ΤΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 22 ΕΩΣ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ

ASTROTEAM GUEST
21/03/2021
22.3.2021

Σελήνη στο Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ερμή και εξάγωνο με τον Ουρανό, μας προετοιμάζει για συναντήσεις με τα πρόσωπα της οικογένειας που τόσο πολύ μας έχουν λείψει.

23.3.2021

Η Σελήνη κάνει μια θαυμάσια όψη με τον Ποσειδώνα. Τον πρώτο λόγο τον έχει η διαίσθηση και το ένστικτο. Η αντίθεσή της με το Πλούτωνα μας μιλά για έντονα και θαμμένα συναισθήματα και ζητάνε να τα αναγνωρίζουμε ώστε να μας μεταμορφώσουν.

24.3.2021

Η φλογερή Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα ζητά να διασκεδάσει και να ξοδέψει αλλά ο Κρόνος της θέτει όρια. Όμως δεν το βάζει κάτω, η ανάγκη της για το φλερτ και έρωτες είναι μεγάλη και της δίνει ζωή χαρά και αισιοδοξία για τις ημέρες που θα ακολουθήσουν.

25.3.2021

Η επιτυχία θα έρθει με λίγο περισσότερη προσπάθεια, αρκεί να πιάσουμε τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν.

26.3.2021

Η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου σε τρίγωνο με τον Ουρανό μας βοηθά να ρυθμίσουμε και βρούμε νέες ιδέες σε θέματα εργασίας. Επίσης μας προετοιμάζει για την επιστροφή της ζωής στη καθημερινότητα.

27.3.2021

Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Ερμή φέρνει θέματα προβλήματα που μας απασχολούν και ο Ποσειδώνας να δημιουργεί μια απάτη για τις καταστάσεις που υπάρχουν.

28.3.2021

Στον απόηχο της Πανσελήνου από το ζώδιο του Ζυγού, η Σελήνη βρίσκεται σε αρμονικές όψεις με Δία και Πλούτωνα. Ημέρα οργάνωσης και προσωπικής εξέλιξης.

Από την Mari Anne

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα