παράπλευρα οφέλη.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα