Τελευταία Ευκαιρία για 4 Ζώδια!

ΒΑΣΙΑ ΚΟΝΤΗ
24/10/2021

Ο Οκτώβρης, στο κλείσιμό του, επιφυλάσσει αναγκαστικές προσαρμογές για σχεδόν όλα τα ζώδια, αλλά 4 από αυτά και μάλιστα του 3ου δεκαημέρου, θα βρεθούν σε κρίσιμη φάση και θα αναγκαστούν να προσαρμοστούν σε νέα δεδομένα.

Οι αποκαλύψεις της Πανσελήνου αλλά και ο Άρης, πριν εγκαταλείψει το ζώδιο του Ζυγού, θα σπρώξει τα γεγονότα να πάρουν σάρκα και οστά, προκειμένου να παρθούν αποφάσεις που θα αλλάξουν τη ζωή των παρορμητικών ζωδίων. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου δεν έχετε άλλη επιλογή, παρά να περάσετε σε μια καινούργια φάση ζωής, που μπορεί αρχικά να σας δυσκολέψει, στην πορεία, όμως, θα δείτε ότι πραγματικά αυτό είναι το καλύτερο για σας.

Ο φόβος και η ανασφάλεια θα υποχωρήσουν μόλις δείτε τις νέες προοπτικές και τα σχέδιά σας θα αναπροσαρμοστούν με βάση τα νέα δεδομένα. Οι εξελίξεις τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα και ίσως αυτό σας τρομάζει ή μπορεί εσείς οι ίδιοι να τρέχετε να προλάβετε τις αλλαγές και οι αποφάσεις σας να στηρίζονται σε ακραία συναισθηματικές καταστάσεις. Σκεφθείτε και πρέπει να είστε υποψιασμένοι ότι ο επόμενος μήνας -που έρχεται φορτσάτος- θα απαιτήσει από σας να είστε έτοιμοι, τουλάχιστον σε ψυχολογικό επίπεδο, να δεχθείτε τις αλλαγές που σας προτείνει, αν όχι τότε το πρόβλημα των ανασφάλειών σας θα μεγαλώσει και κινδυνεύετε να σας καταπιεί.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροί μας οδηγήστε τις εξελίξεις, όπως συνηθίζετε να κάνετε πάντα και βάλτε για πάντα στο πατάρι των αναμνήσεων τα παλιά κομμάτια της προηγούμενης ζωής σας, που δε χρησιμοποιούνται πια.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα